Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Z powodu dużych wymagań kobiet zostane sam do końcca życia

Polecane posty

Gość gość
Koleś, ale o co Ci chodzi?! Znam rożnych mężczyzn - przystojniejszych i brzydszych. Bez względu na to, czy są to wymagania wygórowane czy zwykłe, jedni mnie pociągają a inni nie pociągają. Nie mam na to wpływu. Nie powiem sobie "no tak. Gość z Kafe ma rację, więc teraz zaczną mnie pociągać niskie grubasy". Musiałabym udawać. Trafiłam w życiu na takiego, który ma wspaniałą osobowość i podoba mi się z wyglądu. Kochamy się, dobrze się dogadujemy, jest nam dobrze w łóżku. Podaj mi jeden sensowny powód, dla którego należało go unikać i wziąć się za takiego, który odstręcza mnie fizycznie.

Gość gość
nie mówię o niskich grubasach tylko normalnych a wy wymagacie za dużo co jest nie realne do zrealizowania

Do autora. To przybij piątkę. Jest nas dwóch. Mnie dziewczyna rzuciła kilka lat temu bo byłem zbyt posłuszny. A teraz nawet w żaden związek nie zamierzam wchodzić. Brzydki chyba nie jestem. Ale laski uwagi na mnie nie zwracają. Nie wiedzieć czemu. Mają chyba właśnie za duże te swoje wyimagowane wymagania. Pisze ci to chłopak w wieku 25, szczupły 175 cm wzrostu.

Gość gość
jestem w podobnym wieku mam 186 cm wzrostu autor wątku

Gość gość
"nie mówię o niskich grubasach tylko normalnych a wy wymagacie za dużo co jest nie realne do zrealizowania" - to był przykład. Nie miałam na myśli tej konkretnej cechy, tylko fakt, że nie powiem z dnia na dzień "gość z Kafe ma rację, więc od teraz zaczną mnie pociągać zupełnie inni faceci".

Gość gość
Ponownie proszę Cię o odpowiedź: Miałam do wyboru inteligentnych i niepociągających mnie mężczyzn oraz inteligentnego

Gość gość
Ponownie proszę Cię o odpowiedź: Miałam do wyboru inteligentnych i nieatrakcyjnych (dla mnie) mężczyzn oraz inteligentnego który jednocześnie mnie pociąga. Uważasz, że powinnam była związać się z takim, który nie podoba mi się i każde przytulenie, pocałunek, seks byłyby wymuszone?

Gość gość
zgadzam się z osobą powyżej. mamy celowo zakochiwać się w takich którzy nam się nie podobają a odrzucać tych którzy podobają się? xD

Gość gość
a mówię ci żebyś brała nie pociągających? tu chodzi o wasze wymagania, że chcecie ideału w każdym detalu a jak ktoś normalnie wygląda to nie bo nie jest przystojniakiem. Mam prawie 26 lat a już jestem na przegranej pozycji.

Gość gość
A ja Ci właśnie tłumaczę, że na własny gust ma się niewielki wpływ. Co dla Ciebie znaczy "idealny"? No przecież jeśli mam jakiś ideał to nie zmienię swojego gustu dlatego, że wyjaśniłeś mi iż tak by było lepiej.

Gość gość
oczekujecie modeli z licowkami za 30 000zł, 7% tkanka tłuszczową, bruneta z ciemną karnacją. Pozdrawiam

Gość gość
Co Ty za głupoty gadasz i skąd Ci się to wzięło. Nie dość że facet tłumaczy mi jaki jest idealny facet (wtf?) to jeszcze zupełnie nie zgadza się to z tym co widać w praktyce. Nie wiem nawet czy znam jakiegoś faceta, który pasuje do Twojego opisu. Znam natomiast wielu, którzy mają dziewczyny. Mają i są różni. Blondyni, szatyni, bladzi, opaleni, szczupli, nieszczupli, zarabiający dobrze i źle. Skąd Ci się wzięło, że jest inaczej to ja nie wiem. Nie wmówisz mi inaczej, bo mój partner chociażby odbiega od Twojego opisu. Mogę jedynie przyznać, że przystojni mają większe powodzenie niż brzydcy. Ale chyba cięzko oczekiwać, żeby było inaczej.

Gość gość
A mało tego, często jak gadam z koleżankami to okazuje się, że gusta są bardzo różne. Jednym podobają się na przyklad szczupli faceci a inni wolą takich większych "miśków". Mam koleżanki które uwielbiają brunetów i takie którym się zawsze blondyni podobają. A jeszcze inna mówi, że nieważne jaka figura i włosy ale np ma jakiś ulubiony rodzaj twarzy/ubioru/czegokolwiek.

Gość gość
musi być szeroki w klacie, że się nie mieści w windzie a potem jak tak facet wygląda na starość gorzej niż ten normalny. Jesteście szczupłe a bierzecie jakiś koksów z piekną twarzą tyle chcecie nikt nie zwraca na charakter.

Gość gość
gość dziś czyli tzw modela chcecie nic poniżej

Gość gość
A gdzie ty tu widzisz opis modela jak wymieniłam mnóstwo różnych cech? Serio, jestem ciekawa, czy gdybym pokazała Ci moich kolegów, którzy są w udanych związkach to któregokolwiek nazwałbyś modelem...

Gość gość
ale można się domyślić czego oczekujecie kiedyś zrobiłem ankietę i każda oczekiwała bardzo przystojnego do związku nie oferując nic w sensie otyła, mało atrakcyjna a oczekiwania bóg wie jakie.

Gość gość
Mi sie np. tylko blondyni podobają i kiedyś podbijał do mnie na studiach facet, który był uznawany za najprzystojniejszego doktoranta dziewczyny prawie sikaly po nogach na zajęciach; ale mi sie nie podobał, pewnie dlatego, że był brunetem. Im bardziej go nie chciałam tym bardziej się starał (taka chyba stała prawidłowość). Także każdy lubi co innego i tego nie przeskoczysz.

Gość gość
Tak ale chcecie facetow z najwyższej półki jak z okładki

Gość gość
Dobrze, kieruj się dalej tym co zaznaczały dziewczyny w teoretycznych ankietach. To że całe mnóstwo fajnych i zwyczajnych chłopaków ma fajne zwyczajne dziewczyny widocznie nie ma dla ciebie znaczenia.

Gość gość
bo ja osobiście nigdy nie trafiłem takiej która nie oczekiwała przystojnego mają różne gusty ale zazwyczaj chcą najprzystojniejszego w jej zasięgu.

Gość gość
Dlaczego nie wezmą sobie normalnego ze świetnym charakterem a biorą jakiś przystojniaków a potem się żalą na kafe jak mężczyźni to dupki.

Gość gość
Up

Gość gość
np. moja koleżanka jest z facetem zezowatym, o wzroście 165, z ogromną głową, małymi rączkami, wystającym brzuszkiem i śmiesznym chodem. czy taki facet jest Twoim zdaniem modelem?

Gość gość
To pojedyncze przypadki mam siostrę która ma faceta wyglądającego jak model brunet z ciemna karnacją, koleżanki tak samo z przystojniakami więc sama widzisz.