Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćwystraszona

wychodze z ciała w trakcie snu, jak z tym walczyć...?

Polecane posty

Gość gość
Podróż poza cialo fizyczne by zaspokoic swoją ciekawosć Jesli wkraczasz na nieznany grunt to jest pierwsza reakcją

Gość gość
Strach

Gość gość Nostradamus
Strach powinien nas mobilizowac do dzialania a nie hamować

Gość gość
Kurde pisac nie moge, zawiesili mnie na temacie chyba :(

Gość gość Nostradamus
Po wyjsciu z ciala fizycznego w astralne Najistotniejsze nie jest gdzie się znajdujemy ale to że posiadamy świadomosc taką jak na jawie Dzięki temu możemy podejmowac nie zawsze odpowiednie decyzje tak myslę Powoli zmykam miłego popoludnia źyczę wszystkim z kafe pozdrawiam

Gość gość
Nie moge połączyć sie z wami, moje posty z założonym nickiem nie przechodza. Bede podpisywać sie na koncu chyba . Chyba mnie zespamowali

Gość gość
Modlitwa Aniele strozu moj pomaga. Kiedys w to nie wierzylam. Myslalam ze to pochodzi indywidualnie od psychiki ale bracia pochodzący z jednego domu jak tam pojada to kazdy z nich ma to samo, czyli ta zmore co im siada na gardle. Podobno jeden drugiemu bal sie powiedziec ale od slowa do slowa i wygadal sie jeden drugiemu. Czyli dwie osoby spotkalo to samo w jednym domu rodzinnym. To ja od kota

Gość gość
To ja od kota :-) :-) Fajny nick, możesz tak się podpisywać :-)

Gość gość
15:57 :) dziekuje za mile slowa :)

Gość gość
Temat troche sie zatrzymał albo znow strona stoi, pchamy ...

Gość gość
Teraz mi sie przypomnialo ze kiedys znałam taka dziewczyne, ktorej cos chyba dolegalo ale nie wiem co to moglo byc. Normalnie byla super dziewczyna, bardzo mila bardzo zdolna ale miala momenty podczas siedzenia w lawce czy w pociągu ze ciekla jej slina z ust. Miala jakby taki odlot i dopiero teraz po wielu latach mi sie przypomnialo. Oczy miala otwarte ale gdzies byla daleko i ta slina a jak ktos odezwal sie do niej to odrazu jej mijalo. Powiazalam to z naszym tematem ale mysle ze moze to jej sie robiło tak podczas zamyślenia i ze to nie jakas choroba. Moze cos wiecie o takiej przypadlosci? TO JA OD KOTA :)

Gość Hehgość
gość dziś do Hehgość - chciałbym mieć tak dobrą pamięć... x Tylko nie pytaj się co jadłem wczoraj na śniadanie :-D xx Nie wierzę w przypadki. Coś nas tu zgromadziło :-) Mnie już od paru miesięcy chodzi po głowie powrót do wyjść. Ze starych czasów zachowały się jeszcze materiały z inst. Monroea. Jak ktoś odwykł od wyjść można z nimi pójść na skróty. Służą do szybkiej synchronizacji obu półkul mózgowych przy pomocy dźwięku. Właśnie przyglądam się temu co udało się wyszukać w piwnicy. Sporo. Jak dla mnie przebojem było discovery introduction to focus 10 i threshold introduction to focus 12. To drugie to już ostra jazda bez trzymanki :-) O ile przy dziesiątce można się utrzymać jeszcze jako tako na swoim obszarze to dwunastka wywala "w kosmos". Służyły po to, żeby z wyjściami nie trzeba było czekać do zaśnięcia tylko do wieczora, bo akurat nikogo nie było z domowników. Coś przeczuwam, że nie skończy się to na pisaniu postów :-) Przy okazji będzie można pomóc Wystraszonej u niej na miejscu, a nie tylko w necie :-)

Gość gość
"To ja od kota" Miałem podobny przypadek w życiu. Też koleżanka z odjazdami. I ta ślina z ust. Wydało się że brała morfinę. Nikt tego nawet nie podejrzewał, normalna fajna dziewczyna. Ktoś u niej chorował na nowotwór i podbierała. Dziwne są przypadki

Gość gość
Zawsze myślcie ze te mendy z koszmarow nic wam nie zrobia. Bo nie zrobia nic :) jest tylko strach i nostradamus dobrze mowi by ich starac sie nie bac. To jest trudne w momencie gdy straszą to przerażające ale to tylko wizja w powietrzu. Mialam kiedys takie cos ze mialam gule w gardle czesto jakis czas i w nocy czulam tez i ciagle przelykalam. Laryngologicznie nic, robilam badania az w koncu olalam to ale zmienilam diete i biore tran codziennie. Gula odeszla. Przychodzi czasem jak mam slabsze wyniki krwi i z tym to wiąże. Moze warto wykonać tez badania :) porozmawiac z rodzinnym, moja rodzinna jest taka wspaniala kobieta, taka życiowa i dala mi wiele rad i przed nia mozna sie otworzyc, do rany przyloz. Warto przyglądać sie swojemu organizmowi bo moze czegos brakuje, witamin mikroelementow, organizm przez takie cudka informuje ze cos z nami nie tak. Rowniez w nocy gdy zasypiamy tez daje nam znaki, zle sny to zmartwienia. Rano podkrazone oczy gdy najem sie bardzo przed snem. Kazdy sygnal ma przyczynę. Pomyslcie o tym :) TO JA OD KOTA

Gość gość
To podlosc ze zatrzymują nam strony. Karygodne :(

Gość gość
Administrator nie nadąża , halo halo pobudka, prosze przesunąć strone

Gość gość
Up

Gość gość
Kilka osób w tym temacie stwierdziło że niekiedy po narkozie takie predyspozycje się ujawniają, to najlepiej świadczy o tym że na skutem zmian psychicznych, ponieważ narkoza czasem takie powoduje.

Gość As28
Nie wiem czemu, ale temat mi się nie wyświetla :/

Gość gość
Byty astralne kradną nam energię

Gość gość
Upadnie człowiek w ciemnosci na tyle na ile kocha równowagę i czakry

Gość gość
Żadna istota ktora zaburza nasz teren astralny nie jest dla nas korzystne Takie byty mają na celu zdobycia Dojnej krowy z nas i zabieraja naszą energie

Gość gość
Byty w naszej aurze to pasożyty energetyczne żywią się negatywną energią ofiary Trzeba zrobic oczyszczenie moze na początek kąpiel w wodzie z solą

Gość gość
Rytualistka miłosna i Tarocistka Esma zaprasza serdecznie www.magiamilosnaochronna.simplesite.pl MAGICZNE RYTUAŁY

Gość gość
Dziękuje za odpowiedz o slinie :) rzeczywiscie moze brala morfine, poczytam o tym na necie. :)

Gość gość
Wystarczy miec szczelną aure by inne byty nie podszywały się podstępnie i skutecznie w celu zdobycia energi

Gość gość
autorko tematu gośćwystraszona czy jestes jeszcze tutaj? chetnie nawiaze z toba kontakt gdzies na priv. dasz mi namiar na siebie?