Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anieeek90

Kapsułki Ariel 3in1 Pods i Płyn Lenor Gold Orchid

Polecane posty

Gość anieeek90

Kapsułki Ariel 3in1 PODS sprawdzają się rewelacyjnie . Dają świetne rezultaty nawet w trudnych zabrudzeniach. Fantastyczną cechą jest to , iż nadają się do tkanin białych jak i kolorowych fantastycznie przy tym piorąc. Można powiedzieć , że mała kapsułka ma niezwykłe właściwości ;) Płyn Lenor jest moim ulubionym sprawia iż tkaniny są świeże i pachnące przez dłuższy czas , nadaje im miękkości. A jakie są wasze doświadczenia ?

Gość mad_len
Ja również mam przyjemność testowania tych dwóch jakże trafnych w połączeniu produktów. Kapsułki Ariel pięknie dopierają nawet większe zabrudzenia a płyn Lenor nadaje praniu niepowtarzalny zapach i miękkość. Po rozwieszeniu prania w domu unosił się bardzo przyjemny zapach i to dłuuugo!

Gość gość
Te wszelkie kapsułki to zwykły chwyt marketingowy. Wychodzą bardzo drogo (i nie, nie jestem osobą, która liczy kasę od 1szego do 1szego). Z płynami do płukania też trzeba uważać, bo mogą podrażniać skórę. Te dwa komentarze powyżej - to jest reklama, a nie posty zwykłych kobiet. Trzeba było napisac to w mniej sztuczny sposób - może bym się nie kapnęła.

Gość mmartuss
prałam męża pranie robocze w kapsułkach Ariel i niestety plama po czekoladzie została .. natomiast codzienne pranie ładnie dopiera ubranie jest czyste,swieże, ładnie pachnie,ładnie też sie rozpuszcza kapsułka, nie pozostawia smug, a płyn Lenor - rewelacja ... pięknie zmiękcza, pozostawia cudowny zapach, utrzymuje sie nawet do 12h. Jak dla mnie Duet kapsułki Ariel i płyn Lenor to nieodłączne połączenie

Gość rysiek18
Bardzo spodobały mi się kapsułki Ariel,ponieważ są wygodne w użyciu,wystarczy jedna kapsułak na całą pralkę ubrań,dobrze odpierają plamy z ubrań,bardzo ładnie pachnie pranie,długo jest świeze,ubrania są miękkie i się nie elektryzują :) Lenor gold orchid uwielbiam za ciekawy i przyjemny kwiatowy zapach.Dzieki niemu ubrania są bardzo miękkie,nie potrzebujemy go dużo na całą pralkę prania wiec jest wydajny.

Gość MamaJulki74
MamaJulki Jestem oczarowana kapsułkami Ariel. Pranie dziecięcych i młodzieżowych ciuszków jest koszmarem dnia codziennego. A to białe skarpetki nie doprane i już znowu od nowa pranie . Jest to strata czasu pieniędzy. Przy kapsułkach Ariel już nie martwię się o to ze pranie będę musiała nastawić po raz drugi . Natomiast płyn hm?.. płyn to Lenor Gold Orchid jest fantazja dla zmysłów . Tu nawet komentarz każdy jest zbędny .Rewelacja

Gość urszula1947
. Pięknie pachnie Lenorem w całym domu. Kilka osób też już obdarowane próbkami. Ciekawa jestem ich opinii. :)) Moja wnuczka zachwycona . Już tez wzięła do pracy kilka próbek , bo stwierdziła ze musi się podzielić tym co babcia proponuje :) Myślę ze kapsułki kupione w sklepie są mniej intensywne w zapachu i praniu . jestem zachwycona .

Testując kapsułki Ariel byłam sceptycznie nastawiona ale jestem mile zaskoczona. Nie mam jakoś szczególnie dobrudzonych ubrań ale tak normalnie to sukienka czy spodnie gdzieś otarte o brudny samochód brudne skarpety dzieciaków to poplamiony obrus po obiedzie, i tu kapsułki zdały świetnie egzamin. Piorę zawsze w 40 st.C i kapsułka się świetnie rozpuszcza a pranie jest czyste i dodatkowo ładnie pachnie. Zaletą tych kapsułek jest także to że mogę prać w nich rzeczy białe jak i kolorowe, kolory nie blakną a białe nie szarzeją usuwają wszystkie plamy i zabrudzenia i dodają tkaninom blasku. Polecam

Testując kapsułki Ariel byłam sceptycznie nastawiona ale jestem mile zaskoczona. Nie mam jakoś szczególnie dobrudzonych ubrań ale tak normalnie to sukienka czy spodnie gdzieś otarte o brudny samochód brudne skarpety dzieciaków to poplamiony obrus po obiedzie, i tu kapsułki zdały świetnie egzamin. Piorę zawsze w 40 st.C i kapsułka się świetnie rozpuszcza a pranie jest czyste i dodatkowo ładnie pachnie. Zaletą tych kapsułek jest także to że mogę prać w nich rzeczy białe jak i kolorowe, kolory nie blakną a białe nie szarzeją usuwają wszystkie plamy i zabrudzenia i dodają tkaninom blasku. Natomiast płyn Lenor Gold Orchid zmiękcza tkaniny dzięki temu są delikatne i miękkie i milutkie w dotyku nie elektryzują się a orientalny zapach zadowoli każdą z pań

Gość Alufi
Ja używałam Kapsułek Ariel Mountain Spring, które testowałam razem z płynem Lenor. Uważam, że są świetne. Nie trzeba bawić się w odmierzanie proszku, dodatkowo kapsułki mają płynny detergent więc nie ma problemu ze śladami jakie czasami pojawiają się po proszku. Ubrania są czyste i pięknie pachną. Płyn Lenor Gold Orchid jest wydajny, co do zapachu to jest on dość intensywny, słodki i nie każdemu w domu odpowiada. Na szczęście jest kilka linii zapachowych więc jest z czego wybierać.