Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobietki ktora z was umie zestawiac ubrania ze sobą ?prosze pomozcie

Polecane posty

Gość gość

mam taką jedną czarną kurtkę (dlugosc do bioder). kurtka jest cala czarna i zwykla bawelniana wiosenna. co do niej moge zakladać?bo podobno malo co pasuje do takiej czarnej kurtki:( wiem,ze buty brązowe lub beżowe albo camel nie pasują do czarnego. chodzi mi o to zebyscie mi napisaly co moge zalozyc do niej zeby nie wygladac wiesniacko. jakiego koloru dzinsy i buty oraz sweter:)

Gość gość
Do czarnej kurtki założ jakiś kolorowy szal, chustę i już możesz założyć brązowe buty.

Gość gość
Masz buty beżowe lub w kolorze camel ? Pokombinuj takich zestawień : beżowe albo czarne jeansy , t-schert, bluzka, koszula, sweter w biało - czarny wzór - pasy , kropki, kratę , z napisem, itp , czarna kurtka, torebka w kolorze butów beżowa, camel. Góra do spodni może być biała, beżowa , beżowo-czarna, biało-beżowo-czarna.

Gość gość
Albo buty czarne, jeansy czarne, niebieskie, beżowe, szare i góra pod kurtkę biało-czarna, biała, niebieska , szara ,może mieć czarny element np print na koszulce.

Gość gość
To nie jest tylko kwestia koloru ale tkaniny, stylu, kroju. NA pewno czarny i ciemnogranatowy dzins pasuje. Granat z czarnym to fajne zestawienie, minimalistyczne, ale pod warunkiem ze wszystko jest w pewnym stylu.

Gość gość
ale do czarnej kurtki bawelnianej i jasnogranatowych dzinsów absolutnie nie pasuja buty wkolorze beż lub camel.

Gość gość
do takiej kurtki to pasuje praktyczne wszystko, ale jest smutna i zimna dlatego ja takich obran unikam jka ognia. stawiaj jednak bardziej na chlodne kolory np niebieski iszary. bezowe jeansy nie beda juz tak dobrze wygladac jak wlasnie niebieskie czy szare.

Gość gość
to ja wyzej pisalam: do odbicia jasna bluzka do powyzszego zestawu oczywiscie

Zachęcamy do śledzenia nowości! Zapraszam do odwiedzania i polubienia strony. Już niedługo konkurs a do wygrania sliczna torebka www.facebook.com/stylove.lodz

Gość gość
dzięki kochane za rady . a jezeli zaloze taki zestaw? czarna kurtka -jasnogranatowe dzinsy- camelowe buty? wiem ,że nie pasuje ale jaki dodatek sprawi ze bedzie pasowac?jaki kolor swetra na przyklad?

Gość gość
Jeśli szukasz modnych ubrań, które będzie można fajnie ze sobą zestawiać, to polecam sklep http://ifriko.pl/, jest naprawdę świetny.

Gość gość
Dlaczego mało co pasuje? Czerń jest klasyczna i ponadczasowa! :) Najprościej będzie założyć jeansy z dziurami, trampki lub sneakersy i prosty T-shirt. Do tego torebka worek i gotowe! :) Jeśli brakuje Ci pomysłu co założyć, albo jak łączyć ze sobą ubrania to polecam super stronę - www.pasujemi.pl . Ja codziennie podpatruję trendy i staram się je umieszczać w swoich stylizacjach. :)