Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćwystraszona

wychodze z ciała w trakcie snu, jak z tym walczyć...?

Polecane posty

Gość gość
Ciekawe co dzisiaj mi sie przysni. Ciarki mam caly czas po tym grobie. Odkad piszemy to mam dziwne sny hehe.

gość dziś x Słowa, które mówi ks Piotr Glas z linku: https://www.youtube.com/watch?v=G8HvoMSwecU o tym kocie: min 27 Ludzie mają coraz większe problemy (...) ale również są zwierzęta. Zwierzęta mogą być opętane (...) Ostatni przykład jaki dowiedziałem się od mojego cennego przyjaciela ze Stanów. On był na plebani i też niesamowity facet, absolutnie. I ktoś mu dał kota. Kot był taki chudy, sierści nie miał. (...) Ten wziął tego kotka, zaczął go karmić i mówi no biedactwo, przyszedł. I ten kotek w ogóle nie chciał wyzdrowieć, nic. I w pewnym momencie on wpadł na to, że zaczął mówić modlitwę (przysięgam - mówi ksiądz) I on mówi tak: - Słuchaj zacząłem mówić modlitwę a ten zaczął "...hhhh..." - tak to koty robią (kiedy są agresywne) . Wtedy ja jeszcze większe modlitwy a on "...hhhh..." I jeszcze większe modlitwy i z przerażeniem patrzy a ten kto zaczyna... ile tej sierści mu zostało, zaczął mu się jeżyć. I w pewnym momencie kiedy już poszedł - bo są specjalne modlitwy dla zwierząt - w tym momencie, kiedy już doszedł do tej już bardziej mocnej modlitwy, ten kot mu skoczył na kark i zaczął go drapać i gryźć. Więc tego kota wziął i zrzucił. I co się potem okazało. Tego kota podrzuciło małżeństwo, które było bardzo związane z kościołem. Ależ to tacy działacze kościelni... On do nich poszedł do domu, wchodzi a tam kryształy i jakieś tam inne symbole okultystyczne. Oni go w ogóle nie chcieli do domu wpuścić. On mówi co to jest? I wiecie co się stało? No wierzcie lub nie. Ten kot służył za antenę. Oni wszystko wiedzieli co się działo na plebani. Ale to były moce okultystyczne. To nie było radio. To były moce okultystyczne. Oni poprzez swoje ryty tego kota podrzucili. No i nie udało się dzięki temu, że ten ksiądz ma taką moc Ducha Świętego, że go ostrzegł, że z tym kotem jest coś nie tak, to nie jest "biedna kocina". I oni wszystko widzieli. Ci zaczęli się szamotać, tłumaczyć, no ale najgorsze to było to, że to byli działacze kościelni. Widzicie, ja wam tylko mówię. Trzeba bardzo uważać. Najbardziej może tacy ludzie są najbardziej niebezpieczni bo nie wiesz co jest za nimi. Wróg niestety się maskuje. (...)

Gość gość
Up i wskakuje nowa strona, no juz

Gość gość
Raz raz raz

gość dziś x Nie bój się słuchać tego co mówi ks egzorycysta. On mówi to czego nie należy robić i co należy zrobić aby mieć zapewnioną ochronę przeciw złemu. Właśnie po to jest egzorcysta aby ludzi chronić i bronić przez złem. Również te "niespotykanie spokojne miłe kotki" :) Raczej warto się bać nieświadomości w tym temacie. Moja nieświadomość mocno mnie kosztowała.

Gość to ja od kota
gość dziś Ostatnio jak spałem otwieram oczy i widzę stoje przed lustrem a moja twarz jest jak z horroru ducha Hehehehe ;) ja mam tak codziennie ;) i nie tylko rano jak wstaje ;) wiecie, mam zdjecie jak bylam mala, mam mine identyczna jak Czaki ( wiecie jak czaki wyglada ;) ) i mala raczka a paluszki ułożone w znak szatana czyli dwa środkowe schowane do środka. Jak patrze na to zdjecie to placze ze smiechu ale tez jestem lekko przerazona bo nie dosc ze mordka identyczna jak czaki, szpara miedzy zębami duza i jeszcze ta raczka ze znakiem szatana . Odlot ;) nikt mnie do zdjecia nie ustawił, to bylo spontaniczne hehe ;)

Gość gość
Eeeejjjjj czas na przełożenie strony , co tam sie dzieje, za co wam placa

Gość gość
nadal strona stoi ?

Hehgość dziś "Jeśli chodzi o późniejsze wyjścia, byłem zbyt podekscytowany całą sytuacją żeby zrażać się brakiem kolorów" x ano fakt... mężczyźni tak mają, że z reguły rozróżniają tylko pięć podstawowych kolorów i to jeszcze z wielkim z trudem ;) 🌻 Piszesz: "Nie wierzę w złe koty." x I ja również nie wierzę w złe koty. Ks egzorcysta nie mówi o złych kotach. Mówi, że w tym przypadku ten kot był niejako narzędziem w rękach złych ludzi. Konkretnie użyty do złych celów, jako przekaźnik. 🌻 Piszesz: "Kot może być twoim wrogiem (tam), ale to oznacza tylko niemiłą informację, że zadomowiło się w tobie coś obcego." x nie sądzę aby "tam" były zwierzęta, ponieważ zwierzę nie jest istotą z duszą obdarzoną rozumem a diabły jako upadłe anioły są obdarzone rozumem i wolą i inteligencją, i to o wiele większą niż my ludzie, niżsi w hierarchii stworzeń Bożych ale... Zwierzęta były używane w ten sposób 2 tys lat temu, kiedy J/ezus chodził po ziemi i wyrzucał złe duchy: "I upraszały go, by im nie rozkazywał odejść do otchłani. A pasło się tam na górze liczne stado świń; demony upraszały go więc, by im pozwolił w nie wejść. I zezwolił im. Wtedy demony wyszły z tego człowieka i weszły w świnie, a stado popędziło po urwisku do jeziora i się utopiło." (Łuk.8:31,32) ... więc to jest możliwe.

Gość gość
No i mamy 22 50

Gość gość
Kochani , szok Slowianin hejtuje na temacie gdzie dziecko umiera na raka , napisal ze "powiedz dziecku ze po smierci pojdzie do Mahometa bo on lubi male dziewczynki " . To jest bardzo zly czlowiek .

Gość gość
Lipa na maxaaaa jak tu cos pisać ?

Gość gość Nostradamus
Dobranoc wszystkim życzę milej nocy oraz snów pozdrawiam

Gość gość
Kobieta z taxi to opowiesc na faktach a dziecko żyje bylo wychlodzone i świeca się palila na tym grobie

Gość gość Nostradamus
Jeszcze chwile kochani z wami zostane ciekawe jak tam wystraszona ?

Gość to ja od kota
23:07 szok , czyli pan z taxi uratowal dzidziusia, biedny maly, nie dosc ze porzucony to jeszcze na cmentarzu pod płytą. Jego matka to jakas psychiczna suka. A Modelko z tym kotem to tez szok, szkoda kotka ;) biedny :(

Gość gość
Nostradamusie strona przeszła, nie odchodź :)

Gość gość
Dwoch pijanych zrobilo zaklad że pojdzie na cmentarz o 12 w nocy i wbije krzyz w puste miejsce obok grobow Poszedl bylo tak ciemno noc bez gwiazd jak to na wsi Zrobil jak mowil wbijł ten krzyz i trochę sobie plaszcz zachaczyl myslał że go cos trzyma dostal zawalu i zmarl na miejscu

Gość gość
Zaraz znowu sie zatrzyma i nie bedzie działać az ktos skutecznie nie popchnie ;)

Gość gość Nostradamus
Dzięki za info jeszcze jestem :)

Gość gość
23:19 o matko szok szok szok , to dopiero szok , zahaczyl plaszcz i umarl, szkoda goscia :(

Hehgość dziś cd. "Kot może być twoim wrogiem (tam), ale to oznacza tylko niemiłą informację, że zadomowiło się w tobie coś obcego." x gdyby tak miało być, wówczas oznaczałoby, że kot z "dobrym" duchem atakuje człowieka ze "złym" duchem a to jest niemożliwe, ponieważ dobro nigdy nie atakuje zła ale od niego ucieka natomiast jest odwrotnie, to zło atakuje dobro przykład: złe duchy atakują ludzi, którzy wchodzą z nimi w kontakty albo ten "kot przekaźnik" czyli ze złym duchem, wówczas atakuje księdza kiedy on modli się o jego wyzdrowienie zło zawsze reaguje na dobro agresywnie albo przykład z Twoją żoną - na początku wchodząc ze złym w układy pt. "wychodzenia z ciała" one dawały Ci to czego oczekiwałeś - przeżyć i ekscytacji sprawami paranormalnymi i one się Ciebie nie dotykały bo Ty z nimi współpracowałeś (tak jak kiedyś) ale podałeś im niewinną istotę kiedy znalazła się obok Ciebie i Ją wówczas zaatakowały. Tak na marginesie, złe duchy przechodzą podczas kontaktów płciowych. To nie jest mój wymysł ale fakt potwierdzony przez egzorcystów. Więc kiedy czystość nie zachowana sami infekujemy się tym złym, które siedzi w drugiej osobie. Dowiedziałam się tego od dwóch różnych egzorcystów. x pozdrawiam

Gość gość Nostradamus
Tak sobie myslę że bardzo dzielna jest autorka i da radę z tego wyjsc tego życzę

Gość gość
Zło karmi się naszym strachem

Gość Hehgość
Modelka "nie sądzę aby "tam" były zwierzęta, ponieważ zwierzę nie jest istotą z duszą obdarzoną rozumem " x Interpretuj sobie "duszę i rozum" jak chcesz. Kotów to nie dotyczy :-) Zaręczam! I o tym ludzie już wiedzą od tysięcy lat -no, od czasów kiedy kot udomowił człowieka :-)

Gość gość
Z kolezanka gdy wracamy z pracy otwieramy tylne drzwi od zaplecza i cholery zatrzymały sie w połowie ( najpierw ona szla, ja po niej 10 minut ) i obie to samo przeżylysmy. Cos sie w nich zablokowalo a my obie myslalysmy ze jakies zlo nie chce nas wypuscic.Ona zaczela miesem rzucac jakby ktos za nimi stał i ja to samo. Bylo ciemno 20 godzina i jakby ktos je pchał na nas. Gadalysmy do mrocznych drzwi za którymi nic nie bylo ;) teraz sie z tego śmiejemy

Gość gość
Wcześniej jak mieszkałem w innym mieszkaniu stasznie dziwnie się tam czulem

to ja od kota dziś A Modelko z tym kotem to tez szok, szkoda kotka oczko.gif biedny smutas.gif x szkoda, szkoda, no ale siła modlitwy uzdrowiła kotka i mu futerko odrosło no i jeść zaczął. To jest właśnie siła modlitwy :) W końcu od czego jest ks egzorcysta, jak nie od tego aby ludziom pomóc w tym temacie. Z tym, że obecnie bardzo trudno o dobrego. Wiem to po sobie.

Gość gość
Kot udomowil czlowieka hahaha.

Gość gość
Modelko fajnie piszesz , bardzo ciekawie :) ale filmikow nie otwieralam bo sie balam ale bardzo super piszesz. A ja w poprzednim mieszkaniu tez dziwnie sie czulam, juz chyba pisalam ze ciagle cos spadało