Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jestem rasistą?

Polecane posty

Gość gość

W skrócie: Nie toleruje całkowicie islamu,muzumłanów,uważam,że powinno się ich wszystkich z Europy deportować co do jednego,a islamu konstytucyjnie zakazać jako religię nienawiści .Żydów także nie lubię,ale mniej niż muzumłanów,ponieważ 95% żydów to lewaki ,żydów chętnie bym widział w izraelu,a nie w Europie.Do czarnych niby nic nie mam,ale uważam,że Europa powinna być biała przede wszystkim,w dodatku tam gdzie czarni trzymają się razem (czyli bez białych) to pojawiaja się często bród i slumsy(tak jak w USA) Do azjatów nic nie mam,uważam nawet,że całkiem fajnie mogą wzbogacić naszą kulturę (ale oczywiście nie tak,by było ich 10%,z 0,5% to optymalna liczba) ,ponieważ są to w większości pokojowi ludzie. Jestem dumny,że jestem biały. W szkole wypowiadałem się na wosie na temat tego,że nie chce muzumłanów w Europę,to pani powiedziała ,że nie spodziewała się rasizmu w klasie,a tu "przykra" niespodzianka.Oczywiście nie zgodziłem się z tą opinią,zacząłem dyskutować. Co o tym myślicie?

Gość gość
Nie martw się reszta świata też nas białych nie lubi. Ale to tylko biali są rasistami :O

Gość gość
Tylko biali są rasistami?Chyba życia nie znasz. To właśnie teraz nasila się rasizm wobec białych.Dajmy przykład 1.Arab wejdzie do dzielnicy białych,tam jest czystość i ład,mała szansa,że mu biali coś zrobią. 2.Biały wchodzi do dzielnicy arabskiej,jeśli miałby krzyż na piersi zostałby na 90% pobity,tak to odejdzie z wyzwiskami w jego stronę. Teraz to właśnie czarni i muzumłanie są największymi rasistami.

Gość gość
Przecież napisałam, że nas białych nie lubią inne rasy, ale tylko nas wyzywa się od rasistów. I to mamy my czuć się winni i przepraszać. Wszyscy ludzie są rasistami tak mamy zbudowane mózgi.

Gość gość
Za 5 lat każdy normalny biały będzie rasistą,bo ludzie zaczynają widzieć co się dzieje w Europie Zachodniej i USA :) Tam to już jest sodoma i gomora,czarni robią bród i 3 świat,a muzumłanie gwałcą i mordują w Imie allaha. A lewacy dalej ich zapraszają.To chore normalnie :D

Gość gość
jestes normalnym, myślącym człowiekiem. niestety jest nas coraz mniej ta pieprzona tolerancja nas kiedyś zniszczy.,..

Gość gość
masz strasznie głupią nauczycielkę, ale kogo to dziwi, na nauczycieli idą najwięksi nieudacznicy. Krowa ma już wyprany mózg, szkoda tylko że nie poczyta o tym co dzieje się w Szwecji. Moze jakby stado muzułmanów zg\walciło ją zbiorowo to by zmądrzala, ogolnie szkoda słow. Może wydrukuj tej krowie jakiś artykuł o tym co dzieje sie w Szwecji i daj jej do poczytania. Choć dziwi mnie, że dorosla osoba o tym nie wie, w necie się trąbi o tym.

Gość gość
Co sie dzieje w Szwecji ?

Gość gość
Z tymi Żydami to trochę przesadziłeś. To wspaniali ludzie i są narodem wybranym pod każdym względem. Co do reszty to masz rację.

20:52 - To właśnie żydzi napuszczają muzułmanów na Europę, żeby ją zniszczyć. Lider ISIS - Simon Elliot jest żydem... Poza tym potomkami tych wybranych Izraelitów są Palestńyczycy...

Gość gość
W Szwecji co się dzieje :D Masakra po prostu.Tam za obrażanie imigrantów traci się prace,biali policjanci masowo są zwalniani ze służby na rzecz ciemniejszych,zakazuje się manifestacji anty-imigranckich,bo to "może urazić uchodźców" ,wicepremier płacze na konferencji z tego powodu,że Szwecja nie może przyjąć już więcej uchodźców ,oni przyjęli ok. 200 tysięcy w 2015 ,na 9 milionowy kraj to jest szaleństwo,masowo tuszuje się tam przestępstwa imigrantów,główna stacja telewizyjna zakazała słów "imigrant,czarnoskóry,pochodzenia arabskiego" Odkąd Parlament zadecydował w 1975 roku, że Szwecja powinna być krajem wielokulturowym, a nie „czysto szwedzkim”, nastąpiła eksplozja przestępczości. Liczba brutalnych przestępstw wzrosła o ponad 300%, a gwałtów o ...1472%. Obłęd po prostu,Szwecja kiedyś była synonimem bogactwa i dobrobytu,teraz to synonim upadku i rozpaczy.Sztokholm to stolica gwałtów w Europie.

Gość gość
za 30-40 lat Szwecja spadnie do poziomu III świata to nie żart szwedzcy ekonomiści wprost o tym piszą

Gość gość
A co się stało się z setkami emigrantów, którzy zniknęli w Niemczech?

Gość gość
Ja się boje tego,że duża część tzw"uchodźców" to żołnierze z ISIS.W Hiszpanii i Niemczech znaleziono kilkadziesiąt tysięcy mundurów ISIS ,nowych.To mogło oznaczać,że zaraz ktoś je założy i zacznie się wojna.Naprawdę boje się wojny,kiedyś takie rzeczy o wojnie opowiadali szaleńcy,dzisiaj to zdaje się coraz bardziej nadchodzącą katastrofą.