Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćwystraszona

wychodze z ciała w trakcie snu, jak z tym walczyć...?

Polecane posty

Gość gość
TrójkątZOkiem dziś 18:08 Nie tyle małego co niesprawnego. Impotent jak ta lala . ...... Hahahahahahahahaha dobre , hejt na slowianinie , sam sobie zasluzyl, a mielismy go olac ;) czyli nie staje mu, ma 50 lat albo grubo po 50, sam sie wydał ze bawil sie Donaldem. Ale jest troche sentymentalny ;)

Gość TrójkątZOkiem
18:14 Demon w nią wszedł od tyłu, dobrze kombinujesz hahaha.

Gość gość
Slowianin ma 11cm korniszonka ha ha ha

Gość gość
Hahahahahahahahaha ale beka wszedl od tylu. Ktos sie podszyl pod joanne. Jakis Slowianin chyba

Gość gość
Jak pisalem wczesniej żalosny jestes egoista i tyle

Gość gość
to prawda , że każdy człowiek żyje w 3 światach jednocześnie , ale zwyczajnie zdrowi zauważamy tylko jeden. Pozostałe pochodzą ze świata snów . Nie ma co wpadać w panikę , a problem bywalców pod łóżkiem jest mi znany i łatwo go opanować , wystarczy pod łóżkiem postawić (nie zapaloną) poświęconą świece . Osoby które na jawie widzą to co pochodzi ze snów to niektórzy schizofrenicy. Wejdź na ich tematykę a spotkasz wiele podobieństwa.

Gość gość
11 cm wzwodu czy zwisu? ;) probuje nadrabiac gadka ;) długimi wpisami ;) dlugi wpis-krotki zwis ;)

Gość gość gggb
Słowianin dac ci chusteczki tylko nie placz dziecko drogie

Gość gość
Jeżeli ktoś się jednak na myśli, to zapraszam do kontaktu: heilige_geld(małpa)wp.pl Koszt egzorcyzmu to zaledwie 20 zł (do wysłania przekazem pocztowym; adres podam w e-mail'u zwrotnym). Pamiętajcie że czas nagli. Godzina Szatana wybija codziennie o 03:00 w nocy.

Gość gość
A jednak ma kompleks czlonka bo sie czuje urazony ;)

Gość pmbq
Nie ma czegos takiego jak wychodzenie z ciala.

Gość gość
Poradzimy sobie bez ciebie w nocy egzorcysto ;) mamy tu tyle porad ze hej

Gość gość
Nawiedzony jestes od narodzin źe matka ziemia takiego pajaca nosi Sloma w gaciach buaa ha ha ha slowianin jaki ty jestes cienki jak wiązka lasera

Gość gość
A co to jest to wychodzenie z ciala w koncu? Jesli nie ma to co to jest? Skad sie bierze?

Gość gość
Są to urojenia, tzw. pseudohalucynacje.

Gość gość
Kup sobie mikroskop bo masz mini mini korniszonka ha ha ha 11cm szalu nie ma Teraz wiemy czemu jestes sam

Gość gość
no i gdzie nasza wystraszona ?;)

Gość gość
Kup sobie mikroskop bo masz mini mini korniszonka ha ha ha 11cm szalu nie ma Teraz wiemy czemu jestes sam

Gość gośćJoanna
Słowianin na portalach króluje ludzi od głupich szykanuje Joanne brzydko nazywa dopadnie go wiedźma mściwa!!!!! kupa kruka oko zbuka!!!

Gość gość
Ale mamy jaja z tego Slowianina prawdziwy prostak z roli

Gość gość
Słowianin Będziesz się topił w gów/nie jak Nergal ze swoim rakiem za te brednie co tu wpisujesz. Oczywiście ja nikomu źle nie życzę ale zło które czcisz zawsze przychodzi po zapłatę, można to nazywać demonem, równie dobrze buką z muminków, ale to Cię zniszczy szybciej niż się spodziewasz.

Gość gość
16cm to masz Slowianin w snach i marzeniach zagadaj z lucyferem moze o rozum popros ha ha ha co za bukiet z ciebie

Gość gość
słowianin, a z jakiego kraju nadajesz?

Gość gość
fubu znowu pozuje na wyższy intelekt w necie :O

Gość Gothic
Autorka tematu prawdopodobnie nie żyje. Ostatnia noc była dla niej ostatnia ogólnie. A wy będziecie następni :) Zrozumcie wreszcie, że to znaleźliście się w tym temacie na Kafe, nie jest przypadkiem. Diabeł jest na czasie. To tak jak w filmie "Unfriended", gdzie diabeł pisał na skypie, a zabijał w realu. P.S. 20 zł to niedrogo, jak za ratunek duszy i ciała. Jakby co, to czekam: heilige_geld@wp.pl

Gość gość
16 cm to mało na dzusiejsze standardy w necie zresztą każdy sobie dodaje pewnie to policzyles z jajcami. O ile je masz :D

Gość gość
słowianin fnw dziś Udowodnij mi że jestem karłem umysłowym, a dam ci co tylko zapragniesz usmiech.gif A jeśli tego nie zrobisz to oznacza że zazdroszcząc mi mądrości sam taki jesteś. A proszę Cię uprzejmie: Jak nazywa się najstarszy na ziemi wyznawca religii? słowianin fnw 2016.03.04 Tępakozaur. Haha. Masz bardzo ograniczoną wiedzę, jak te osoby co o godzinie szatana piszą, albo ślepo wierzą w datę narodzin Jezusa. Przepraszam, że mnie sprowokowałeś do odpowiedzi, bo już miałam się w te durne dyskusje nie wdawać, ale sam się prosisz. Ja mam szeroką wiedzę z dziedzin takich jak: resocjalizacja, profilaktyka społeczna, psychologia, psychiatria kliniczna, podstawy prawne resocjalizacji, już nie wspominając o "rozwojówce", ale jest wiele dziedzin którymi się interesowałam przed studiami. Mitologie różnych kultur, religioznawstwo, archeologia i wiele wiele więcej. Przykro mi, ale jakoś takimi tekstami własnych tematów sam udowadniasz, że "jesteś karłem umysłowym". A z tym Bundym to jest pikuś niuniu. Nie będę się tu rozpisywać o psychopatach i socjopatach, bo to nie miejsce na takie tematy, Tylko potwierdzasz takimi opiniami brak podstawowej wiedzy z zakresu psychopatologii, której nie rozumiesz. Dalej obrażaj ludzi, bo Twa wiedza jest czysta i nie skalana myśleniem twórczym. Dobrej nocy mój drogi, niedouczony kompleksiku :)

Gość Gothic
Ja mam 14 cm w zwisie, 15 cm w stanie połowicznej erekcji i 16 cm w stanie pełnej erekcji. Bez naciągania.

Gość gość
Słowianin masz kompleksy i malą wiedzę lepiej spadaj na szczaw

Gość gość
Resztę przepraszam za tą prywatę do słowianina. Nie chciałam was zanudzać. Odezwę się później jak już Wystraszona wejdzie na kafe :)