Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie waszym zdaniem są najglupsze rasy psów oprócz jorkow,chiuaua i

Polecane posty

Gość gość

Maltanczykow,mopsow itp. ? Wg mnie sznaucery są mega głupie. Zaraz po nich teriery.

Gość gość
Mialam w zyciu kilka psow. Najmadrzejszy byl kundelek (mieszaniec pekinczyka z jamnikiem). Najglupszym byl dalmatynczyk, ale byla przecudowna. Od wielu osob slyszalam, ze to najglupsza rasa.

Gość gość
Ja mam boksera to jest super mądry pies, jest z nami juz 4 lata, dla mnie jest mega inteligentny dobrze go rozumiem, rozpoznaje jego emocje, a on nasze. Ale jest przy tym taki troche szaleniec roztrzepany tzn taki freek hehe a drugą mamy buldozke francuską, nie długo konczy rok, wg nie zbyt inteligentna ale nadrabia urokiem

Gość gość
Nigdy nie miałam styczności z dalmatyńczykiem,oprócz glaskania. Jednak moja kolezanka miała chłopaka z takim psem i uważała,ze to najglupszy pies świata.gdy poznała mojego (kundel) zdziwila się,ze psy mogą być tak madre.

Gość gość
Buldogi, bo jedzą gowna innych psów, dlatego wiecznie są zarobaczone, sierść im wypada i się drapią, a głupi ludzie i niedouczeni weterynarze bredzą, że buldogi mają skłonności do alergii :D

Gość gość
yorki sznaucery i teriery to nic przy rąbniętej mamuśce co steruje nieporadnym synkiem maminsynkiem albo przy stukniętej starej babie co zamiast siedzieć w psychiatryku terroryzuje sąsiadów.

Gość gość
Wilczury , doberman i wszelkiej maści psy obronne. Im mniejszy pies tym durniejszy. Jednak najgłupsze pies jakiego miałem to , tak Panowie i Panie to Lessie. Miałem takiego przez 17, był tak tępy, że szkoda opisywać. Nadrabiał urokiem. Mimo,że był głupi to był tak słodki, źe chodziło mu wszystko.

Gość gość
Mój pies je ludzkie kupy. Zresztą większośc psów to robi niezależnie od rasy i intelektu. To jest obrzydliwe.

Gość gość
Ja mam yorka i wcale nie jest głupi. Jest przesłodka, kochana, mądra, nauczyłam ją wielu rzeczy. W dodatku jest bardzo grzeczna. Wystarczy odpowiednio wychować psa od szczeniaka i nie ma z nim żadnych problemów.

Gość gość
Pies jest głupi jak trafi na głupiego właściciela, który nie umie go wychować i nauczyć posłuszeństwa. Każdy pies chętnie poczęstuje się padliną czy kupą jak tylko ma okazję. Najgłupszy pies jakiego znam to kundel Kuba, ale właścicielka jeszcze głupsza od tego psa. Ten pies nikogo nie słucha, jest fałszywy i sadzi kloce w mieszkaniu. Liże, łasi się, żeby za chwilę ugryźć, swoją panią. Nie da się go niczego nauczyć.

Gość gość
s**tzu- to najgłupsze psy...

Gość gość
Yorki ani mopsy nie są głupie, tylko niektórzy o czymś zapomnieli, że to są psy, a nie maskotki.

Gość gość
No,to jest wina właścicieli. Ale dalmatynczyki i sznaucery są naprawdę głupie.

Gość gość
no cóż, nie ma głupich psów, są tylko głupi właściciele, pozdro

Gość gość
te takie wielkie żółte chyba golden retriever, ja nie mialam nigdy psa ale sąseidzi go mieli kiedys i strasznie glupi i smierdzial, a kiedys na dworcu widzialam dziewczyne z tym psem i tak smierdzialo od nich że masakra

Gość gość
CHARTY

Gość gość
to chyba nie psa wina ,że śmierdzi tylko właściciela. Pies przecież sam nie wejdzie do wanny, nie odkręci wody, nie użyje szamponu i się nie wykąpie...

Gość gość
Proporcjonalnie do wielkość- im mniejszy tym głupszy, z paroma wyjątkami jeśli mówimy o psiej inteligencji bo jeśli o umiejętnościach to raczej zależy od poswiecenia wlasciciela w wychowaniu i szkoleniu.

Gość gość
To jest mądry piesek :) http://www.cda.pl/video/644589 Rasa jack russel terier i wcale nie jest wielkim psem, raczej średniej wielkości A podobno najmądrzejsza rasa to bordel collie- też nieduży pies