Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćwystraszona

wychodze z ciała w trakcie snu, jak z tym walczyć...?

Polecane posty

Gość gośćwystraszona
Dziś niestety bylo ciężko ;/ przebudziłam się o 2 i widzialam jak ktos wchodzi do pokoju i tak jakby obudzilam sie jeszcze raz wiec podejrzewam, że to mi sie śniło i ze strachu nie mogłam spac do 4

Gość gość Nostradamus
Większosc tak zwanych normalnych ludzi uznac może sam pomysł o wychodzeniu z ciała za absurd a takie są fakty Szkoda tylko że dużo piszą krytyki oceniają itp txt osoby co nie są w temacie

Gość gość Nostradamus
Przykro mi że nadal tak

Gość gość Nostradamus
Sorry z tel piszę pisałem że jest mi przykro nadal masz te koszmarne noce Glowa do góry jestem z tobą

Gość gość Nostradamus
Teraz mykam zjem śniadanie wpadnę potem do miłego pozdrawiam wystraszona

Gość gość
Witam.Zetknęłam się z takimi tematami.Zobacz archiwum ntv1,oni posuadają infirmacje,można też się skontaktować. Marek Podlecki Monitor Polski,Anna Mikulska,Krzysztof Tarasiewicz oni są w tym temacie i na pewno pomogą. Pozdrawiam.

Gość gość
Witam.Zetknęłam się z takimi tematami.Zobacz archiwum ntv1,oni posuadają infirmacje,można też się skontaktować. Marek Podlecki Monitor Polski,Anna Mikulska,Krzysztof Tarasiewicz oni są w tym temacie i na pewno pomogą. Pozdrawiam.

Gość gość
Pisala tu osoba przed chwila ze sama mieszka i cos ja ściąga w dol. Nie martw sie tu nic zlego nie pisza, nikt cie bardziej nie przestraszy. Glownie hejtuje sie tu jedna wredna osobe. Zostan z nami, bedzie ok. Jesli jestes sama to musisz sobie jakies zwierzatko zaprosic do domu :) bedzue ci razniej . Ja mam kotka i nic mnie nie straszy :):)

Gość gość
Fajnie ze znow jestescie :) milego dnia kochani. Moze Dziadka juz nie bedzie ;)

Gość gośćwystraszona
Dzięki Nostradamus, czekamy na Ciebie;) gość 9:51 dzięki za informacje, na pewno je sprawdzę

Gość grzyby w sosie mun
🖐️ Chciałabym się nauczyć wychodzenia z ciała w trakcie snu, ale ciężko mi się zrelaksować, rozluźnić i skupić :-o

Gość KosmicznyWędrowiec
Uff, przebrnąłem, przez te 27 stron, ale czytałem tylko wystraszoną. Powiem, tak, też tak miałem i udało mi się to zablokować. W dzieciństwie wychodzenie z ciała nie robiło na mnie wrażenia, później jako nastolatek zacząłem medytować, no i wtedy się zaczęło. Też tak miałem, że chce wychodzę z ciała i chce zapalić lampkę i nie mogę, a wtedy zdaje sobie sprawę, że jestem poza ciałem. :-) Było tego znacznie więcej, bo intensywne medytacje mocno wpływają na życie. Afirmacja Roberta Monroe jest fajna, ale jej nie stosowałem, możesz poczytać książki Monroe, Moen, Sugier i Rosalind McKnight, ta ostatnia bardzo mi się spodobała "Kosmiczne podróże z Robertem Monroe" W Polsce jest Darek Sugier, ale większość osób jest zniechęcona jego interpretacją, ma chyba trzy lub cztery książki. Poza tym, chociaż ja sam zablokowałem wychodzenie, to jednak namawiam cię, abyś to zostawiła i po prostu nie reagowała strachem, a wręcz przeciwnie żyła miłością i wibrowała tak wysoko, że będziesz dla nich niewidoczna.

Gość gość
Afirmacja przed snem Roberta Monreo: Jestem czymś więcej niż moje ciało fizyczne. Ponieważ ja jestem czymś więcej niż fizyczna materia, potrafię dostrzegać więcej niż fizyczny świat, toteż głęboko pragnę rozwijać się, doświadczać, wiedzieć, rozumieć, kontrolować, używać tych wyższych energii i systemów energii, które mogą być konstruktywne dla mnie i dla tych, którzy są blisko mnie. Również głęboko pragnę pomocy i współpracy, wsparcia, zrozumienia tych istot, których mądrość, rozwój i doświadczenia są równe lub większe od moich. Proszę je o przewodnictwo i ochronę przed wszelkimi wpływami, które mogły by sprawić, że osiągnę mniej niż pragnę.

Gość gość
Słowianin się przestraszył i pousuwał swoje teksty, ale zapomniał, że naszych nie może. A sam fakt takiego zachowania świadczy na jego niekorzyść i o braku wiedzy. Przestraszył się i raczej już tu nie będzie nikogo obrażał.

Gość gośćwystraszona
KosmicznyWędrowiec jak Ci się udało zablokować wychodzenie z ciała?

Gość gość
Daruj sobie herezje religijne, chyba, że chcesz zobaczyć "piekła" astralne dla religijnych ;-)

Gość As28
Mam do wszystkich prośbę! Zróbmy w temacie porządek i niech się każdy podpisuje pod postami, żeby go można było zidentyfikować w postach. To na kafe było kiedyś normalne, że goście też się podpisywali. A przynajmniej skończy się mylenie osób ;) To ja jestem pedagogiem. Ja wam wyjaśniałam czym są paraliże nocne i wyszukiwałam autorce stron i programu Enigma. I to mi się oberwało za szybką analizę niejakiego słowianina, no ale cóż ;)

Gość gość
Temat był fajny, sama sie w nim udzieliłam pare razy. Totalnie go rozp-ie-prz-yliscie - nie żaden Słowianin, tylko Wy, odpisując na jego komentarze jak wściekłe osy. Ok jest trollem/prowokatorem, ale powiedział wiecej sensownych rzeczy w niektórych momentach niż Wy ostatnio. Od 2 dni było z 5 komentarzy na temat. Reszta - obelgi lub wsciekle paniusie udowadniające swoją wyższość podkopana przez trolla. Czy to te same niby NORMALNE osoby z przed paru dni cały czas z nim piszą, czy jakas banda idiotów opanowała temat? Teraz chcecie go pozywać za to, ze powiedział ze nie ma Boga? Za obrazę uczuć religijnych? A co kogo obchodzą uczucia religijne, jesli ja wierze w jednorożce, mam pozwać wszystkich, którzy mnie wyśmieją? Chory kraj. I w tym akurat ma racje, ze paraliż senny czy "wyjście z ciała" i związane z nim halucynacje sa wyjaśnione naukowo, nawet na głupiej Wikipedii można sie wszystkiego dowiedzieć, znacie angielski, sa setki artykułów. Chcecie wierzyć, ze to demony, ok, moze tez bym tak myślała jakby mnie spotkały aż takie rzeczy jak was, ale nie rzucajcie sie jak ryba bez wody, bo ktoś wam wyjaśni cos rzeczowo. Aha, sama miewam paraliż senny, ale wg statystyk uporczywy paraliż często dotyczy osób z zaburzeniami psychicznymi, wiec to, ze ktoś sugeruj***adania, wcale nie jest złośliwe. Zaburzenia psychiczne to nic strasznego, leczy sie je tak samo jak fizyczne. Powiedziałam wszystko co chciałam i odchodzę z tematu. Wyzywacie sie dalej. Do widzenia.

Gość gość
To te wychodzenie z ciala jest jakims darem? Czy niebezpieczne to jest?

Gość gość
Jego posty nadal sa. Nie usunął a ktos napisal ze pousuwal posty

Gość gość
Strony sie zatrzymują , trzeba czekac az otworzy sie nowa strona. Tak jest gdy temat ma powodzenie wtedy wstrzymują by sie ludzie nie pozabijali ;)

Gość gość
Lęk jest wykorzystywany przez umysł do projekcji koszmarów

Gość gość
Widzę tylko temat z 10.28 Znowu się im coś zacięło?

Gość gość
Dlaczego on edytuje swoje posty? O co chodzi , odpowiedzcie prosze bo nie czaje :)

Gość gość
Bylo to z 8mc temu obudziłem się o godz 2:00 wstałem widzialem jak moje ciało leży na łożku bokiem w sypialni zobaczylem że nie jestem sam Byly jeszcze 3 dziwne osoby bylem przez jakis czas sparaliżowany strachem Boję się że ktos pomysli że zwariowałem Co jakis czas wychodzę z ciała w trakcie snu powtarzam sobie jestem bezpieczny czasem pomaga i te postacie dają mi spokoj

Gość gość
Znam kogos kto wychodził z ciala i nic mu nie jest. Rozpoczął to po narkozie, podczas narkozy mial super wizje i zaczal sie potem zabawiac w to. Ja nie popieram tego bo potem mozna nie dac rady z tym skonczyc. A dzisiaj ( zasnelam o 3 w nocy) snilo mi sie ze sie z kims klocilam na kafe ;) ale nie pamietam dokladnie co to bylo.

Gość gość
Wystraszona przed snem powtarzaj jestem bezpieczna

Gość gość
Wychodzenie z ciala nie jest darem prawie każdy to może robić ale skutki mogą być niebezpieczne w swiecie astralnym jest dzicz rozne byty miłe i zle energie

Gość gość
Takie praktyki dla zabawy z ciekawosci wychodzenie z ciala to glupota Przykład autorki jakie ma problemy nikt normalny tego nie chcę Można oszalec

Gość gość Nostradamus
Widzę temat no1 na kafe mamy