Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

test ciążowy dwie kreski na drugi dzień

Polecane posty

Gość gość

Witam, chciałabym się was spytać czy też macie doświadczenie z czymś takim. Współżyje od 4 lat, zawsze z zabezpieczeniem ale że jestem przewrażliwiona to zrobiłam już z 20 testów ciążowych w sumie i KAŻDY był negatywny, w ciąży nigdy nie byłam, a wszystkie testy ZAWSZE po jakiś 8 godzinach pokazują 2 kreski. Czy też tak macie? Czytałam ze ta kreska nie ma prawa sie pojawić w ogole jak nie ma ciazy, nawet po czasie więc trochę mnie to intryguje

Gość gość
Bardzo dziwne... ja robilam tez testy ciazowe raz wyszedl pozytywny( moj kochany synek), ale wszystkie inne to negatywne nawet po wielu dniach.

Gość gość
No właśnie czytałam ze jak juz sie komus po paru h pokazalo to rzeczywiście ciąża byla ale bardzo wczesna a ja w ciąży nigdy nie bylam a mimo to te testy zawsze sa pozytywne na 2 dzien, nie jakies grube krechy ale widoczne nie tylko pod światło i nie kupowalam tylko z jednej firmy, wręcz przeciwne wiele różnych i płytkowe i strumieniowe

Gość gość
Tez tak mam, mysle ze to dlatego ze w organizmie kobiety zawsze jest ten hormon i po jakims czasie na teście wchlania sie obok

Gość gość
Zawsze po kilku godz a juz na drugi dzien to wyjdzie druga kreska,przewaznie słaba ale wyjdzie.Potwierdzam na swoim przykładzie.I ciąży brak.takze takiego testu nie bierzcie pod uwage.

Gość gość
Up

Gość gość
Jak sie nie umie czytac testu to ma sie durne pytania