Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chłopak nic mi nigdy nie daje

Polecane posty

Gość gość
gosc 14:38 Ty jestes po****ny, kobiety nalezy traktowac z szacunkiem ty dupku!! Faceci sa bezduszni, cholerne bydlaki

Gość gość
Chciałam związku z mężczyzną, nie z chłopcem. xxx no to zostaw chłopca i znajdź mężczyznę!

Gość gość
Autorko, od faceta trzeba od początku wymagać takich rzeczy. Musisz mu powiedzieć, czego oczekujesz. Ja to zrobiłam i dostaje jakieś upominki na każde moje święto. Oczywiście sama też się staram kupować coś, z czego facet byłby zadowolony. Jestem w takim związku, w jakim chcę, nie mam zamiaru się męczyć i cierpieć w milczeniu. Jeśli jakaś kobieta uważa, że nie zasługuje nawet na kwiatek od faceta, to jest tylko jej sprawa.

Gość gość
Ty jestes po****ny, kobiety nalezy traktowac z szacunkiem ty dupku!! Faceci sa bezduszni, cholerne bydlaki x Na szacunek drugiego człowieka trzeba sobie zasłużyć dziewczynko, a takim językiem jasno dajesz do zrozumienia że jeszcze na to nie zasługujesz. Sam fakt że urodziłaś się "kobietą" kobiety z ciebie nie czyni i nie oznacza że należy ci się szacunek którego oczekujesz.

Chcesz dać piękny i praktyczny prezent z dziedziny biżuterii? Zainwestuj w miedzianą bransoletkę, która jest prozdrowotna i pochodzi prosto z Himalajów! Ten wyjątkowy prezent jest na stronie internetowej sklepu CoZaCena – www.cozacena.pl .