Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Znowuodejde

Wróciłam do niego, a on jest oschly

Polecane posty

Gość Znowuodejde
Odeszłam, bo przestał mnie zauważać i mieć dla mnie czas. Miał go dla innych znajomych a dla mnie nie. Nie pomagał mi w pracach domowych, przestał się mną interesować i jeśli robiliśmy coś razem to dotyczyło jego zainteresowań, a nie moich. To miało się teraz zmienić.

Gość gość
Nie czytałam wszystkich wypowiedzi ale z doswiadczenia wiem, ze moze ma juz kogos na oku i dlatego miota. Puść go kobieto, po co Tobie taki mezczyzna?

Gość gość
A ile trwa ten okres próbny? I kto bardziej zabiegał o powrót?

Gość Znowuodejde
Nikt nie zabiegał, bo to wyszło samo gdy stopniowo zaczęliśmy ze sobą rozmawiać. Juz miesiąc prawie jest taka sytuacja.

Gość gość
No to musisz się zastanowić co zrobić, czy pogadasz czy będziesz stosować jego metody. Musisz się zastanowić czy z nim chcesz spędzić cale życie. Czy widzisz inaczej swój związek. Ja tylko powiem, że trzeba być konsekwentnym. Jak za często się straszy odejściem to po jakimś czasie mija strach i wiara w spełnienie obietnicy, a słowa tracą wiarygodność. Tak jest ze wszystkim.

Gość gość
Jak czesto straszy sie, to podświadomość koduje to i tak odejdziesz prędzej czy pozniej.

Gość gość
Zalecam ochłonąć po przeczytaniu książki Murphy'ego. Wiele kobiet tkwi w złych związkach ze względów finansowych, mieszkaniowych, społecznych i innych.

Gość gość
Jesli chcesz wiedzic co on naprawdę czuje, co mysli, napisz do mojej wróżki Sofii. Jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl