Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przez samotność swiruje

Polecane posty

Gość gość

Ja tak mam. Nie mam się komu wygadac nawet jak były takie znajomości to bylo to powierzchowne, nic z nich nie wynikalo. Nikt nie wie o moich problemach, nie ma kto mi doradzić.. jestem tylko ja i moje myśli. Czy tylko ja tak mam?

Nie, ja też tak mam. To znaczy do świrowania mi daleko, ale ilość znajomości nie przekłada się na jakość.

Gość gość
chyba duzo ludzi tak ma , ciezko dzis o zyczliwych znajomych

Gość żwirek i
Myślę, że jest różnica pomiędzy ilością znajomych na fb czy w ogóle w sieci a znajomymi czy nawet przyjaciółmi (choć tego bym nie przeceniał) w rzeczywistości realnej. 100 znajomości wirtualnych , nawet najbardziej wydawałoby sie prawdziwych nie zastąpi kilku realnych znajomych, których sie codziennie widzi, rozmawia z nimi, słucha itd. To może być ten syndrom. Ale generalnie samotnośc jest stanem ducha , który w sobie hodujemy i nie ma wg mnie zwiazku z liczebnościa znajomych czy tu czy tam .

Czy ktoś mówił coś o FB? Mam znajomych realnych i o nich mówię :) Większość z nich to nie są mocno angażujące znajomości. A konkretnie brakuje mi kogoś do rozmów i do łóżka zarazem :P

Gość żwirek
Chyba brakuje Cie bratniej duszy ? Czy kobiety ?

Gość gość
Nudna jesteś, to i ze sobą się nudzisz i potrzebujesz osła, żeby się lepiej poczuć. Świruj dalej i nie wciągaj w to innych, ofiaro losu ! :P

Gość gość
Zołza :P

Gość gość
to facet się wyżalał matołku.