Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wróg_ludzkości

Przez internet znienawidziłem ludzi

Polecane posty

Gość wróg_ludzkości

Bo zobaczyłem,jacy naprawdę są.Podli,zakłamani.Większość tych,co hejtują ,obrażają i plują przez neta nie miałoby odwagi zrobić tego w rzeczywistości.Ja tutaj jestem taki sam jak w rzeczywistości,natomiast większość w internetach zgrywa ,,gierojów'' i szydzi z innych,podczas gdy w realnym życiu liżą dupę każdemu.A o dziewczynach/kobietach w ogóle nie ma co gadać,załamka 100%.

Gość gość
ja po czesci tez

Gość wróg_ludzkości
Dla internetowych hejterów potrafi być zabawne,że jeden z rodziców chleje itd.

Gość wróg_ludzkości
16:52 Czyli mamy ten sam ,,problem''

Gość gość
Tzw.internetowe ścierwa .

Gość wróg_ludzkości
Dokładnie,a nie wymagałem wiele,a mianowicie normalności.Nie mam szczęścia do niczego,ani do miłości ani innych rzeczy.

Gość gość
Ludzie z natury są dobrzy, czasem zgrywają złych, czasem wkładają takie maski, nie zamykaj się na ludzi.

Gość gość
Ludzie nie są z natury dobrzy, wręcz przeciwnie... ale internet, to inna sprawa, ci agresywni, ci co wyzywają, obrażają, itd... są zwyczajnie zakompleksieni, to nieudacznicy, w życiu im się nie powiodło, więc wyładowują swoją frustrację agresją, bo dzięki temu czują się lepsi i to tyle. Wystarczy zauważyć, że ludzie na co dzień szczęśliwi i akceptujący samego siebie i swój los są zupełnie inni i w większości są przyjaźnie nastawieni do ludzi i świata.

Gość gość
Za dużo czasu autorze spedzasz przed internetem.Nie skupiaj się aż tak na forum.Wyjdz do znajomych,pogadaj o problemach,rozerwij się trochę.

Gość gość
Za dużo czasu autorze spedzasz przed internetem.Nie skupiaj się aż tak na forum.Wyjdz do znajomych,pogadaj o problemach,rozerwij się trochę.

Gość gość
Ludzie w internecie jak i w rzeczywistym życiu są przerozni.Nie trzeba brać tak wszystkiego do siebie.Smutne jest,ze ludzie wola wylewac swoje żale i porażki na forach zamiast utrzymywać kontakty z najbliższym otoczeniem.