Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zakochałąm sie w przyjaciółce a ona we mnie czy to normalne?

Polecane posty

Gość gość

Zakochałam się w przyjaciółce a ona we mnie lesbijkami nie jesteśmy ale ona pierwsza poczuła do mnie chemię a ja do niej nie wiemy jak to się stało .Nigdy mi sie kobieta żadna nie podobała ! ona mówi ze też nie ona pierwsza do mnie mówiła ze jestem ładna że sie we mnie zakochała ze jej zależy i pierwsza mnie pocałowała po alkoholu oczywiście. Jak wy myslicie przyjaźń z dodatkiem erotyki nie zaszkodzi? Nie wiem co mam już myśleć.

Gość gość
Poczytaj o homoseksualizmie i homoseksualizm nie jest nienormalny i nie jest chorobą i wejdź na very twinks tube wejdź potem też na youtube i obejrzyj 7 minutowy filmik germany Poland Frankfurt Rzepin youtube i jeszcze jedno namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona jest tam browar namysłów

Gość gość
Nie pakuj sie w to. Dla kobiet sa faceci. To logiczne.

Gość gość
Lesbijkami nie jestesmy ona ma chłopaka i ja też mam . ona tak mi mowiła jaka jestem słodka itp nie daje mi spokoju jednym słowem chce tej przyjaźni dziwnej i nie wiem co mam zrobic w tym przypadku. gość dziś mówisz ze to nic takiego złego a gość dziś ze mam sie w to nie pakować . I nie wiem wkoncu od jakiegos czasu sie tym denerwuje bo nie wiem jak to dalej bedzie wyglądać co chodzi o zazdrość to jest starsznie mocno zazdrosna o mnie .

Gość gość
12:11 obejrzyj 7 minutowy filmik germany Poland Frankfurt Rzepin youtube oraz wejdź na very twinks tube

Gość gość
Przestan, olej jej zaloty. Czy za kazdym polecisz do lozka kto ci powie ze jestes slodka i piekna. Opanuj sie, zaufaj starszym, daj sobie spokoj. Ta baba namiesza ci w zyciu. Po Co Ci To.

Gość gość
Posłuchaj tej osoby ktora napisala zeby sie nie pakować. Ta kolezanks to egoistka, nie widzisz tego ? Zakreci ci w glowie, rzuci sie chlopak i po co ci to. Obiektywnie patrzymy na to. Pytasz to odpowiadamy, po co ci baba

Gość gość
Jak baba moze miec ochote na babe. To oblesne. Co to za moda oblesna. Jestescie obie oblesne. Powinnas sie wstydzić

Gość gość
Nie, to nie jest normalne. Oczywiscie przyjazn jest normalna ale seks miedzy babami to nie przyjazn. To patologia.

Gość gość
Moim zdaniem to zupełnie normalne. Obecnie wiele kobiet, również heteroseksualnych, żyje razem. To naturalne.

Gość gość
12:21 nie, to nie jest normalne. Normalne jest kobieta z facetem. Ogarnij swoje myslenie. Zalosna jestes.

Gość gość
Przecież homoseksualizm został wykreślony z listy chorób i zaburzeń przez WHO i nie jest chorobą polecam wejdź na very twinks tube

Gość gość
Wiele kobiet współżyje ze sobą. Niektóre są lesbijkami, większość jest biseksualna, ale bywa również że są heteroseksualne. U kobiet pociąg do innych kobiet jest naturalny, tyle że sztucznie blokowany kulturowo przez konserwatywną część społeczeństwa. Ale generalnie jest to coś naturalnego.

Gość gość
kur...mac nie jestem lesbijka i to ona sie we mnie zakochała i pocałowała a ja to odzajemniłam . Nie wiem czy moze mi popsuc to wszystko .Ona ma chłopaka zyje normanlnie ja tez mam i nie mam zamiaru zucac partnera dla kobiety !!! ona mi mowi ze to nic zlego ale zgadza sie ze mna ze to jest dziwne ale nic zlego tylko pocałunki ale nie sex!!! Nie wiem co mam juz zrobic newry mnie zrzerają bo sie denerwuje mysle jak to bedzie. I nie całowała mnie przy kimś tylko jak byłyśmy we dwie same !!! Jedni piszą ze to jest chore itp. a drudzy ze to nic zlego .I juz nie wiem sama wkocu jak jest.

Gość gość
Miałam taki moment zeby zrezygnować z takiej przyjaźni ale boje sie ze cos sobie zrobi bo mówi ze jestem dobra przyjaciółką ze zalezy jej na mnie nie cgce innej przyjaciółki bo nikomu tak nie zaufa jak mi itp. Prosze doradźcie mi co mam zrobic ?

Gość gość
Zostań z nią w związku i rozwijaj go. To co robicie jest zupełnie normalne i naturalne. A opiniami tych którzy chcą cię przekonać że to jest chore, się nie przejmuj, bo to nieprawda.

Gość gość
gość dziś to nie jest do konca związek tylko przyjaźń oparta na miłosci to tylko zwykłe pocałunki. Mam partnera i nie mam zamiaru z niego rezygnować . zobacze co bedzie dalej jak bedzie reagowac bo nie pozwole zeby była zazdrosna o mojego partnera.! O kobiety wiem ze jest i niech sobie bedzie mi to nie przeszkadza ale o partnera nie moze być i dam jej to do zrozumienia. I za reke my nie chodzimy przy kims sie nie calujemy normalne sie zachowuje tylko w domu np jak kogoś nie ma to mnie pocałuje ale wśród ludzi tego nie pokazuje nawet swojemu partnerowi.!

Gość gość
Wszystko jest w porządku. Niepotrzebnie dałaś się zdenerwować. Wszystko jest OK. Już dobrze Kochanie.

Gość gość
gość dziś ja jestem żałosna? chyba to nie ja ! Napisałam co czuje do mnie moja przyjaciółka której nie chce jej zostwiac ze wzgledu na to ze jak ją zostawie to sobie cos zrobi (bo to wiem)juz byla taka sytuacja a po drugie mam do niej zaufanie .A to ze czuje do mnie chemię to juz nie wiem co mam mysleć :(

Gość gość
gość dziś słucham jakie kochanie?

Gość gość
Wiele kobiet czuje do siebie chemię. To zupełnie normalne i naturalne.

Gość gość
gość dziś mi sie tez wydaje ze to normalne jest chodz nie do końca jestem z tym przekonana. ale jak widac ludzie mają inne zdanie na ten temat.

Gość gość
Zrobisz jak zechcesz, to twoje zycie. Zawsze pomysl co na to by powiedzieli twoi najbliżsi i czy bys chciala by twoja corka tak robila. Ja jestem przeciw, niektorzy nie wiec rob co chcesz i tak ty wybierzesz co chcesz. Tutaj roznie pisza. Zawsze pomysl co bedzie pozniej, jakie beda konsekw. Pozdr

Gość gość
Napewno obie jesteście cudne i wszystko wam się ułoży :) Jesteście kochane Skarby :)

Gość gość
gość dziś Ale ja nie mam zamiaru byc z nia w zwiazku i tyle !!. Tylko sie przyjaznic jak pisalam wczesniej z dodatkiem erotyki . Zwykle pocalunki to chyba nic zlego ludzie co?

Gość gość
ja mam tak, ze jestem biseksualna, rowniez czuje jakis pociag do facetow, ale zakochuje sie tylko w kobietach, na zadnym facecie mi jakos nie zalezy. Uwielbiam kobiety, zawsze mialam sporo przyjaciolek, pozniej doszly zaloty :d a z wieloma facetami mnie wlasciwie nic nie laczy, nie sa dla mnie tacy interesujacy, raz spodobal mi sie jeden bo "ciacho", ale nic do niego nie poczulam. wole jednak kobiety.

Gość gość
gość dziś No widzisz . ale mi sie kobiety nie podobaja tylko ona sie we mnie zakochala czuje do mnie chemię i tak mi słodziła że tez do niej czuje. Nigdy mi sie zadna kobieta nie podobala nie nie ja mam partnera ale poznalam przyjaciolke ktorej ja sie podobam jej.

Gość gość
Zazdroszcze wam tylko takich problemow

Gość gość
Skoro pytasz to juz znaczy ze masz watpliwosci. O to czy mozesz byc z facetem to bys sie nie pytala :) pozdr