Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego wszyscy tutaj się obrażają

Polecane posty

Gość gość

Nie potrafimy już normalnie rozmawiać?

Gość gość
Za co mam się obrazić i na kogo?Nie zgłębiam głupich tematów i tobie radzę to samo skarbie:-D

Gość gość
Tacy ludzie

Gość gość
To nie przesiaduj tu na forum wejdź na very twinks tube ja tam wchodzę i humor mi się polepsza

Gość gość
Napiszesz jakikolwiek komentarz i każdy obrażony, dotknięty do żywego, ubliżanie, wyzywanie… Siedzę tutaj bo czasem da się spotkać kogoś, kto faktycznie mądrze poradzi, ale ta fala nienawiści wobec wszystkiego co się rusza naprawdę mnie czasem przeraża.

Gość gość
nie musisz tu wchodzić skoro jesteś urażona

Gość gość
ja tam sobie czasem popiszę o moich zwierzakach z kimś miłym, pogadamy, co zbroiły i spoko. Większe chamy mi się na forum onetu trafiły. Nie wchodzę w durne tematy, bo co mi to da? Strata czasu tylko

Gość gość
Nie widzę nic obraźliwego w tym, że ktoś woli rasowe, rodowodowe zwierzę niż ze schroniska, ale inni już mają powód do bluzgów i wyzwisk na forum, nie tylko na tym. Nie ma też przymusu posiadania dzieci za wszelką cenę, ale nie każdy jest w stanie to pojąć i hejty

Gość gość
Nie rozumiesz ludzkiej natury. Człowiek działa według zasady: zareaguję, zrobię to co chcę pod warunkiem, że nie spotka mnie za to nic złego. Wśród ludzi w towarzystwie, za wyzywanie bo coś się nie spodobało, można nawet dostać w pysk, nie mówiąc o tym, że zyskuje się opinię idioty, co może bardzo zaszkodzić. Tutaj, można działać odruchowo, bo BEZKARNIE. Zatem, to co sprawia, że nie działamy bezkarnie, to perspektywa kary ALBO... albo wpojona w procesie wychowania, jakaś tam kultura osobista. Kto jej nie ma, gdy poczuje się bezkarny, będzie działał odruchowo.

Gość gość
To nie ja jestem urażona, tylko ludzie, którzy się tu udzielają. Napisałam, że wchodzę na kafe, bo czasem można porozmawiać z kimś merytorycznie. No ale czego oczekiwać, skoro nawet pod postem o tym dlaczego się obrażamy, ktoś się na mnie obraził :P Chodzi mi raczej o sytuację, w której ktoś wyrazi swoje zdanie i dyskutant momentalnie czuje się urażony, rzuca wyzwiskami… Z drugiej strony zdarzy się diament, który potrafi mądrze doradzić i z którym miło się dyskutuje :)

Gość gość
No i znalazł się za przeproszeniem filozof o 16:41 .Jaka natura, to jest po prostu brak wychowania i chamstwo prymitywne, nic poza tym. Już poucza, już jątrzy, że ktoś się nie zna:-P

Gość gość
jątrzyciel z gatunku upierdliwych i pouczających:-D kolejny okaz przyrodniczy :-Pnatura rządzi;-)

Gość gość
gość wczoraj No i znalazł się za przeproszeniem filozof o 16:41 .Jaka natura, to jest po prostu brak wychowania i chamstwo prymitywne, nic poza tym. Już poucza, już jątrzy, że ktoś się nie zna x Przecież powtórzyłaś/eś mój argument o braku wychowania. Na dodatek, potwierdzasz moją tezę, że jak można, to odruchowo się przywala, według swojej miary złości.

Gość gość
Nie wszyscy się obrażają i nie wszyscy bluzgają wyzwiskami.

Gość gość
Zabawni są ci obrażający i ci obrażalscy. Ja tu najczęściej tylko czytam, bardzo rzadko piszę i stwierdzam, że ludzie są biedni. Nie mają gdzie wyładować nagromadzonej w sobie złości, więc złoszczą się tutaj. Jest to jednocześnie i śmieszne i smutne, ale cóż zrobić. Takie życie.

Gość gość
CHYJ WAM W D**E ;)