Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

buciki dla noworodka.warto kupować?

Polecane posty

Gość gość

Tak sie zastanawiam bo w sklepach widzę takie malutkie śliczne buciki. Rodzę w czerwcu . wydaje mi się że takie butki tylko ładnie wyglądają na małej stópce..hmm a Wy kupowałyście buciki dla noworodków?

Gość gość
Nie są całkowicie nieprzydatne. Niemowlak nie będzie ich nosił. Kup jeżeli chcesz mieć pamiątkę, podobają ci się, sesja zdjeciowa itd. Ale czysto użytkowo to zwyczajnie nawet nie ma ich jak załozyć takiemu małemu dziecku

Gość gość
Nie ma sensu kupować, po właściwie po co?? Noworodki nie chodzą

Gość gość
a kupuj autorko założysz mu parę razy aby ładnie wyglądał, zrobisz zdjęcie, przecież nie kosztuja majątku. ja nie miałam bucików , są poprostu niepotrzebne.

Gość gość
nie warto, male dziecko je zaraz skopie z nozek i tyle

Gość gość
Moja teściowa kupiła nam chyba ze trzy pary takich "niechodków". Po prostu nie mogła się oprzeć. Uważam, że są zupełnie nieprzydatne, ale parę razy miał je na nóżkach jak były jakieś okazje (imprezy rodzinne, święta). Można je kupić dosyć tanio, więc jeśli sobie jakieś buciki upatrzyłaś, to kup, ale licz się z tym, że założysz góra kilka razy. Mam wątpliwości czy dziecku jest w czymś takim wygodnie.

Gość gość
Możesz kupić, założyć na 5 minut, zrobić zdjęcie i czym prędzej ściągnąć. Buciki dla niechodzącego dziecka to pomyłka. Szczególnie że rodzisz latem. Będzie mu niewygodnie i tylko sobie stópki ugrzeje.

Gość gość
Ja kupiłam choć zgadzam się ze są kompletnie nieprzydatne. Ale schowałam tak jak ktoś pisał na pamiątkę. Razem ze smoczkiem grzechotka figurka z tortu po chrzcie. Kapka chrzcielna kartkami z gratulacjami opaska z rączki po porodzie i klamerka z pepuszkiem który odpadl. :-)