Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Jessi3142

Problem ze świętami i rodziną

Polecane posty

Gość Jessi3142

Hej dziewczyny, pomóżcie! Nie chcę jechać do mojej rodzinnej miejscowości na święta. Z powodu małego mieszkania muszę mieszkać z moim synem i mężem u teściów. I to nie jest dla mnie żaden problem, bo synek ma teraz 10 miesięcy i siedzę z nim w domu cały czas. Teściowie są tacy, że jak tam zjedziemy, to kilka razy zostaną wieczorem z małym, czyli dla mnie super. Problemem jest brat mojego męża, jego żona i jego dzieciaki. W ostatnie święta dzieciak (syn brata mojego męża) jednego dnia próbował nakarmić mojego wtedy 7 miesięcznego synka kinder niespodzianką. Na szczęście nie udało się (syn miał straszne kolki jak był mały). Natomiast na drugi dzień przy mnie i swoich rodzicach 3 razy próbował podać mu ciasteczko, pomimo tego, że mówiłam mu, żeby tego nie robił. W końcu na niego krzyknęłam no i zaczęło się. Chociaż i jego matka i ojciec byli w pokoju żadne nie zareagowało. Ostatecznie po moim podniesionym głosie zaprzestał karmienia synka (dzieciak ma 5 lat). Wszystko było ok między nami dorosłymi. Chociaż dla mnie to dziwne, że dziecko mnie zupełnie nie słucha, ale to nie moje dziecko, nie jestem u siebie, więc nie skomentowałam tego. Natomiast bratowej męża przypomniało się po dwóch dniach o całej sytuacji i stwierdziła przy śniadaniu, że "upokarzam jej dzieci" (oczywiście przy wszystkich, razem z jej dziećmi). Cała rodzina stanęła po jej stronie, serio. Ja do teraz tego nie rozumiem. W każdym razie, nie chcę jechać na święta do męża, a do swoich rodziców nawet nie mam możliwości. Mąż nie chce o tym słyszeć. Doradźcie, co zrobić, aby nie musieć jechać na święta.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować