Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem w ciazy i boje sie co dalej czy juz nic mnie nie czeka

Polecane posty

Gość gość

jestem w ciazy i boje sie co dalej czy juz nic mnie nie czeka

Gość gość
Mam 25 lat, mam wykształcenie ekonomiczne. Zaszłam w ciążę to ok 8 tydzień. Boję się co będzie. Mam faceta on ma pracę. Niby pod tym względem ok, jakos bysmy mieszkali on wynajmuje małe mieszkanie 1 pokojowe. ALe ja sie boję bólu porodowego, tego ze nie dam rady jako matka. Boję się, że juz zawsze czeka mnie tylko siedzenie z dzieckiem, nie pojde do pracy choc bardzo bym chciala. Jakos przerazona jestem.

Gość gość
Bedzie cudownie, najpierw zmienianie pieluch itd pozniej jak pojdzie do szkoly tez same atrakcje bo wpadnie w towarzystwo alkoholikow, palaczy i cpunow. Wiec bedzie cudownie.

Gość gość
mozna rodzic ze znieczuleniem albo przez cc zapisz dziecko do zlobka i wyrywaj do pracy , ustal z partnerem twarde zasady kto zostaje z chorym dzieckiem i jak sie dzielicie obowiazkami domowymi nie dasz sobie wejsc na glowe to bedziesz mogla robic co chcesz- pracowac podruzowac spotykac przyjaciol a przedewszystkim bedziesz cieszyc sie ze jestes fajna zaradna mama

Gość gość
To po chuj feminazistko zachodzilas w ciaze?! Co za qrwa idiotka...

@ gość dziś Boję się, że juz zawsze czeka mnie tylko siedzenie z dzieckiem, nie pojde do pracy choc bardzo bym chciala. Jakos przerazona jestem. x Tylko osoba, która jeszcze nie pracowała może mówić, że chciałaby pracować. A co jest przyjemnego we wczesnym wstawaniu, użeraniu się z pracownikami, wracaniu zmęczonym do domu, itd? Ja traktuję pracę wyłącznie jako zapewnienie sobie źródła dochodu. Gdybym wygrał ileś tam milionów w totka to jest oczywiste, że z dnia na dzień bym to wszystko rzucił woląc od tej chwili delektować się wolnym czasem i korzystać z życia. Moja ukochana żoneczka jest bardzo zadowolona, że nie musi pracować. Ale ona ma doświadczenie przedślubne gdzie musiała tyrać na trzech pracach na raz. Sprzątała dom w zamian za nieodpłatny wynajem pokoju, bawiła cudze dzieci już za pieniądze i jeszcze udzielała korepetycji z rosyjskiego a w weekendy studiowała zaocznie pedagogikę wczesnoszkolną. Sama przyjechała do obcego kraju do Polski, sama się utrzymywała i sama studiowała. Zero czasu dla siebie. Chciałabyś tak? Wątpię.

Gość gość
To po ch*j feminazistko zachodzilas w ciaze?! Co za qrwa idiotka... x zeby taka marna c***a jak ty miala zagwozdke ( slowo sprawdz w slowniku imbecylu)

Gość gość
Zagwostke to masz feminazistko ty bo nie wiesz co teraz bedzie z twoim zyciem :P

Gość gość
ja tez nie chce miec dzieci to tragedia i wyrzeczenie

Gość gość
@ gość dziś ja tez nie chce miec dzieci to tragedia i wyrzeczenie x Powiedz od razu że jesteś paszkilem którego nikt nie zechciał a nie zganiasz swój brak perspektyw małżeńskich na niechęć do dzieci