Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klaudia93

Pytanie do facetów!!!

Polecane posty

Gość Klaudia93

Hey moze wy mi powiecie czy mam jeszcze jakiekolwiek szansce umowiłam się z mężczyzną i na pierwszym spotkaniu poniosło nas i zrobiliśmy to. później odezwałam się pierwsza, właściwie przez 3 dni odzywałam się do niego pierwsza i próbowałam rozkręcać rozmowę ale on jakby był nie zainteresowany rozmową potem spotkałam go w sklepie gadaliśmy później przysłał mi sms że jestem piękna znów gadaliśmy no i znów 3 dni pod rząd ja się odzywałam pierwsza a teraz od od 6dni milczę... czy mam u niego jeszcze jakies szanse? Jesli tak co mam zrobić? jak to rozegrać? HELP!

Gość gość
spuścił się i teraz na jakiś czas ma cię dość. gdy zaczął , żeś piękna znaczy nachodzi go znów chętka na ciebie...lepiej jęcz głebiej bierz do japy a będzie dobrze może się nawet ożeni?

Gość Klaudia93
na seks ze mną nie powinien narzekać. biorę całego wraz z jądrami i gilgolę językiem

Gość Klaudia93
bierze go chętka a nawet nie zaproponował drugiego spotkania ;/ jakvy zaproponował to juz bym wiedziala jak to rozegrac a tak to nie mam pojecia :/

Gość Klaudia93
ktos sie podemnie podszywa nie pisałam nic o sexie i o tym ze biore ;////

Gość gość
znaczy nie podpasiłaś mu i tyle , może mu coś zaśmierdziało albo nie było mu z tobą dobrze....

Gość gość
z*****ał i leci dalej....jest tyle dziur do zatkania....

Gość Disc0Devil
Wiesz co, no ja bym sie nie spotkał, bo gdyby dziewczyna była chętna na pierwszym spotkaniu to byłbym pewnien, że robiła już tak 10-tki razy z innymi, może nawet puszcza sie w klubach na one-night-standy. Takich dziewczyn unikam jak wody święconej...

Gość Klaudia93
było mu dobrze a ja nie smierdze ;p zeby bylo jasne nie chce go prowadzic przed oltarz ja liczylam na romans ale troche dluszy niz jedno spotkanie ;/

Gość gość
wszystkie Klaudie, które znam to puszczalskie szmaty