Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy poprawka jednego ucha jest płatna? Chodzi o chirurgie platyczną.

Polecane posty

Gość gość

Jestem po zabiegu przeszlo dwa lata i mi zaczelo ucho odstawac jedne i to zauwazylam od tego momentu gdy byłam w grudniu na zdjeciu jednego szwa i od tamtej pory mi odstaje tak mi szarpała że aż ucho mi odskoczyło. I nie wiem czy płatne to będzie czy nie :( a nie mam pieniedzy na zabieg tym bardziej ze to nie z mojej winy a z doktorki bo od szarpania na pewno mi odskoczyło. Napiszcie jak wy myślicie . jestem załamana bo jedne mam ok a drugie ucho odstajace nie jest az tak źle ale jest odstajace odróżnia sie a takie mialam ładne .

Gość gość
jeśli korygujesz trzy to tak, jedno jest darmo

Gość gość
Nie rozumiem co trzy?

Gość gość
Jest platna niestety.

Gość gość
Jedno ucho, nie jedne. I nie, nie odskoczyli ci ucho od szarpania, po prostu tak sie zroslo

Gość gość
Nie samo tylko od szarpania od tego momentu mi odstaje jak 1szew wyciagala miala problemy z wyciagnieciem szawa po roku czasu meczyla sie 15 min i to na 100% od szarpania wiec dlaczego ja mam placic za poprawke jak to nie z mojej winy?

Gość gość
Najprawdopodobniej podpisywalas oswiadczenie przed zabiegiem, w ktorym byl punkt o platnej poprawce. Chirurdzy sa cwani :) Z tego co wiem wszyscy tak robia...

Gość gość
trza odpruć i owerlokiem dobrze przyszyć

Gość gość
Mozliwe ze podpisywalam a nie wiem . Ale pamietam ze przed zabiegiem pytalam sie czy poprawka platna a doktorka ze płatna ;( no zobaczymy jesli mnie zapisze na poprawke to musze kase uzbierac no bo co:(nie mam zamiaru chodzic z jednym uchem takim drugim takim

Gość gość
A mocno ci odeszlo? moze przesadzasz...zapytaj lepiej kogos postronnego jak to wyglada, bo sami zwykle wyolbrzymiamy. Poza tym uszy dosc dlugo formuja sie po takiej operacji. poczekaj jeszcze troche, moze sie "ulozy" ;) Ja mialam zabieg chyba z 8 lat temu i po zdjeciach widze ze dopiero po dluzszym czasie wygladaly tak jak teraz.

Gość gość
Było ok do tej pory jak kurcze pojechałam usunac jeden p***b..any szew i sie od tego grudnia zrobilo tak nagle wiec chyba sie juz nic nie ułoży po prostu to wina doktorki a szarpala mocno myslalam ze mi ucho odpadnie i to chore ze zie z mojej winy i musze płacic za poprawkę ! To jest nie fer!

Gość gość
Tak dość sporo bym wam wysłała zdjecie ale nie wiem jak to zrobić sie nie da:(

Gość gość
W takim razie chyba nie bedzie innego wyjscia jak zrobic poprawke :o moje szwy tez nie rozpuscily sie do konca, ale za rada dziewczyn z forum zostawilam je jak sa i chwala Bogu, bo jeszcze tez bym miala problemy.

Gość gość
Mało tego mam jeszcze jakiś szew takie dziwne chce sie cos przebic spod skóry i to 99%szew to ja nie wiem jak mi wyciągnęla ze mam jeszcze .nie mam juz sil zobaczymy co to bedzie czy poprawka czy nie pod koniec marca mam na konsultacje jechac z zdjecia wyslalam ale nic nie mowila chyba musi zobaczyc na zywo jak wyglada.

Gość gość
to na pewno szew, musiala nie wyciagnac wszystkich. tez mam taki, ale przyzwyczailam sie i nie przeszkadza juz w niczym :)

Gość gość
A mi przeszkadza właśnie bo jak leże nie do konca na boku a na plecach i dotyka poduszki to czuje nie miłe uczucie a na boku na uszach to juz nie ma mowy spać bo bola mnie uszy i szew czuje !

Gość gość
Jestem coraz blizej spotkania z doktorka ciekawe co mi powie !

Gość gość
Byłam u doktorki i jak chce iść na poprawke to muszę zapłacić 2tys zł za jedno ucho!!!