Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zdrowywesoly

kobiety posłuchajcie rady najpierw narzeczeństwo ślub a potem łózko

Polecane posty

Z okazji dnia kobiet posłuchajcie rady najpierw narzeczeństwo ślub a potem łózko -chyba ze podoba sie wam bycie szmatami

Gość gość
Sporo wiesz o byciu szmatą

Gość gość
Jestem dziewicą i czytając ten wpis, cieszę się, że cię nie spotkałam.

Gość gość
wszystko się zgadza potem za rok,dwa rozwód ,on idzie kochać inna a ona jest szmata :P , Jak ktos wsadza pierwszej lepszej co pozwala na to to jak się zwie?

Gość gość
A co ciebie c***u czyjeś narzrczenstwo obchodzi ??patrz wojej d**y!i nie pchaj palca między drzwi bo ci go przytrzasną!

tak sie zastanawiałem 90 % deklaruje sie jako katolicy a wyraźnie jest napisane zero łózka przed slubem - jak bardzo ten naród musi byc zdeprawowany nic dziwnego ze Polacy wyprzedaja wszystko za grosze

Gość gość
Ponieważ wątek brzmi bardzo chamsko.

Gość gość
kobieta sama ze soba seksu nie uprawia :P facet nie owieczka, ona go nie zmusza, wrecz on sie doprasza, co czyni go jeszcze wieksza szmata :P poza tym dziwne jest to podejscie, ze kobieta "daje" ze kobieta sie "szmaci", jakby kobiety nie mialy w ogole popedu seksualnego i nie umialy samodzielnie podejmowac decyzji :P

Gość gość
90 % deklaruje sie jako katolicy ojj to chyba zyjesz w innym swiecie, ja nie mam katolow wsrod znajomych, wiekszosc osob co znam sa ateistami albo katolikami niepraktykujacymi/powatpiewajacymi co maja rozne reguly i konwenanse w 4 literach. Chyba ze chcesz to uprawiaj seks z babcia albo taka Pawlowicz czy jakas oazowiczka. Mlodsze dziewczyny juz nie sa takie zacofane, nawet dziewice odstraszysz.

jestem przeciwko rozwodom jestem za przywróceniem średniowiecznych kar -cudzołóstwo przybicie prącia gwoździem do deski -dla kobiety klasztor -kazirodztwo powieszenie całej rodziny na szubienicy -kradzież znamię na czole

Gość gość
Katolicyzm to też Maria Magdalena i ta sprawa z drzazgą i belka... to można traktować wybiórczo czy nie? Nie widzę Jezusa, który chodzi po dzielni i wyzywa kobiety bez błony od szmat...

Gość gość
Chlopie skoncz juz ta krucjate bo zasmiecasz forum. Jesli nie podoba ci sie seks przed slubem jedz do krajow arabskich tam tego nie ma. Nie zagladaj innym do lozka bo twoje bedzie swiecic pustkami(pewnie od dawna swieci).

Gość gość
Dokładnie#biedni zmuszeni dupczyciele.Kobiety ich zmuszają do sexu Kobieta musi zmuszac faceta do sexu bo inaczej jest nieudolna podobno!i nie zasługuje na miano szmary a to spore wyrozmienie w takich oczach jak autor meska picza uległa.

Gość gość
z takimi jak ty raczej zadna nie zacznie od d**y strony i to cie boli :P

Gość gość
Głupota też boli, tylko ten efekt jest opóźniony czasowo.

Gość gość
Udup nie może zrozumieć że Sylwia wyszła za maż za innego z ktorym dwa 2lata chodziła a jego odrzuciła to sie teraz nią idiota interesuje zamiast pilnować swoich spraw.Byli narzeczonymi a z tobą to pewnie nawet sie kolegowac nie chciała idioto i to cie boli.!Patrz swrgo życia a nie cudzego.!

Gość gość
Popracuj nad sobą, bo istnieje więcej niż jeden grzech...

Gość gość
a autor taki madry, zdjecie klaty co by dziunie przyciagnac i fiksacja na punkcie seksu :P na bank erotoman i tepak

Gość gość
Ja wam powiem : Ten zdrowywesoly to zapewne tatuś córeczek wiecznych dziewic których nikt nie chce bo przymulone sa i beznadziejne dlatego tak tu dziewictwo lansuje .Moze wreszcie ktos się córciami zainteresuje bo one dziewice przeciez sa choc juz podstarzale przed 30tka ale dziewice. Ale kwas. Nikt normalny by tak dziewictwa nie lansował bo po co.Szuka cnotliwej to szuka ,tatuś tez zięcia szuka :P

Maria Magdalena nie wywyższaj jej nad Matkę Boska samego Jezusa i Boga Nie sądźcie, że przyszedłem nieść pokój po ziemi. Nie przyszedłem nieść pokoju, lecz miecz.

Nie Zero lozka?!:)) Zero sexu przed slubem:)) chyba to tak:))jest napisane

Gość gość
15:51 Ja sądzę że kobiety w ogóle nie powinny uprawiać seksu. W ciążę można zajść przez boską interwencję.

Gość gość
Za kogo ty sie masz?Nie jestes Bogiem i nie masz prawa wypowiadać takich słów pokoj nieść to może jedynie Chrystus albo sam Bóg a nie ty szaraku!Trochę pokory.!

możecie uciec od Boga ale nie od jego gniewu -jesli komus przeszkadza moja klata niech nie patrzy a i prosze o logiczne argumenty bez epitetów obrażania

Gość gość
To jakiś świr.

Kto znalazł swoje życie, straci je; a kto stracił swoje życie ze względu na mnie, znajdzie je Mt 10,34-42. 11,1