Ironiczna_Myszka Kuku Kukawska 0 Napisano Marzec 9, 2016 Powinnam podać tych kretynów do sądu, bo usuwają bez powodu. Mój kanał nie był spamerki, ani tym bardziej nie łamał regulaminu. W ogóle nie było na nim filmów. Tylko trzy filmiki krótkometrażowe w dodatku kiedyś wrzuciłam i to tyle. Po co oni to robią? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 9, 2016 bo to lewaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 9, 2016 bo jesteś Czesiek . zafałszowałaś dane o sobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inaccessible89 568 Napisano Marzec 9, 2016 Żartujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ironiczna_Myszka Kuku Kukawska 0 Napisano Marzec 10, 2016 Uff. Na szczescie to tylko awaria, a kanal nadal mam, czyli falszywy alarm. Jak ktos chcewiedziec, to to jest ten profil https://www.youtube.com/channel/UC6AyNCUHj7d_93m0bMIvKng Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach