Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰wystraszona

wychodze z cia艂a w trakcie snu, jak z tym walczy膰...?

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰wystraszona

Zacz臋艂o si臋 od sn贸w 艣wiadomych kt贸re mia艂am zawsze, potem dosz艂y do tego parali偶e senne i okropne postacie szeptaj膮ce moje imie , 艣ci膮gaj膮ce mnie z 艂贸偶ka i dmuchaj膮ce na kark..od niedawna zacz臋艂o sie dzia膰 to wszystko coraz cz臋艣ciej jednak zacz臋艂am r贸wnie偶 wychodzi膰 z ciala...nie chce ale to sie samo dzieje . wychodze z ciala, patrze sie na siebie i chodze po domu i spotykam postacie ktore kryj膮 sie w domu, to inny swiat i okropne uczucie..czy ktos ma jakies do艣wiadczenie z tym zwi膮zane i wie jak sie tego pozby膰???

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Hehgo艣膰
Znajd藕 tego jakie艣 dobre strony. Cholera, jest jakie艣 takie zakl臋cie made in 艣tp. Monroe. Chyba z introduction to focus 10 z The Gateway Experience. Jak ci na tym zale偶y mog臋 wyszuka膰. Odczepi膮 si臋 od ciebie te "dziwne postacie"

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jaki tytul? cos,podobnego ogladalem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie ma dobrych stron. Chce sie tego pozby膰 w jakis normalny sposob, te postacie s膮 obce i patrz膮 si臋 na mnie z zaciekawieniem, atakuj膮 mnie, zaczepiaj膮.to jest czysty horror tyle ze prawdziwy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰wystraszona
Jestem juz bliska rozpaczy..musi byc jaki艣 spos贸b

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
fajnie masz lubie horrory;-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Hehgo艣膰
Oczywi艣cie, 偶e s膮 dobre strony. Ludzie katuj膮 si臋 ca艂ymi tygodniami 偶eby w to wej艣膰. Nasz O艣rodek Psychocebernetyki z Bielska-Bia艂ej te偶 si臋 tym zajmowa艂 (bodaj偶e w 91 roku). Dasz mi p贸艂godzinki a wyszukam ci zabezpieczenie na niepo偶膮dane przygody.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja raz bylem bliski tego chyba, czulem jak cos mnie ciagnelo do gory ale sie przestraszylem i "obudzilem" a kiedys tez cos dziwnego sie ze mna stalo, nie wiem, dokladnie nie pamietam, chyba wlasnie jakis masakryczny potwor sie pojawil i chcial mnie zabic, matka mi opowiafala ze darlem morde jak opetany, jakby mnie zabijali :p ciarkiiii

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 dzi艣 To nie to Ten proces troch臋 inaczej przebiega ni偶 to opisa艂e艣 :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰wystraszona
Co masz.na mysli przez zabezpieczenie na niepo偶膮dane przygody?

Udost臋pnij ten post

go艣膰wystraszona dzi艣 -o- Te偶 tak mia艂am przed n/awr贸ceniem. Straszne to jest bo potrafi si臋 ci膮gn膮膰 latami. Nie szukaj nigdzie indziej ratunku jak tylko id藕 do szczerej S/powiedzi 艣w. Takiego z ca艂ego 偶ycia. Najlepiej um贸w si臋 z k/si臋dzem na d艂u偶sz膮 s/powied藕 generaln膮 i rachunek s/um/ienia zr贸b ze strony e/gzorcyzmy.k/atolik. pl lub z innej strony gdzie jest szczeg贸艂owy wykaz gr/zech贸w b/a艂wochwalstwa. G艂ownie chodzi o gr/zechy przeciw 1 pr/zykazaniu, kt贸re otwieraj膮 furtki z艂emu dost臋pu do nas. Po S/powiedzi 艣w. i K/omunii 艣w. kiedy jest si臋 w stanie 艁/aski U艣/wi臋caj膮cej nie ma takich atak贸w ani parali偶贸w sennych. Wiem bo przerabia艂am to na sobie a kiedy popad艂am w gr/zechy znowu wraca艂o. Zawsze w takich momentach p/om贸dl si臋 albo Ojcze Nasz, albo Z/drowa艣 M/aryjo albo zawo艂aj o pomoc J/ezusa. U mnie to dzia艂a. Mo偶esz te偶 zapyta膰 k/ap艂ana o m/odlitw臋 o uwolnienie z tym, 偶e nie ka偶dy jest w temacie. Mnie taka m/odlitwa pomog艂a na cz臋艣膰 alergii, kt贸r膮 mia艂am.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Hehgo艣膰
Naucz si臋 wystraszona tej afirmacji na pami臋膰 i kiedy czujesz, 偶e co艣 zaczyna si臋 dzia膰 - wypowiedz albo pomy艣l: x Jestem czym艣 wi臋cej ni偶 moje cia艂o fizyczne. Poniewa偶 ja jestem czym艣 wi臋cej ni偶 fizyczna materia, potrafi臋 dostrzega膰 wi臋cej ni偶 fizyczny 艣wiat, tote偶 g艂臋boko pragn臋 rozwija膰 si臋, do艣wiadcza膰, wiedzie膰, rozumie膰, kontrolowa膰, u偶ywa膰 tych wy偶szych energii i system贸w energii, kt贸re mog膮 by膰 konstruktywne dla mnie i dla tych, kt贸rzy s膮 blisko mnie. R贸wnie偶 g艂臋boko pragn臋 pomocy i wsp贸艂pracy, wsparcia, zrozumienia tych istot, kt贸rych m膮dro艣膰, rozw贸j i do艣wiadczenia s膮 r贸wne lub wi臋ksze od moich. Prosz臋 je o przewodnictwo i ochron臋 przed wszelkimi wp艂ywami, kt贸re mog艂y by sprawi膰, 偶e osi膮gn臋 mniej ni偶 pragn臋. x Pami臋taj, najwa偶niejsze s膮 zabezpieczenia, reszta mo偶e by膰 bardzo przyjemna, tylko trzeba si臋 pozytywnie nastawi膰 :-)

Udost臋pnij ten post

Zastan贸w si臋, czy nie bra艂a艣 w tym udzia艂u: wiara w horoskopy, numerologi臋, magi臋, runy, horoskop chi艅ski i jakiekolwiek inne dziadostwa, feng shui, leczenie bioenergi膮, homeopati膮, wszelka wiara w energi臋 kszta艂t贸w, kolor贸w, smak贸w, gotowanie wg 5 przemian, medycyna chi艅ska, akupunktura, otwieranie i zamykanie czakr, reiki, pi臋膰 tybeta艅skich rytua艂贸w, joga, medytacje po艂膮czone z kontrolowanym oddechem, wszystko co dotyczy New Age, dzieci indygo, wiara w anio艂y 艣wiat艂o艣ci czy inne byty, karty tarota, wr贸偶enie z czegokolwiek, wahade艂ko, energetyzowanie cz臋艣ci cia艂a i jedzenia, amulety, seanse spirytualistycznie, wywo艂ywanie duch贸w nawet na 偶arty, otwieranie trzeciego oka, czerwona nitka, kaba艂a, itd. plus wszystkie inne gr/zechy wg 10 przykaza艅. Gr/zechy nieczysto艣ci te to r贸wnie偶 potrafi膮 namiesza膰. Z tego wszystkiego trzeba si臋 porz膮dnie wyspowiada膰 i nawr贸ci膰 w贸wczas b臋dziesz wolna. To jest walka duc/howa wi臋c si臋 nie zniech臋caj. Po wi臋cej info zajrzyj na youtub na filmiki z ks e/gzorcyst膮 Piotrem Glasem. On wszystko w szczeg贸艂ach wyja艣nia.

Udost臋pnij ten post

A i 偶adnych afirmacji, 偶adnej wiary w pot臋g臋 pod艣wiadomo艣ci, nad艣wiadomo艣ci, mantr, zen, guru itd. To s膮 bajeczki dla zwiedzonych. Chodzi艂am tymi 艣cie偶kami latami przed nawr贸ceniem i wiem co m贸wi臋. Nawet ksi膮偶ki Zmierzch, Harry Porter, upiorne laleczki monster high, czy kotek bez ust dla dzieci Hello Kitty i ich emblematy, czy popularne kadzide艂ka, kt贸re pali si臋 w Indiach dla demon贸w w Europie uwa偶a si臋 za nieszkodliwe a potrafi膮 otworzy膰 z艂ym duchom dost臋p do nas.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰wystraszona
Duzo tego tekstu...do modelki; nie wyznaje 偶adnej religii wi臋c spowied藕 nie wchodzi w gre, nie mowie ze nie wierze w Boga. Po prostu nie wyznaje zadnej religii bo s膮 ju偶 zbyt zmienione przez ludzi wiec sugeruje sie w艂asnym do艣wiadczeniem. Do hehgo艣膰: czy byles w podobnej sytuacji i takie s艂owa rzeczywi艣cie zadzia艂a艂y?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 HehGo艣膰ZPrzysz艂o艣ci
oj stara modelka bez zwi膮zku Zawsze czujna, zwarta i gotowa :-) Spokojnie z tymi demonami, nie s膮 takie straszne, nie wolno im tylko pozwoli膰, 偶eby zdoby艂y nad tob膮 w艂adz臋. Znam takich, kt贸rym si臋 nie uda艂o i takich, kt贸rzy sobie ca艂kiem nie藕le. :-) Jednak musz臋 tu zwr贸ci膰 uwag臋 na pewien szczeg贸艂 - facetom 艂atwiej. x Wyszuka艂a艣 jakie艣 nowe informacje w kwestii z艂otego py艂u? Pozdrawiam serdecznie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Hehgo艣膰
Wystraszona By艂em, dzia艂aj膮 艣wietnie, nie za艂amuj si臋, bo nie ma czym Musisz nauczy膰 si臋 szybko wraca膰 do cia艂a, je偶eli nie jest to dla Ciebie komfortowa sytuacja

Udost臋pnij ten post

go艣膰wystraszona dzi艣 w tym tek艣cie, kt贸ry poda艂 Hehgo艣膰 dzi艣 jest haczyk: "Prosz臋 je o przewodnictwo i ochron臋 przed wszelkimi wp艂ywami, kt贸re mog艂y by sprawi膰, 偶e osi膮gn臋 mniej ni偶 pragn臋." x Wiesz kogo prosisz? Demona. Demona, kt贸ry ukarze Ci si臋 jako anio艂 艣wiat艂o艣ci. Wyb贸r nale偶y do Ciebie. Problem w tym jest w naszym 偶yciu wyb贸r wolnej woli jest pomi臋dzy tylko dwoma opcjami: dobrem i z艂em. Je艣li nie prosisz dobrego Boga to w贸wczas wkracza z艂y demon. I on niszczy. Mo偶esz nie wierzy膰 w religi臋 ale zawsze pami臋taj w chwilach ataku o J/ezusie aby Go wezwa膰. W贸wczas tylko On przyjdzie Ci z pomoc膮. Kiedy b臋dziesz w trakcie ataku wzywa膰 innego przewodnika w贸wczas przychodzi demon. Wyb贸r nale偶y do Ciebie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰wystraszona
Latwo mi wrocic do cia艂a, trudniej jest mi zablokowac wyj艣cie z niego. Kiedy nie moge sie zorientowa膰 czy wyszlam z ciala czy po prostu sie obudzi艂am to staram sie zapalic swiatlo, kiedy klikam i nic sie nie dzieje to wtedy uswiadamiam sobie, ze jestem w tym innym swicie i wtedy czuje ze te inne istoty tez to sobie u艣wiadamiaj膮. Od zawsze bylam nadwra偶liwiona na inne energie, nie tylko w trakcie snu i sobie z tym radze, ale ci臋偶ko pogodzi膰 si臋 z postaci膮 ktora pr贸buje mnie wyniesc z domu . skoro masz z tym do艣wiadczanie to zapewne wiesz jaki to jest strach. Nie mam pojecia czym jest jakis zloty pyl. Nie zagl膮da艂am sie nigdy w te sprawy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰ZPrzysz艂o艣ci Witaj :) Piszesz: "Spokojnie z tymi demonami, nie s膮 takie straszne, nie wolno im tylko pozwoli膰, 偶eby zdoby艂y nad tob膮 w艂adz臋." x oj... s膮 straszne, mia艂am z nimi do czynienia niestety przed n/awr贸ceniem i w/ierz mi, 偶e nie chcia艂by艣 si臋 sam o tym przekona膰 szczeg贸lnie w nocy kiedy cz艂owiek 艣pi w艂a艣nie w贸wczas maj膮 nad nami przewag臋 i tylko m/odlitwa je odstrasza albo wezwanie J/ezusa x w kwestii z艂otego py艂u mam nowe info i ch臋tnie je przytocz臋 ale nast臋pnym razem rozwin臋 temat bo ju偶 znikam o tej godzinie x Pozdrawiam serdecznie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Hehgo艣膰
Prosz臋 o przewodnictwo i ochron臋 przed wszelkimi wp艂ywami J/ezusa , kt贸re mog艂y by sprawi膰, 偶e osi膮gn臋 mniej ni偶 pragn臋. x Dla 艣wi臋tego spokoju poprawi艂em afirmacj臋. Ta jest r贸wnie偶 do przyj臋cia i nic nie zmienia w ochronie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰wystraszona
Przepraszam ale nie b臋d臋 bra膰 pod uwag臋 zdania kogo艣 kto uwa偶a, 偶e Harry Potter czy Hallo Kitty to z艂o jednak dzi臋kuj臋 za wyra偶enie opinii. Hehgo艣膰 zobaczymy co dzisiejsza noc przyniesie, postaram sie zapami臋ta膰 troch臋 tego tekstu i wykorzysta膰.nalezy sprobowac wszystkiego, dobranoc

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Co w tych naszych lbach siedzi :D ciekawi mnie to bardzo czy to wychodzenie z ciala ma zwiazek ze "smiercia". Moze to prawda ze dusza jest niesmiertelna itd chcialbym to przezyc, to wychodzenie ale sie boje. :D Wyobrazalem sobie jak patrze na siebie jak spie itd....... ciarkiiiiiiii :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Hehgo艣膰
Wystraszona Tamten post gdzie pisa艂em o z艂otym pyle by艂 przeznaczony dla modelki Dlatego troch臋 inaczej si臋 podpisa艂em x Na razie naucz si臋 tej afirmacji na pami臋膰, bo na prawd臋 jest wa偶na. Mo偶e by膰 nawet z ostatni膮 korekt膮. Strachu si臋 pozb臋dziesz jak zaczniesz panowa膰 nad sytuacj膮. Modelka straszy demonami, ale tak na prawd臋 to one wiele nie mog膮, jeste艣my od nich sporo silniejsi i musimy mie膰 to dobrze utrwalone w g艂owie. Wtedy zacznie by膰 zabawnie, bo to Ty zaczniesz rozdawa膰 karty :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Opisz te postacie kt贸re widzisz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
te偶 tak mia艂am przez jaki艣 czas, paraliz senny, poczucie obecnosci, ze ktos przesuwa moje cialo, szuranie, szepty... powodowalo to u mnie panike. teraz po pierwsze (troche zaluje) juz tego czesto nie doswiadczam, a po drugie, zupelnie sie nie boje. pierwsza uwaga: w nadprzyrodzone rzeczy nie wierze. paraliz senny to zjawisko dosc dobrze opisane i wcale nie takie rzadkie. pierwszy raz kiedy go doswiadczylam, bylam przerazona, bo myslalam, ze umieram. dowiedzialam sie potem, co to jest, ze sie czasem zdarza, i troche wyluzowalam. Ale dalej balam sie tego stanu, na takiej zasadzie, na jakiej boi sie strasznego snu. W pewnym momencie bylam tym bardzo zmeczona, bo slabo zasypialam, i kazdego wieczoru mialam pol na pol szansy, ze zamiast w sen zapadne sie w ten cholerny stan, gdzie caly czas sie boje. Wiec leze sobie, widze sufit nad lozkiem, ale cialem za cholery juz ruszyc nie moge. Slysze ciagle przesuwane drzwi, jakby ktos caly czas otwieral sypialnie. I mysle sobie "okej, moja zryta glowo, doskonale wiemy, ze nic mi sie od tego nie stanie". No bo serio, znasz kogos, kogo zabily mroczne demony spod lozka? :D Jako艣 tak wyluzowalam od tej mysli, i stwierdzilam, ze ten stan jest w sumie mega ciekawy. Hipnagogi nakladajace sie na obraz rzeczywisty. Z艂udzenia sluchowe, w snach zwykle ma艂o wrazne, a tutaj, slysze nawet melodie - o, ciekawe, wslucham sie. Czy od zaglebiania sie w to zasypiam, czy dalej wiem gdzie jest moje cialo? O, istota spod lozka probuje mnie przesunac... czy teraz moje poczucie paralizu spada? Przeciez 'wyobrazone' polozenie ciala rozmija sie z rzeczywistym... Tak mnie zwykle wciagalo analizowanie sytuacji, ze szybko zapada艂am w normalny sen :) Parali偶 senny mi minal jako czeste zjawisko jakies dwa lata temu, teraz zdarza sie b. sporadycznie, moze raz na 3-4 miesiace. Mysle ze glownie to kwestia unormowanego trybu zycia - spie regularnie, nie jem duzego posilku przed snem, to i fazy snu mam dosc typowe, nie dochodzi juz do tych dziwacznych sytuacji, kiedy cialo wylacza sie wczesniej niz umysl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ciekawa jestem co by wysz艂o na badaniach encefalografem takiej osoby podczas snu. Fajn膮 macie faz臋 REM. A ta pani stara modelka zapomnia艂a o modlitwie "Aniele Bo偶y, Str贸偶u M贸j". Jako艣 ogl膮da艂am Hello Kitty jeszcze gdzie艣 na pocz膮tku lat 90-tych i nie lata艂am rodzicom po suficie. Ba艂abym si臋 takich do艣wiadcze艅 sennych jakby przypomina艂y sceny z L艣nienia lub innych horror贸w tego pokroju.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a, w miedzyczasie wbilam sobie taka faze, ze bede robic eksperymenty, czy naprawde wychodze z ciala, czy to wszystko majaki...np. zostawiac na stoliku odslonieta jakas karte do gry (bez patrzenia jaka) i sprobowac podczas tego wyjscia z ciala ja obejrzec, albo cos przeczytac... niestety nic sie nie zgadzalo, pic na wode :( a szkoda, przez moment mialam nadzieje, ze jestem potezna czarodziejka, a tu zwykla dziewczyna z rozpieprzonymi fazami snu :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Spier/dalajcie z tymi tematami. :D Qrwa cale ostatnie wakacje nie moglem spac i musialem czekac do 4 rano az soe jasno zrobi. Za duzo czytalem o tych sprawach nadprzyrodzonych, duchach itd. Np tutaj temat "duch?" Qrwaaaaa ciekawe czy sobie jaja robila czy to prawda :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jak znowu nie bede mogl spac to macie wpier/dol :D

Udost臋pnij ten post