Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 33magnolia33

Mama pozna mamę z Katowic :)

Polecane posty

Gość 33magnolia33

Poznam chętnie koleżankę z KATOWIC (najlepiej okolice os. Paderewskiego, 3 stawy, wełnowiec, centrum Katowic), inną mamę małego dziecka/ dzieci (wiek i płeć dziecka bez znaczenia choć najlepiej aby dziecko było w wieku od niemowlęcego do max 5 lat), dla mojego synka i dla siebie :) Miłą, sympatyczną, SPOKOJNĄ (najlepiej BEZ NAŁOGÓW) młodą mamę (mama w wieku ok. 28-35 lat) z dzieckiem, z którą mogłabym czasem wyskoczyć do teatru, zoo, lunaparku bądź na zwykły plac zabaw, spacer. Myślę, że to dobry wiek na rozszerzanie grona znajomych dla naszych maluchów, a przy okazji może i Mamy mogłyby spędzać ze sobą miło czas na zwykłych pogaduchach przy kawie, na spacerach, może czasem wspólnie dbając o kondycję podczas biegania, jazdy na rowerze, na jodze czy jakimś fitnessie itp. Jeśli macie podobne przemyślenia proszę piszcie śmiało na mój adres mailowy: agnes300agnes@gmail.com Przy okazji będę wdzięczna za wszelkie informacje gdzie w Katowicach młoda mama z dzieckiem może miło spędzać weekendy, poznać inne sympatyczne mamy (przyjazne miejsca w Katowicach dla mam z dziećmi ) pozdrawiam wszystkie mamy

Gość gość
Serdecznie zapraszam na spotkania Świadomej Mamy! Możliwość zdobycia cennej wiedzy oraz wiele atrakcji dla naszych pociech. I wszystko bezpłatnie! Najbliższe spotkanie w Katowicach 29.06.2016 https://www.facebook.com/events/889987904432292/