Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sante_vacante

Michał szpak na Eurowizji, Szczyt głupoty, nie lepiej wysłać Zenona Martyniuka

Polecane posty

Gość Sante_vacante

Michał Szpak jedzie na Eurowizję co uważam za kompletny debilizm, wysyłamy gościa który jest nie z tego świata, jakieś dziwadło pół kobieta pół facet. W dodatku koleś najprawdopodobniej splagiatował tą piosenkę. Czemu na siłę staramy się być tacy pro zachodni? czemu na siłę ciśniemy się do tej daremnej Unii i wystawiamy kogoś na wzór tego całe Wursta z Austrii? Czemu nie pokażemy światu to przy czym bawi się miliony ludzi w Polsce. Piosenek które śpiewają piłkarze po meczach? Czyli naszego krajowego Disco Polo. Takie piosenki jak Przez Twe Oczy Zielone, czy Ona tańczy dla mnie, czy Tańcząca w deszczu są genialne, świetnie się przy tym bawi. Czemu nie pokazać światu to co mamy najlepszego nie udawaną europejskość tylko prawdziwą Polskę, a dla mnie prawdziwą Polską jest disco polo. Skoro klip disco polo ma prawie 100 milionów wyświetleń to coś musi to znaczyć? Nie bądźmy na siłę tacy pro zachodni. A tak na marginesie to wiele tych konkursów wygrywali właśnie ludzie śpiewający proste i taneczne piosenki

Gość gość
Dla mnie disco polo to dramat. Nie wiem jak można czegoś takiego słuchać a jeszcze proponować żeby to jechało na konkurs do europy?

Gość gość
Daj spokój, Michał Szpak to artysta a Zenon Martyniuk jest kim?

Gość gość
Szpak to porażka

Abstrahując od tego, że piosenka mi się nie podoba, Michał Szpak ma niezły głos. Co w nim kobiecego? Długie włosy? Posłuchaj sobie wywiadów z nim, jest ogarnięty jak na młodego kolesia, niegłupi, kulturalny, inteligentny.

Gość gość
przynajmniej umie śpiewać na zywo, ma głos, a nie jak Margaret która brzmi dobrze tylko w radio i po przeróbce głosu, bo na żywo w tv brzmi jakby nie miala siły śpiewać, nie jest w stanie wyciagnac tak jak np na oficjalnej wersji piosenki.

Gość gryfny
a jeżeli faktycznie Michał Szpak jest hermafrodytą ? Miszanel lub Misza nazywają Michała w domu a czasem jego Ojciec mówi do Miszanel , mój Ty wampirku , Nie wiem tego ale na fotkach w internecie Miszanel w rajstopach wygląda jak hermafrodyta, z resztą i bez reszty sam Michał NIE ucieka od nazywania siebie jako hermafrodyta i jest bardzo pewna/pewny siebie , owszem, ma pewne zachowania , które wzbudzają podejrzenia , że taki albo owaki ale moim zdaniem zachowuje się jako typowy XXY co widać , gdy pokazał się w rajstopach w czasie spaceru z koleżanką jakiś czas temu , nawet , jeżeli się jako XXY na 2000 urodzeń i jest prawdziwą hermafrodytą to ma mocną psychę i gdy był w latach szkolnych poniżany i nazywany w szkole , jako Pewox , Cewox LUB inaczej i wytrzymał to wyśmiewanie to ta 'zdolna' łepetyna wytrzyma wszystko , spróbujmy zrozumieć ŚWIAT artysty estradowego , świat artysty jest zupełnie inny , spróbujmy zrozumieć MISZANEL i niech wygra ten konkurs Eurowizji , nawet jeżeli nie jest hermafrodytą !

Gość gość
"Czemu nie pokażemy światu to przy czym bawi się miliony ludzi w Polsce. Piosenek które śpiewają piłkarze po meczach? Czyli naszego krajowego Disco Polo. Takie piosenki jak Przez Twe Oczy Zielone, czy Ona tańczy dla mnie, czy Tańcząca w deszczu są genialne, świetnie się przy tym bawi. Czemu nie pokazać światu to co mamy najlepszego nie udawaną europejskość tylko prawdziwą Polskę, a dla mnie prawdziwą Polską jest disco polo" to dopiero siara!tak jakby ktos otyly powiedzial rownie otylej kolezance "dlaczego chowasz faldki pod dluga bluzka?Pokaz je swiatu, nasze sadlo to nasze bogactwo i duma

Gość gość
Szpak mo niesamowity glos, a piosenka jedna z lepszych. ale z drugiej strony to ciekawa jestem wyniku jakby rzeczywiście zenon pojechal na eurowizje i zaprezentowal jeden ze swoich hitow :)

Gość jołki_połki
gość dziś mylisz pojęcia, koncert Eurowizji to nie jest ocenianie piosenki wojskowej z Kołobrzegu , że wszystkie zerwane maki i chabry z pól są dla żołnierzy i żołnierze dziękują za te chabry z poligonów , koncert Eurowizji to nie jest spęd piosenki biesiadnej , czyli przybyli z lasu aby zobaczyć wydepilowaną lilę Kasi i wiśta wio, zachwycajcie się bo pokażemy gołą lilę Kasi a wracając do konkursu Eurowizji to są poszukiwania nowych artystów i teraz ze swoim talentem Miszanel ma ogromną szansę aby się pokazać publicznie , być może pokaże się publicznie jako facet z długimi włosami i wymalowanymi szponami ale nie mam NIC ABY się pokazał jako hermafrodyta prawdziwa , czyli pokazać SIEBIE prawdziwie i gdy nawet wyjdzie na scenę w pończochach to każdy facet to zrozumie, że pończochy to ubranie dla faceta , pończochy wymyślili faceci dla siebie a teraz kobiety powiadają , że facet w pończochach to musi być pedał albo homo i nie wiadomo , to kobiety ukradły facetom stroje , ubrania i pomysły i teraz nazywają facetów w spódnicach lub kiltach , że są dziwakami , OK , biorę poprawkę , że Miszanel WYPADNIE w męskim stroju i w pończochach męsko i zabawnie a kobiety nawet nie skrytykują tego męskiego stroju !

Gość asmefhgia
Jeżeli ktoś posiada talent wokalny, to może się nim pochwalić na www.utalentowani.pl :)

Gość gość
Nie splagiatował piosenki, tak orzekła oficjalnie komisja SONY, jakby to był plagiat to by go nie dopuścili do Eurozwizji