Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zagłuszyć głód?

Polecane posty

Gość gość

Mam 2 zupki chińskie, chleb i trochę wędliny do końca miesiąca, nie mam skąd pożyczyć kasy? Co zrobić żeby nie czuć głodu? Podpowiedzcie mi jakieś sposoby, proszę.

Gość gość
spaniem

Gość gość
Spaniem to wiem ale ile można spać, a żeby się napić to też trzeba mieć za co.

Gość jołki_połki
faktycznie, bardzo dobre pytanie , jeżeli mieszkasz w Polsce albo na Ukrainie to problem jest poważny, można jeszcze poszukać trochę kartofli na polach albo pole kukurydzy nie skoszonej a z kukurydzy można wiele, naprawdę wiele , znam temat głodu i rozumiem , znam szkołę przetrwania , w Polsce nie wolno się przyznawać do tego, że się dorwało kota lub psa albo jeża aby upiec nad ogniskiem

Gość gość
pójść do pracy leniwcu

Gość gość
Moze jedz wlasne gowmo i tak w kolko, po zupce chyba bedzie obfite albo idz nazryj sie trawy a na przepitke szcochy i chyba dasz rade. Ja osobiscie wolalbym zdechnac z glodu :o

Gość gość
sklepy i markety wyrzucaja tony dobrego jedzenia. wystarczy isc za taki sklep wieczorem i poszperac w smietniku

Gość jołki_połki
widzę , że wiele osób mieszka w czasie tej zimy na działkach i w różnych miejscach Polski , mały drewniany domek na działkach w okolicach Tych, Katowitz, Gliwitz , przy torach kolejowych , widać, że w małym drewnianym domku albo z jakiejś lepianki z płyty paźdiowej przy torach kolejowych jest zlepiona lepianka , w środku tej 'lepianki' jest tak zwana 'koza' , czyli piec, który daje ciepło dla całej rodziny a trochę węgla do tak zwanej KOZY znajdą dzieci przy torach kolejowych albo się wykolei wagon z węglem i wtedy jest błyskawiczna akcja aby ten węgiel z wykolejonego wagonu jak najszybciej przewieźć kilometr dalej aby było na kilka lat palenia w piecu aby było w izbie ciepło a Ojciec jest hutnikiem z zawodu i jego Huta Beldon już nie istnieje od kilku lat , Ojciec robił wyśmienite narzędzia w tej hucie i był specjalistą od pilników i wierteł a teraz tylko pije i pije wódkę, pijany śpi razem z dwiema krowami w oborze i bardzo śmierdzi gnojówką

Gość gość
Idź pod sklep i proś o 50 gr jak nie wyglądasz jak menel to ludzie ci dadzą i uzbierasz jakąś tam kwotę.

Gość gość
A nie myślałaś żeby pójść do MOPS-u i poprostu powiedzieć że nie masz na jedzenie ?

Gość gość
P.S. Właśnie kończę ściągać najnowsze aktualizacje zabezpieczeń do mojego Windows'a 7. W sumie 14 aktualizacji o rozmiarze 125 MB.