Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chore dziecko ratunku

Polecane posty

To dobrze ale spróbuj jeszcze zrobic badania w kierunku chlamydii, to s****wo naprawdę potrafi męczyć...

Gość gość
tak zrobie wlasnie najgorzej ze to moze byc tez alergia a wizyte mam na pazdziernika

Gość gość
Wyrzuć nawilżacz powietrza, nasz pediatra mowil ze to najgorsze świństwo

Gość gość
Mój syn też kaszlał,miał chrypkę i taki bezgłos przy płakaniu (miał wtedy jakieś 3-4 miesiące). Mieszkam w De, lekarze mówili,że nic mu nie jest,ewentualnie dawali jakiś ziołowy syropek i zalecali wietrzenie w pokoju i niezbyt wysoką temperaturę. Byłam wściekła,bo jak to tak?? W Polsce już by dawno coś dali. I wiecie co? Rzeczywiście poi 2 tygodniach przeszło. U córki tak samo, a ma 6 lat.

Gość gość
dzieki za pocieszenie moze to faktycznie przeciazenie glosu

U nas tez podejrzewali alergie córka brała deslodyne. Bez skutku. Później cintrahist. Tak samo bez zmian. Później zalecenie zmiany pościeli na antyalergiczna. Zrobiliśmy tak. Nic nie pomagało. I winowajca okazala sie chlamydia. Dziecko przy Niej moze choć nie musi kaszlec suchym kaszlem, może być katar, ogólne oslabienie A lekarze ręce rozkladali bo ciągle osluchowo czysto, gardło biale A dziecko ledwo żywe. Na szcEsxie teraz jest spokój choć sporadycznie kaszle, ale po chlamydii kaszel moze utrzymywać sie do pól roku

Gość gość
tylko ze po niej wogole nie widac choroby jest zywa bawi sie chetnie a kaszel sporadyczny

No u nas kaszel tez nie był 24/h tylko w momencie osłabienia organizmu. Tak to mała była również żywa. Mało tego u naszej rzadko widać poważne choroby. Z zapaleniem płuc mała sie bawi biega krzyczy itp. BardZiej meczace da dla niej virusowki .

Gość gość
Mama co podawałaś dziecku na chlamydie?

Gość gość
MamaMloda39 pakujesz w swojego dzieciaka słodycze i cukier a po tem zdziwiona ,ze młoda non stop na antybiotyku . Tak to jest jak rodzice maja w d***e zdrowie własnego dziecka .

Słodycze? Owszem ma do nich DOSTEP ale dzieki temu nie je codziennie. Poza tym co na piernik do wiatraka?

Gość gość
No widzisz taka przemądrzała jesteś a jak widać g****o wiesz. Poczytaj sobie czym sie żywią bakterie , poczytaj jaki wpływ na zdrowie dziecka ma podawanie słodyczy . Twoje dziecko ciągle choruje i nie powinno dostać grama cukru ,

Moje dziecko chorowało przez chlamydie wiec skończ p******ic swoje mądrości bo wiem lepiej na co i jak często lecze swoją pociechę. Idź lepiej swojej obierz marchewkę

Gość gość
MamaMloda39 ojej prawa boli co ?. Swoja droga ciekawe skąd u takiego małego dziecka chlamydia? musisz kiepsko dbać o dziecko sorko złapało takie g****o . Moze jakbyś swojej dawała marchewkę zamiast codziennej kinder niespodzianki to nie byłaby wiecznie chora i na antybiotyku .

Nie mnie nic nie boli, z chęcią Ci użycze maści na ból d**y. Dobrze ci zrobi.A takie i inne gowna łapie sie w przedszkolu :)

Gość gość
Dzieci z przedszkola przynoszą różne świństwa, łatwo coś złapać, nawet jeśli wcześniej maluch nie chorował zbyt często. Ważne, aby rozpoznać, czy to choroba bakteryjna czy wirusowa i dopiero wtedy dobierać leki. No bo po co antybiotyk na wirusówkę?

Gość gość
Niestety moje dziecko też tak chorowało i nkt nie pomyślał o jednym teście na Aids.Syn teraz miałby 7lat.Zmarł 2 lata temu.Więc to co piszą to nie muszą być bzdury.

Gość gość
Moje dziecko choruje przynajmniej dwa razy w miesiącu. Już nie wiem co robić, pomocy

Gość gość
Moje dziecko choruje przynajmniej dwa razy w miesiącu. Już nie wiem co robić, pomocy

Gość Medicus DCL
Dzień dobry, Nie powinna Pani bagatelizować objawów. Przyczyny tak częstych zachorowań mogą być różne. W Medicus DCL we Wrocławiu przeprowadzimy specjalistyczne badania, dzięki którym zdiagnozujemy przyczynę dolegliwości, następnie dobierzemy odpowiednią metodę leczenia. Więcej informacji i kontakt do kliniki na naszej stronie www.medicusdcl.pl