Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jednak PiS nie jest najgorszy

Polecane posty

Gość gość
I znowu potwierdzilo się ze naród mądrze tym razem wybrał. Za rządów PiS nawet Owsiak więcej zebrał.A kwik PO jest cudowny.Mieli wyć i wyja.Brawo prezydent.Brawo rząd

Gość gość
Młodzież KOD to pięćdziesiąt lat bo reszta to starsi ☺

Gość gość
10:19 nie wiem, czy był pompowany ten atak, widziałem w tv jeden raz i pamiętam jak było, jak babcia z nienawiścią skoczyła szarpać dziennikarza. zamiast iść sie pomodlić, może to ostanie lata jej życia, moze pora z rodziną sie pogodzić, moze własne sprawy doczesne uregulować ale nie lepiej ostatnie lata życia spedzać na nienawisci :( ale to moje zdanie, niech każdy robi co chce .

Gość gość
do 10;10 a ja czytałam gdzieś że przez tą nagonkę wkońcu uczciwie policzył bez robienia machlojek:D

Gość gość
no i znowu pisy wypisują bzdury o kwiku :( daje znać o sobie pisoskie szkolenie co? pisy tępią owsiaka jak mogą, a to że owsiak zebrał więcej, to pisów bardzo boli.

Gość gość
Owsiak zebrał o 2O milionów mniej niż Komorowski wydał w parę dni na referendum.Ile bylo by pieniędzy więcej na sluzbe zdrowia gdyby nie fanaberia Komora ?

Gość gość
10:23 też otym słyszałem, ale to nagonka, urząd skarbowy moze i po pięciu latach robić kontrolę, więc spoko, tam każdy grosik ma być rozliczony, za machloje można iść siedzieć. poza tym, trzeba sie na tym znać, żeby sie wypowiadać. przepisy o działalności takich fundacji to grube ksiegi, ale łatwo jest napisać "machloja" bo to dzała na niektórych.

gość dziś - moja mamusia do emerytury ma jeszcze 20 lat pracy, a za komuny chodziła do liceum i jedyne na co mogła donosić, to chyba matce, że jej brat papierosy pali za szkołą. A ty, skoro lubisz cenzurę i ograniczanie swobód obywatelskich i popierasz ogólnokrajową zbiórkę na dofinansowanie m.in. patologii za twoje własne pieniądze, to siedź w tym kraju, który nie daje na uniwersytety, ale pompuje miliardy w KK.

Gość gość
pis rydzowi dał więcej.

Gość gość
no, ja za "komuny" czyli za scjalizmu też chodziłem do liceum, dlatego dobrze widzę, że pis stosuje metody dawnych towarzyszy partyjnych. i jak widać , jest to skuteczne, bo niektórzy dla pisu gotowi są zabijać ludzi myślących inaczej niż oni :(

Gość gość
wracając do emigrantów, szydłowa ich przyjmie, choćby z tego powodu, że jak nie przyjmie to makrela odetnie unijny szmalec i żegnaj śnie o budowie dróg , mostów, autostrad.

Gość gość
A PO co miesiąc dawała prezesowi nieistniejącej elektrowni atomowej ok 50 tys złotych pensji

Gość gość
PiSiaki z ekonomią są na bakier

Gość gość
A co ma do gadania Merkel? Nie i tyle. Zresztą wcześniej braliśmy i mało co budowaliśmy. Nie wiadomo kogo wybrać bo wszyscy są sprzedawczykami.

Gość gość
"Pisiaki z ekonomia są na bakier " Acha .To dlatego gdy rządzili w latach 2005 /2007 były najlepsze wskaźniki ekonomiczne i największy wzrost budownictwa

Gość gość
może i tak było, nie wiem, wiem natomiast, że wycofują swoje oferty kupcy koni z Polskich stadnin, a także coroczni sponsorzy aukcji Polskich koni arabskich. moim zdaniem, stracimy na tym wiecej szmalcu. jedni i drudzy dobrzy, alekto ma olej w głowie ten jest w stanie to pojąć, kto nie, to tylko będzie wypisywał w kółko o "świniach oderwanych od koryta"

Gość gość
Oczywiscie gdy prezes stadniny wynajmuje od skarbu panstwa wille za 170 zl miesięcznie to skarb państwa nic nie traci ?

Gość gość
"Pisiaki z ekonomia są na bakier " Acha .To dlatego gdy rządzili w latach 2005 /2007 były najlepsze wskaźniki ekonomiczne i największy wzrost budownictwa x to nie ich zasługa tylko światowej koniunktury, ekonomicznie pisiory są na poziomie analfabetyzmu

Gość gość
Acha

Gość gość
Czyli jak PiS ma takiego farta to dobrze że wyborcy znowu ich wybrali.Z farciarzami trzymać lepiej

Gość gość
10:49 zarabiał dla państwa duuuzo wiecej. nie słyszałeś o mieszkaniach służbowych? nikt z twojej rodziny nie ma mieszkania służbowego, albo samochodu, albo nie mieszka w mieszkaniu kwaterunkowym? nie pobiera dopłat, dotacji?? po prostu żenada, jak się takie rzeczy wypomina. za to teraz stadniną będzie hobbistycznie zarządzał zootechnik :( ja pitolę, to dopiero zarządzanie :(

Gość gość
PiS jako partia systemowa na fundamentach Układu z Magdalenki jest kontynuatorem socjalistycznej polityki zaciskania sznura na gardle podatnika. Bez wolności gospodarczej którą zwalczają daleko nie zajadą, ludzie ostatecznie przestaną na nich głosować.

Gość gość
poza tym, jak są rozmowy polityczne w necie, to ludzie biorący w nich udział juz są na celowniku. bo czasy sie powtarzaja, znowu "wszyscy są podejrzani", a zwłaszcza "element niepewny" ideologicznie.

Gość gość
Tak ,oczywiscie podsluchuje ich Macierewicz w skórzanym plaszczu

Gość gość
11:00 niekoniecznie bym sie zgodził z jednym, otóż pis ma stały elektorat który jest wpatrzony w prezesa i tu nie będzie zmian. zauważ jakie są czasem komentarze w necie, ktos z pisu powie coś w rodzaju " nikt nam nie podskoczy" a potem pełno jest komentarzy w rodzaju " ale im dowalił", "to dopiero jest mądra władza" albo "kwik oderwanych od koryta nie zagłuszy prawdziwych patriotów"

Gość gość
haze to ile ty masz lat? bo pisalas na innym topie ze jestes po 30,matka ma 20 lat do emerytury to ma gora 47,wiec cie urodzila majac 17,czy 16? czy sie odmladzasz na potrzeby topu klamczucho :D

Gość gość
11:04 niekoniecznie, ale sa programy przeszukujące internet po kątem pewnych słów i jak wyłapie to od razu z automatu podejmuje akcję. a teraz prawo jest takie, że każdego można inwigilować zgodnie z prawem. tak było w latach świetlanego socjalizmu.