Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćwystraszona

wychodze z ciała w trakcie snu, jak z tym walczyć...?

Polecane posty

Gość gość
A co to jest czarownica co? Bajek sie nagadales w dzieciństwie a potem ucinales ogonki kotom?

Gość gość
Ej hrabio heniu czy nie za duzo sobie wyobrazasz? Dzis nikt nie wychodzi z ciala wiec za duzo sobie nie wyobrazaj a zreszta zbyt daleko nie wolno odchodzić od ciala a ty napewno mieszkasz 500 km stad ;) pozdr i prosimy o stosowne zachowanie. Bylo: lapki na kolderce ;)

Gość gość
autorko zbliza sie 24 i napewno masz dobre sny , wierze w to ze te mendy pojda w p**du precz

Gość amelija
Mam cos podobnego a zaczelo sie pierwszy raz okolo 18nastki, wtedy pojawila sie na mnie postac i zaczelam krzyczec i plakac, pozniej juz widzialam jakies pajaki na scianie, jakies postaci w pokoju i czuje sie jakbym widziala to naprawde, dopiero jak mnie chlopak potrzasnie to mija mi strach i straszna panika. Znam ten bol jak strach zasnac.....

Gość gość
00:17 straszne, wspolczuje :) dzielni jestescie, ja to bym w gacie narobila

Gość gość
Dobrze ze chlopak jest przy tobie i zawsze moze to przerwac

Gość gość
a ja mam nadzieje ze bedzie spała spokojnie :)

Gość gość
Dobrze że autorka ma zdrowe serce bo inaczej zawal murowany

Gość gość Nostradamus
Nie każdy z nas sam sobie z tym poradzi negatywna erergia zjawy senne itp nic miłego

Gość gość
Te postacie są mgliste zawsze robi się chlodno strach narasta krzyczysz ale nic nie dziala starasz się przerwac ten koszmarny sen

Gość gość
Martwią mnie te glosy i w innym języku ?

Gość gość
Myslami jestem z tobą nie sluchaj tych postaci one karmią się twoją energią Czym bardziej jestes wystraszona ta negatywna sila jest silniejsza

Gość gość
Ludzie idźcie już spać :) Ja już dzisiaj nie dam rady nic znaleźć dla wystraszonej, bo dopiero niedawno mi synek zasnął i ja też już padam, ale mam nadzieję, że jutro po południu jakieś sensowne linki wyślę. Dobranoc i Kolorowych Snów :)

Gość gość
Mieszkasz w starym domu czy raczej bloku? Wiem że pewnie zasnelas proszę o odp jutro w temacie znasz historie tego kto mieszkal przed wami itd w tym domu?

Gość gość
Dobranoc i ja postaram się dzis zostac w fizycznym ciele ale jest to bardzo trudne w snach

Gość gość
łaaaa Freddie Kruger jestem. Macie przerypane!!!

Gość gość
Sporo postów gdzie przewija się kot. Myślę, że to jedyne udomowione zwierzę, które podróżuje poza ciałem. Jest z natury drapieżnikiem i obrońcą ( niewielu o tym wie), choć nie pokazuje tego w taki sposób jak pies, to jest bardzo czuły i wychwyci w mig zagrożenie, potrafi też skutecznie przeciwdziałać. Dziwi tylko to, ze tak mało ludzi, którzy na co dzień opiekują się swoim mruczkiem, zna jego prawdziwy potencjał. Pies nas ochroni przed żywymi, ale kot to prawdziwy pogromca astrali. Ale co tu się dziwić? Jak się przebywa poza ciałem w smacznej drzemce przez większość dnia ...... ? :-)

Gość gość
Co to jest astral? Z tym kotem to bujda na resorach. Przeciez kot nie ma duszy

Gość gość1992
Niezły temat.. miałem kilka razy paraliż senny (około 5), zaczęło się dopiero po wyprowadzce w nowe miejsce (3 lata tu mieszkamy) i w sumie wiem że ktoś tu zmarł czy się zabił, mieszkanie było spalone - pożar, jest po remoncie. Matka mi kilka razy mówiła że slyszala otwieranie szafek czy coś tam w kuchni ale ja nie zaobserwowałem. No i raz przy tym paraliżu kilka sekund widziałem siebie jak śpię z innej perspektywy ale nie miałem poczucia że wyszedlem z ciała.. a ból po tym uscisku trzymał mnie w żebrach cały dzień (odmowilem zdrowaśke i paraliz ustąpił), poza tym mialem bardzo natrętne myśli samobójcze, raz gdy wszyscy wyszli z domu przymierzałem sobie pasek na szyje i próbowałem się wieszać (była to taka próba generalna).. potem spowiedź kilka miesięcy chodzenia na msze o uzdrowienie i nie mam paraliży, koszmarów z szatanem ani myśli samobojczych. Trzymam w szafce poświęcona sól (zapomnialem rozsypać :P) i mam przy sobie poświęcony różaniec.

Gość gość
Mnie jakieś czarne cienie przesladowaly w dzieciństwie w snach około 6 lat miałam.. były bardzo wysokie około 190 cm w kapeluszach i jalby kozakach o trojkatnych konturach takie grubawe.. ciągle mi się snily najczęściej ze mnie gonia po klatce schodowej ja uciekam na gore i szybko otwieram drzwi.. innym razem karmilam jedno z tych stworzeń stalam wtedy na łóżku by go dosięgnąć. Mama mi mówiła że lunatykowałam. Ciekawe czy ktoś miał podobnie?

Gość gość
gośćwystraszona Pamiętam twój temat ze snem o babci. Pisałaś wtedy że ona Ci powiedziala że po śmierci nie ma nic.. a była bardzo wierząca. To pewnie też był demon.

Gość gość Nostradamus
Witam autorko jak mineła noc?

Gość gość Nostradamus
Dobrze jest odkadzic cale mieszkanie szałwią i jałowcem mówiąc jednocześnie źe wszystko co zle ulatuje znika na zawsze

Gość gość Nostradamus
Tak pisalem o babci dobrą masz pamięc pozdrawiam cię i glowa do gory będzie dobrze

Gość gość Nostradamus
Czasem można zakceptowac taką sytuację jednak jest to przerażające i skąd mamy wiedzieć czy to są przyjazne byty ?

Gość gość Nostradamus
Mam dwie rady może pomogą jak od tego się odciąć ? Jedna to modlitwa jesli gorąco wierzysz? bo czym jest modlitwa Prosbą do istoty wyżeszej o pomoc np Chron mnie prowadz mnie opiekuj się mną zbaw od złego itd Podobrą role spelniają Afirmacje

Gość gość Nostradamus
Afirmacje można wyobrażać sobie że jesteś w ochronnym kokonie obejmuje cale twoje mieszkanie i inne energie nie mają tam miejsca to jest twoj azyl wystraszona

Gość gość Nostradamus
Teraz pomykam w pracy jestem jeszcze zawitam pozdrawiam milego dnia życzę wszystkim

Gość gość
Zjawa to nocna wizja obiawia się by straszyc albo zgorszyc