Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćwystraszona

wychodze z ciała w trakcie snu, jak z tym walczyć...?

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Proszę mi tu nikogo nie bronić. Jak grzecznie prosiłam, żeby człowieka nie prowokować, to się zabawa w obrażanie wszystkim spodobała. Jak w prost powiedziałam co Słowianin robi - obrona przez atak, bo jego poglądy ponad wszystko, to jakoś wtedy nikomu nie przeszkadzało jak napisał, że jestem śmieciem. Dalej broń "bohatera dnia" z zaburzeniami społecznymi. Przykro mi, ale hejting mnie nie bawi w tematach, gdy ktoś prosi o pomoc. ..... Ale ja go nie bronię . Zawsze bronię osoby ktore on poniza . Nikt go nie obronił.

Gość gość
Kurcze czyli nie wszystkie posty przeczytalam bo nie pamietam jego postu jak nazwal Pania smieciem. Musze to odnaleźć. Dziadek dostanie klapa na d**e.

Gość gość
Jutro przeczytam wszystkie wasze posty dobranoc, jestescie super , fajnie piszecie :):):)

Gość gość
01:29 ja tez nie wierze ze ktos sie podszyl pod niego, sciemnia

Gość gość
Autorka nawet nie napisala nam nic :(

Gość gość
Wal się.

Gość gośćJoanna
autorka nie napisała bo smacznie pochrapywala we snie facetów widziala, lecz juz nie lewitowala zla moc dzis nikogo nie chwyta,nie przyjdzie dzis do was Rokita spanie miejcie tak mocne aż w okno zaswieci wam slońce ogri bunga ogri leśno- wodny zwierz, Joanna w końcu spać musi iść tez!!!!!!

Gość gość
Dziękuje Joanno . Fajnie by bylo jakby sie kazdy podpisał bo gosc to niewiadomo kto. Kogos od śmiecia podobno zwyzywal dziadek a nie wiem gdzie to bylo bo tak szybko szedl temat ze nie czytalam wszystkich postow za co przepraszam najmocniej . Moze jutro wymysle sobie nick . Pa kochani

Gość gość
Oooo Dziadek wrocil. Wiesz jakos sie ciebie nie boje :) zaraz sie poloze i tobie tez radze. Co tu jeszcze robisz? Dziadki śpią o tej porze. My mlodzi to mozemy nie spac dlugo ale do pracy trzeba. Nikt nie boi sie twoich klatw . Jestes w tym wieku a bawisz sie w mroczne sprawy. Juz powinies wyluzowac spokorniec i przytulac zone do snu . Sama ja zostawiasz i piszesz z obcymi . Wstyd

Gość gość
Kto napisal : "Wal sie " . ?

Gość gość
Joanne zostaw w spokoju . Nie boj sie go , on bredzi i nie potrafi rzucac klatw. Malo kto potrafi rzucic prawdziwa klatwe :)

Gość gość
Wal się frajerze, na ryj.

Gość gość
A dlaczego dziadek? Ile on ma lat bo nie czytam tego belkotu calego :P

Gość gość
SŁOWIANINIE TY IDIOTO! Te screeny już poszły! I nic nie pomoże, że je edytowałeś! Policja w takim wypadku sięga do zasobów kafeterii czy innego portalu. Tam są przechowywane (bo muszą!) dane przez całe lata. Dane źródłowe! Jesteś PAJACEM czy tylko udajesz? Ja już jestem out. Zrobiłem co należało, a cała reszta mało mnie obchodzi. Jesteś dorosłym człowiekiem - bierzesz odpowiedzialność za to co robisz, mówisz, piszesz. Życzę więc miłej zabawy :-) A dla twojej informacji W mailu do policji była zawarta uwaga, że kopia została wysłana do prokuratury. Znajdź więc takiego odważnego mundurowego, który by zamiótł to pod dywan. Miłej nocy ew. dalszego bezcelowego edytowania swoich wpisów! Nie pozdrawiam!

Gość gość
ale p******ita, nie ma się co dziwić że ciemnogród nadal panuje. Paraliż senny istnieje jak najbardziej i to się leczy, cała reszta to wydumane banialuki niezrównoważonej umysłowo osoby. Leczcie się!

Gość gość
ale p******ita, nie ma się co dziwić że ciemnogród nadal panuje. Paraliż senny istnieje jak najbardziej i to się leczy, cała reszta to wydumane banialuki niezrównoważonej umysłowo osoby. Leczcie się!

Gość gość
Przeczytalam tylko 1sza strone, nie chce wiedziec co pisza inni bo potem nie zasne. Nie chce znac innych historii. Powiem tylko tyle, ze czesto cos mnie z lozka chce sciagnac cos strasznie zlego, czuje mega zla moc,krzycze jecze czasem ktos mnie wybudzi i zapyta co sie dzieje. Jednak mieszkam sama i czesto nikt mnie nie poratuje. Przezywam Straszne chwile. Czesto widze ze cos mnie porywa, kiedys cos mnie ciaglo w dol, wiedzialam podswiadomie gdzie jestem i co robie.. Jednak cos po mnie przyszlo aby zabrac mnie w dol... W ciemnosc..mcomrac ciemniej jak do piekla.mczsem cos mnie ciagnie za reke i mamjawe a sen..mwiem ze sie boje wiem ze to u mnie w domu wiem ze musze posluchac rozkazow..

Gość gość
Słowianin , rzucałes najgorsze obelgi a teraz grasz ofiarę i piszesz ,że jesteś niewinny. W internecie nic nie ginie. Każdy tu będący wie, że jesteś tłuczkiem internetowym , samochwałą który w życiu jest maleńki. Od takich jak ty odstępstw nie ma. Nie potrafisz znieśc czyjejś odmienności, nie potrafisz znieśc żartow z siebie, życzysz ludziom chorób, jestes obły i śliski. Nie chciałabym cię nigdy w realu spotkac bo musiałabym chyba splunąc na twój widok.

Gość gość
Bo dziadek ma lat 70 lub okolo. Zna PRL papierkami Donalda sue bawi jeszcze i robil kupe do szaletow PKP i ogladal te kupy i muchy i nazwal ten kibel cmentarzem kup i przyznał sie ze ma 11 cm i ze mu juz nie staje. I dlatego nazwalismy go dziadek. Pozdr :)

Gość gość
O jakie screny chodzi? Co on zrobil zlego bo nie czaje ? :)

Gość gość Nosdradamus
Dzieńdoberek witam wszystkich źyczę uroczego dnia super humoru Pozdrawiam

Gość gość
Autorka napewno czyta wasze głupie teksty i dlatego nie pisze.

Gość gośćwystraszona
Napisałam wczoraj post ale wśród tych maniakalnych wypocin, nikt go chyba nie znalazł. Co do Słowianina...jeśli zabierasz się za komentowane i chcesz pokazać, że jesteś mądry to najpierwDOKŁADNIE zapoznaj się z tematem, a potem wyrażaj opinie za pomocą argumentów, a nie za pomocą jakiś patologicznych epitetów bo z patologią w tym temacie nie rozmawiasz. Gdybyś dokładnie temat przeczytał, a nie robił z siebie nadczłowieka to wiedziałbyś, że jestem ateistką i nie zeżygałbyś mnie mocherem...właśnie tacy ludzie jak Ty psują ludziom niewierzącym opinie i każdy ma nas za gburów przekonanych o swojej wyższości intelektualnej. Masz zamknięty umysł...na tym temacie jakoś każdy się potrafił z każdym dogadać bez wyzwisk bo nikt się nikogo nie czepiał o religie bądź jej brak, każdy rzucił dobrą radą według niego pomocną i niezależnie od tego na jakich wierzeniach się opiera, cenie każdą i niczego nie wykluczam bo obecna nauka i ludzie, my wszyscy mamy jeszcze zbyt mała wiedze by odpowiedzieć na wszystkie pytania, podczas gdy Ty masz się za niebywale inteligentnego...i o czym to świadczy? O tym, że albo jesteś bardzo młody i jeszcze nie ukształtowałeś swoich poglądów, albo o tym, że wcale nie jesteś inteligentny, a ateistą jesteś bo to jest modne i sam do tego nie doszedłeś i po prostu traktujesz to jako wizytówke swojej nadludzkiej wiedzy. Radze Ci otworzyć umysł na inne argumenty bo to co siedzi w Twojej głowie nie świadczy o tym że jesteś mądrzejszy od innych, tak Ci się tylko wydaje bo to jest wyłącznie Twój świat, ale w głowie każdej osoby siedzi taki mały świat i uwierz mi że każdej osobie wydaje sie że jest mądra...ale nikt się z tym nie obnosi bo każdy to wie, a Tt jesteś zbyt ograniczony by o tym wiedzieć i dlatego rzucasz wyzwiskami i pokazujesz swoją"wyższość". Jeśli chcesz nam coś udowodnić to spróbuj się "zniżyć" do naszego poziomu i nie używać języka rodem z rynsztoku...Ktoś napisał, że mnie gdzieś obraziłeś, wybacz ale nie doszłam do tego bo przestałam czytać Twoje posty gdy zacząłeś się chwalić inteligencją bo jako ateistka miałam już styczność z takimi jak Ty i wiem, że to typ ludzi, którzy tak naprawdę nic jeszcze nie wiedzą. Trochę pokory życze bo to ze Tobie sie wydaje, ze jestes mądry nie oznacza ze rzeczywiście tak jest bo pamiętaj, że oceniasz siebie według własnych kryteriów, a nie według kryterium całego świata, który te kryteria tworzy. I spróbuj rozmawiać z katolikami normalnie bo to są normalni ludzie tak samo jak Ty czy ja tylko w przeciwieństwie do Ciebie oni starają się pomóc i nie rzucają wyzwiskami, są tu rzyczliwi ludzie dogadujący się bez względu na przekonania religijne, a nagle wchodzi taki "najmądrzejszy" i robi zamęt...to świadczy tylko o Twojej niedojrzałości.

Gość gość Nostradamus
Dzieńdoberek witam wszystkich uroczego dzionka życzę oraz humorku do wieczorku Pozdrawiam

Gość gość
Wychodzenie z ciala i takie praktyki może się skonczyć problemami na cale życie a może i wiecznosć?

Gość gośćwystraszona
A tematu wychodzenia z ciala nie będę z Tobą poruszać bo nie należy dyskutować z kimś kto żyje wyłącznie w swoich ograniczających ramkach i nie bierze pod uwage zdania innego niż swoje. To tak jakbyś kłócił się z niewidomym o kolor nieba. On widzi je inaczej w wyobraźni, Ty widzisz je inaczej, co nie zmienia faktu, że obaj macie racje...tylko nieco inną, a Ty byś go wyzwał od śmieci ;D także gratuluje wyższości intelektualnej, życze dalszych sukcesów i pozdrawiam :)

Gość gość
Zrobila się moda niebezpieczne hobby ludzie chcą wychodzić z ciała Na fb jest 5000 czlonkow itd

Gość gośćwystraszona
Gość 04:42...właśnie to poczucie, innej, złej energii udowadnia, że nie mamy doczynienia z czymś co siedzi w naszej głowie. To obce życie, z własnym rozumem i własnymi intencjami, które też da się wyczuć

Gość gość Nostradamus
Wystraszona jak tam u ciebie po nocy?

Gość gość Nostradamus
Nie ma co się zniżać do poziomu ZERO źe jedna osoba ma jakies chore żale aluzje i jest zła na cały świat