Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

firma męża

Polecane posty

Gość gość

jak zmusisz meża, aby nie rezygnował z umowy o pracę i nie otwierał własnej firmy?

Gość gość
Jak faktycznie chcesz wiedzic co mu powiedzic , jakie argumenty na niego poskutkuja , napisz do mojej wróżki Sofii, z pewnością będziesz zadowolona. Podaje namiar tarocistkasofii@wp.pl

Nie będę zmuszać, tylko zachęcę do otworzenia własnej firmy i zaoferuję pomoc.

Gość gość
on bardzo dobrze zarabia, ponad 10 tysięcy netto przynosi do odmu, ja się boję, że on po prostu się nie zna na tym aż tak, żeby tyle samo zarabiać

Gość gość
własna firma to duże ryzyko, ja mam takie warunki zatrudnienia, że nigdy w życiu nie opłaci mi się robić tego samego na własną rękę! Na umowie o pracę mam opłacone urlopy, l4, zawsze mi zapłacą, a wiem, ze kontrahenci są różni. Zus jest ok 1000zł, płatny od najniższej krajowej, więc w razie W dostanie z L4 tylko mały % wynagrodzenia.

Gość budowlaniec
Jeśli mąż ma dobry fach w ręku i pomysl na własną działalność to nie podcinaj mu skrzydeł. Raczej pomóż np szukając dobrych programów do prowadzenia firmy np wfirma https://wfirma.pl/program-do-faktur-online Jest to program księgowości z dodatkowym modułem magazynowym.

Gość ula78
Każdy ma inne perspektywy, jak się znam na czymś fajnym dobrze to warto otwierać działalność. Nie raz bardzo dobre zarobki można mieć. Warto jednak pamiętać o wszystkich formalnościach, przechowywaniu dokumentów w czasie prowadzenia i po zakończeniu działalności. Zerknij w tym celu na propozycje firmy: http://archiwizacjadokumentow.com.pl/index.php/uslugi/przechowywanie-dokumentow-likwidacje-upadlosci , która moim zdaniem ma dobre propozycje.