Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Staraaleniejara

Przegrywam życie

Polecane posty

Gość Staraaleniejara

Każdy dzień bez miłości to dla mnie gehenna. ON i tak mnie nie pokocha. Znajomi pukają się po głowie i myślą, że żartuje, a ja umieram. Jak znaleźć siłę na związek z rozsądku i nie zwariować ?:(

Gość gość
A może jednak pokocha. No chyba, że sam powiedział, że nigdy Cię nie pokocha. Nie można zakładać czegoś czego się nie wie. A jak się już wie to się wie, że albo coś z tego będzie albo szuka się kogoś innego. Szkoda czasu. Można się w to bawić, ale tylko przez jakiś czas.

Gość gość
Czyli ten On to milosc.

Gość Staraaleniejara
"Szukanie" nigdy się nie sprawdza...Kto to w ogóle wymyślił? Ja wykonałam już tysiąc subtelnych kroków, skończywszy na ostatnim konkretnym żeby nie powiedzieć obcesowym. Co prawda pokracznym przez brak odwagi ale jednak. Zapadła cisza. A ja nic tylko myślę. Nienawidzę siebie za tą odrealnioną romantyczną naturę.

Gość gość
Szukanie miłości nie ma sensu. Na odpowiednią osobę wpada się często w dziwnych okolicznościach. A dla miłości Cisza = Tragedia dla 2 stron :(

Gość Staraaleniejara
Dla jednej tragedia. Bo kocha bez wzajemności. Jeśli uczucie jest po obu stronach to sprawa jest oczywista- starają się tak samo. Inne myślenie wpędza tylko w lata i ostateczną rozpacz. Najgorsze jest to, że mogłabym się zmienić o 180 stopni dla Niego. Uchodzę za ostrą babkę a to ''''wno prawda. Mam serce z waty, jeśli kocham daje z siebie 200% a jeśli nie to nie daję nic, bo nie potrafię grać. Większość myśli, że mam tylko roszczenia i wymagania a to dotyczy tylko facetów do których nic nie czuje żeby sobie poszli i dali mi spokój bo nie chcę nikogo ranić ani oszukiwać

Gość gość
Powinnas z Nim porozmawiac

Gość gość
Cisza zapadła. Nie bez powodu.

Gość Staraaleniejara
Nie mogę z nim porozmawiać bo nie mam jak. Rozsądek mówi żeby zapomnieć, a serce każe narobić sobie jeszcze więcej wstydu :( Nie potrafię zapominać tak jak inne kobiety, których celem jest być w związku - jakimkolwiek.

Gość gość
Jak się chce to zawsze można, to tylko szukanie wymówki, że się nie da, nie ma jak i takie tam. W końcu to tylko rozmowa, po niej dużo się wyjaśnia, a nie trwa się w martwym punkcie, miejcie litość, ileż można.

Gość gość
Racja tyle, że czasem powstrzymuje nas strach przed odrzuceniem a szkoda bo można wiedzieć na czym się stoi zamiast truć się scenariuszem co by było gdyby

Gość gość
w*************laj .. szm..at..o, bo cie zaje...be i twoja k*******e i szcz..eni..eta, szm,,,ato bez ho...noru... żebyś zdec./chl//scier//wo.jad..dzie...

Gość gość
Mam podobnie z tą różnicą, że jestem facetem.

Gość gość
Najgorszy jest strach przed odrzuceniem. Kto wie? Może stoi na drodze do twojego szczęścia a może nie

Gość gość
a kto jest winny ze jest cisza pomiedzy wami?

Gość gość
on

Gość gość
Może miał wypadek czy cokolwiek innego i takie milczenie to dopiero bedzie szok po jakimś czasie. Ludzie zastanówcie sie czasem