Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

z powodu zniekształconego nosa mam depresje i nigdy nie byłem w związku

Polecane posty

Gość gość
W Rzeszowie miałem zabieg krople używałem ale przepisywała takie które nie powodują takie defektu ale bez sensu je używac jak zero poprawy? tam gdzie mam największe zniekształcenia tam mi się nie oddycha a krople zero pomagają nic a nic już wcześniej tak miałem nawet jak nie używałem kropli do nosa.

Gość gość
przed pobiciem bez zniekształceń zero problemów z oddychaniem przez nos nawet przez tą dziurkę.

Gość gość
Jak masz depresje z tego powodu dstaniesz skierowanie od psychiatry to wystarczy.

Gość gość
Może masz zrosty po operacji byłeś na kontroli?

Gość gość
gość dziś tu nie chodzi o garb na nosie po to mały pikuś oczywiście, że mam ale te wystające kości po bokach i nierówności które są bardzo widoczne na zewnątrz.

Gość gość
gość dziś nie mam to miałem po pobiciu wizualnie nic się nie zmienił po operacji przegrody nosowej a różnica prawie zerowa. Ja uważam, że powinienem się zakwalifikować do zabiegu bo nos wygląda bardzo źle i mnie szpeci dość mocno.

Gość gość
gość dziś lecze się na depresje lekarz się pytał ale żadnego skierowania nie dostałem nawet nie wiem czy można się ubiegać o coś takiego u psychiatry.

Gość gość
depresje też mam bo dziewczyny niektore tez mnie wyśmiewają własnie przez ten defekt bo to wygląda na prawdę źle.

Gość gość
mam depresje i fobie i nie wiem czy kiedykolwiek wyjde

Gość gość
Popek se ryja chlasta i ma naśladowców i fanki to może bądz taki bad boy i przyciągniesz kogoś :)

Gość Mirka34
Z takimi rzeczami naprawdę można sobie poradzić , moim zdaniem najlepsze dla Ciebie, to wizyta w tego typu klinice http://holisticclinic-krakow.pl/ , gdzie promuje się holistyczne podejście do pacjenta, a profesjonaliści z pewnością będą w stanie zlikwidować Twój problem.