Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

z powodu zniekształconego nosa mam depresje i nigdy nie byłem w związku

Polecane posty

Gość gość

nie stac mnie na zabieg a mam strasznie zniekształcony i przyznają ludzie że jestem brzydszy właśnie przez ten nos

Gość gość
A co z tym nosem jest nie tak?

Gość gość
zniekształcony jest po pobiciu

Gość gość
Na NFZ też robią operacje plastyczne

Gość gość
miałem złamany nos z przemieszczeniem a teraz mam zniszczone życie i nigdy się przez to nie zakocham zostane sam jak palec do końca życia.

Gość gość
W Polanicy robią operacje na NFZ zainteresuj sie tym

Gość gość
tu nie chodzi o mały garb na nosie tyle że cały nos jest spieprzony kości wystające, nierówności, problemy z oddychaniem i węchem mimo przeprowadzonej operacji przegrody nosowej. Przez ten nos czuje się źle nie chce wychodzić i widzieć tym bardziej dziewczyn bo mam kompleksy które nigdy nie miałem.

Gość gość
To masz wszelkie podstawy żeby zostać zoperowanym na NFZ tylko trzeba działać a nie narzekać (zakładam że to nie prowo)

Gość gość
to nie prowokacja byłem u jednego lekarza ale mówi, że się tego nie podejmie będę się starał w Krakowie albo w Lublinie dostać skierowanie na darmowy zabieg bo mnie nie stać to sa ogromne koszty jakbym chciał iść prywatnie :/

Gość gość
W Polanicy jest szpital gdzie robią takie trudne operacje i tam operują świetni chirurdzy.

Gość gość
Wiem, że robią ale muszę najpierw skierowanie dostać na zabieg czy się zakwalifikuje na zabieg

Gość gość
wiem, że operują ale czy takie defekty moga być zakwalifikowane do zabiegu ? jakie trzeba spełnić warunek żeby się zakwalifikować czy sam mocno zniekształcony nos z przesuniętymi kościami które są widoczne na zewnątrz i nierówności po pobiciu może zostać zakwalifikowane do darmowej operacji żeby nie myśleli, że jade poprawiać urodę bo tez mam problem z oddychaniem przez nos.

Gość gość
już jeden lekarz prawie wypisał skierowanie ale potem stwierdził, że się nie podejmie tego zabiegu

Gość gość
Dowiaduj się dzwoń jak ci jeden odmówi to idz do innego i tak długo jak dopniesz swego jestem pewna że z takim "oszpeceniem" należy się tobie operacja na NFZ

Gość gość
Nie potrafisz tego załatwić i marnuje cenna młodość!musisz Lazio po lekarzach i narzekać na nos. Ile ja mam koleżanek które miały tylko skrzywiona przegrode i była operacja bez żadnego ale. Ty już miałeś operacje tylko nieudana? Czy po wypadku olales sprawę i nie byłeś nigdzie?

Gość gość
Mi operacja nosa rozj***la życie

Gość gość
gość dziś miałem przeprowadzoną operacje na przegrodę nosa ale po pobiciu zazwyczaj ma się mniejsze albo większe zniekształcenia nosa! Operacja była udana ale dalej jest problem z nosem nie rozumiesz? mimo kropli i bóg wie czego jeszcze nic nie pomaga bo tam mam zniekształcenia

Gość gość
ten zabieg nic mi prawie nie dało bo mimo prostej przegrody dalej mam problem bo dalej źle mi się oddycha a nos na zewnątrz jest mocno zniekształcony są nierówności po pobiciu. Moj nos jest po żlamaniu z przemieszczeniem i bardzo mocno oberwałem

Gość gość
musisz chodzić po lekarzach aż do skutku,

Gość gość
gość dziś Chce załatwić tyle, że skierowanie mogę dostać do poradni chirurgi plastycznej tylko raz więc będę musiał chodzić prywatnie i nie w każdej poradni przyjmują prywatnie mimo, że można pójść na nfz. Dzwonie sie pytam i wiem ile się czeka na takie zabiegi a w Warszawie czeka się na konsultacje nawet rok.

Gość gość
Zadzwoń do Polanicy i tam ci powiedzą jak zdobyć skierowanie (czyli od jakiego lekarza)

Gość gość
mówią, że operują większe zniekształcenia nosa na nfz tyle mi wiadomo ale zależy od lekarza który zakwalifikuje do zabiegu. Ja mma dalej problem z oddychaniem przez nos mimo przeprowadzonej operacji przegrody nosowej która się udała a to co przepisuje larynlorog nie pomaga.

Gość gość
JA PIER***OLE CZLOWIEKU OGARNIJ DOPĘ!!!! Idź do lekarza BYLEJAKIEGO i niech cie pokieruje. Lekarz ma obowiazek wskazac ci innego chirurga/lekarza ktory sie moze podjac. BOZE!!

Gość gość
wiem, że w Polanicy długo się nie czeka na zabieg bo się pytałem a lekarz który przyjmuje w Polanicy żebym poszedł do poradni chirurgi plastycznej

Gość gość
Przecież będę chodził po plastykach tylko znając swoje szczęście to chyba nie dostane skierowanie na zabieg :/

Gość gość
bo nie wiadomo co sobie wymyśli i nie wiem jak to kwalifikują.

Gość gość
Nie wiem do jakiego lekarza iść bo jak pójde do poradni chirurgi plastycznej prywatnie a mają podpisaną umowę z nfz na zabiegi to pewnie mnie będa chcieli skierować odpłatnie bo nfz mniej płaci za taki zabieg niż normalnie.

Gość gość
bo mimo, że operujemy większe zniekształcenia nosa na nfz bo nie wiem czy takie zniekształcenia jak u mnie wystająca kość, nierówności na nosie zakwalifikuje do zabiegu.

Gość gość
Pewnie od kropli do nosa masz przerosniete malzowiny nosa, dlatego zle oddychasz. Na pewno nie dlatego ze masz bruzdy czy co tam z zewnetrznej strony nosy. Ja miałem operacje przegrody i przycinanie malzowin z nosem jest ok ale mam inne komplikacje ze zdrowiem przez zaniedbanie lekarskie. Gdzie ci operowali ta przegrode?