Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jednak PiS nie jest najgorszy

Polecane posty

Gość gość
kaczor to debil jednak bo ja na jego miejscu bym nakazala policji i wojsku strzelac do tych s****w z kodu :D fajna bylaby rzez a zwloki tych zombie sterowanych przez czerwone guru jako karme dla zwierzat

Gość gość
9:29 o czy ty piszesz? idź na manifestacje kodu, to zobaczysz ludzi, którzy tam chodzą. ilu tam komuchów ze starego reżimu widziałeś? może prokuratora piotrowicza? wiesz ilu starych komuchów siedzi w ławach pisu? wiesz w ogóle, o czym piszesz?

Gość gość
mówiłem nie raz, że pisior musi mieć wroga, bo to sens jego istnienia. teraz wrogiem jest kod i jest wyzywany od najgorszych. ona sie nazywa anders-costa i o Polsce ma małe pojęcie.

Gość gość
9:33 jedyne manifestacje na jakich bylam to te przeciwko imigrantom . bym musiala sie z dupa na rozum zamienic zeby maszerowac w szeregach takiego s****wa ktore zasluguje jedynie na utylizacje w auschwitz. widzialam jak bydlo zaatakowalo Andersowa, jak zaplute ryje obrzydliwych pacanow rylo do niewinnej kobiety. wiadomo dlaczego, jej ojciec reprezentowal odmienne poglady od szaranczy ktorej celem jest zrujnowanie i rozsprzedanie wlasnej ojczyzny

Gość gość
9:33 człowieku, co ty wypisujesz? chcesz strzelać do ludzi, którzy inaczej myślą? nie, no wy ludzie macie ostro porąbane w głowach, was trzeba leczyć :(

Gość gość
ale to wy szukacie wrogow s****wa z kodu :D to wy atakujecie, bronicie..no wlasnie czego? stolkow zlodziei z okraglego stolu, najgorszych kreatur ktore w normalnym kraju powinny zawisnac na stryczku. bronicie bolka przez ktorego wiele osob tracilo prace, bylo szykanowanych itd. okreslacie bohaterem takiego zaklamanego parcha a na corke Andersa plujecie. jestescie zerami

Gość gość
9:37 za co tak nienawidzisz tych ludzi? kobieta takie rzczy pisze? aż mnie zatkało :( kim jest dla ciebie anders-costa? to obca kobieta, przywieźli ją z włoch i chcą, żeby w senacie siedziała?

Gość gość
9:37 po pierwsze to nie sa ludzie tylko sterowane zombie. po drugie zobacz jaka ci ludzie sieja fame nienawisci. zobacz jak obrazaja, atakuje, wyklinaja, zycza smierci osobom o innych pogladach. czy takie "cos" zasluguje na cos innego niz strzal prosto w potylice?

Gość gość
9:39 wskaż mi, gdzie napisałem, że bronię tu starych układów. z tego zaślepienia pisem, każdego traktujesz jak wroga.

Gość gość
9:41 jak chcesz zabijać, tak jak robił to stalin z Polskimi oficerami w Katyniu, to uważam, że trzeba ciebie leczyć.

Gość gość
pis rozbudził w niektórych taką nienawiść, że chcą zabijać tych, co inaczej myślą? facet z wąsikiem też tak robił :(

Gość gość
9:41 a jak mohery na miesięcznicy rzucały sie na dziennikarzy? wyglądało to podobnie.

Gość gość
"tam były co najwy zej pytania o politykę rządu, a to jest różnica." No ale broniła Polski i to skutecznie.

Gość gość
no, jakos nie zauważyłem , żeby tam była jakaś "obrona Polski" nie powiedziała nic konkretnego.

Gość gość
"ale pisy najpierw robią z kogoś wroga, potem sie go pozbywają, a elektorat widzi w tym wielki sukces prawda?" Bo to jest sukces. Ja jestem za Korwinem i zarówno Lis, Tadla jak i Kraśko albo Korwina atakowali albo się z nim sprzeczali. Dobrze więc że wylecieli za PiSu. :D

Gość gość
"no, jakos nie zauważyłem , żeby tam była jakaś "obrona Polski"" Była, ich własnym językiem. :P Tak że nie mogli nam niczego zarzucić.

Gość gość
jedno jest pewne, kto rzadzi ten ponosi odpowiedzialność. za podział narodu również. bo w dzieleniu bierze też udział prezydent i to jest już załamka, że tak sie dzieje. kaczor na mównicy zachowuje sie jak bierut, wtedy też większość była w niego wpatrzona jak w obrazek, jak to teraz będziemy wspólnie tępić wrogów ludu :( lud, to oczywiście władza, reszt to kułaki, których trzeba było zniszczyć. i dzisiaj ten schemat sie powtarza :(

Gość gość
Jak narazie KOD tylko rozsmiesza PiS.Tyłu emerytów w jednym miejscu nie można gdzie indziej zobaczyć

Gość gość
9:51 jak nie mogli, jak zarzucali? a szydłowa w kółko, "rząd został wybrany przez naród i już " tyle z tej gadki wynikało.

Gość gość
10:00 bzdura, jest tam wielu młodych. idź i zobacz, bo masz wbite tylko to, co jarus powie, a czasem trzeba po prostu na własne oczy, bo jak wierzysz we wszystko, to łatwo tobą manipulować. ale widzisz, 50 latki to ludzie pamiętający prawdziwą komunę, w odróżnieniu od dzieciarni, co pojęcia o tym nie ma, tylko potrafi wyzywać od komuchów.

Gość gość
Podziału narodu dokonał Tusk w pamiętnym wystąpieniu w sejmie gdzie użył po raz pierwszy określenia "moherowa koalicja" Potem jechał na tym podziale szczujac Palikotem i uruchomił cały przemysł pogardy dla przeciwnika

Gość gość
chociaż z drugiej strony, komuny w Polsce nie było, ale ładnie brzmi, żeby pisy mogły innych obrzucać błotem w Polsce był socjalizm, ale to trudno wymówić, zwłaszcza dla tych mających trudność z rozróżnianiem biełego od czarnego.

Gość gość
"a szydłowa w kółko, "rząd został wybrany przez naród i już " tyle z tej gadki wynikało." No i o to mi chodzi. Demokracja jest, niech się odwalą haha. :D x Jarka prawie już nie ma, jest Szydło.

Gość gość
Ogladam demonstracje KOD bo to świetna zabawa.Tam jest 90 % emerytów pewnie resortowych i nie rozgarnietych plus przegrani peowcy.A już najlepsze są wywiady z tymi demonstrantami.Oni powtarzają komunikaty wysylane do nich przez tefaleny i wyborcze.Zapytani o szczegóły odpowiada ja yyyyyy eeeeeee noooo

Gość gość
Jedno co dobrego do tej pory zrobił PIS to nagonka na Owsiaka. Dzięki temu w tym roku WOSP zebrała prawie 73 mln podczas finału:) taki cichy i dobry odzew społeczeństwa:) Bez marszy i protestów, ludzie pokazali jak bardzo zgadzają się z jedynie słuszną władzą.

Gość gość
10:04 być może coś w tym jest, tylko zdowo myślący stara sie myśleć, jak niwelować różnice, a nie jak je pogłębiać. ale władzy na rękę jak jest naród podzielony, bo wtedy łatwo jest nim manipulować. jeden papierek na wałęsę, nie wiadomo czy prawdziwy, a ile krzyku, hałasu, ile powodów do zażartych kłótni, co nie? jak ludzie są podzieleni, naprawdę wystarczy mały drobiazg do awantury. a to jest kaczorowi baaardzo na rękę. jak będzie zgodza w narodzie, nie będzie pisu. pis może zaistnieć tylko na awanturze.

Gość gość
ha ha, prawda z owsiakiem, oni nawet w reżimowej tv nic nie mówili jak wośp zbierała pieniądze, była mała wzmianka w przerwie w mówieniu o caritasie. to też niewzła zabawa :P wracając do kodu, ja za bardzo nie oglądam, ale obchodzi mnie, ilu ludzi tam idzie i widzę, że z każdym tygodniem coraz więcej. są dzieci, jest dużo młodzierzy, wbrew pisoskiej propagandzie. a co mówią? fakt, że podobnie, ze te rządy to żenada, że wywalaja fachowców i mianuja na ich miejsce ludzi z ulicy, byle po linii partyjnej, że osmieszają Polskę na arenie międzynarodowej. do tego nie trzeba smsów wysyłać, to wie każdy zdrowo myślacy.

Gość Agnieszka H
Żeby było tak jak było. :classic_cool:

Gość gość
do tych co uwazają ze tv jest reżimowa niech własnie sobie przypomną jak był pompowany atak moherów na dziennikarza i wejdą na yt tam takich ataków na dziennikarzy prawicowych jest pełno tylko słuszne "media "tego nie pokazywały

Gość gość
10:07 wszyscy wiedzą kto rządzi, a kto jest tylko marionetką. jest jeden wódz, nie będziesz miał innych wodzów przede mną. to wie każdy pisior, bo jaruś za niesubordynacje wywala.