Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile dni boli ząb?

Polecane posty

Gość gość

Od piątku mam problem z zębem.ok. miesiące temu miało być kanałowe ,ale dentysta uznał,że da się jeszcze to ominąć i coś porobił i załatał zęba .Od piątku miałem dyskomfort,ale to jeszcze nie był ból,od niedzieli boli,teraz już nawet dolna część szczęki mnie boli od tego zęba,dzisiaj jest gorzej niż wczoraj,bo ząb po nocy jest strasznie wrażliwy na dotyk,poruszanie,ból nie jest niezności,ale strasznie drażniący.Wizytę u dentysty mam za 2 tygodnie dopiero,dzwoniłem do drugiego to za 2.5 tygodnia mógłby...to tego czasu nie wytrzymam.Po ilu dniach ból może przejść?

Gość gość
ref

Gość gość
Zależy, u każdego może inaczej. Ja jak zakładałam aparat ortodontyczny u dr Iwony Gnach-Olejniczak, to mnie bolały 2 dni.

Gość gość
Nie ma na co czekac. Idz jutro do dentysty ktory moze cie przyjac. Zrobi przwietlenie i powie czy trzeba odtwierac, da ci srodki przeciwbolowe lub antybiotyki. Od razu mow, ze nie mozesz u niego leczyc, bo masz lekarza. A jeszcze lepiej: dzwon do swojego lekarza - kazdy SWOJEGO pacjenta Z BOLEM przyjmuje poza kolejnoscia.