Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mogę być w ciąży?

Polecane posty

Gość gość

Miałam trzeci dzień okresu gdy uprawiałam seks z chłopakiem. Nie skończył we mnie, ani nie były to jakieś różnice sekund, po prostu nie było wytrysku we mnie. Zabezpieczenia nie było, był to drugi dzień zażywania tabletek antykoncepcyjnych ale wiem że jeżeli zażyje się je w drugim dniu okresu to trzeba odczekać tydzień zanim zaczną działać. Nie wiem czy w trakcie okresu miałam teraz dni płodne bo mój ostatni okres był 21 stycznia a dostałam następny 6 marca (wiem, bardzo późno, musiał być wywoływany luteiną). Czy jest szansa zajścia w ciążę? Schizuje trochę..

Gość gość
głupota seks przerywany a że nie skończył u ciebie nie znaczy, że nie jesteś w ciązy bo podczas seksu może się wydzielić płyn

Gość gość
14.58 nie gadaj jej głupot, nie jesteś w ciąży zapewniam ci. Te plemniki w płynie przed wtryskiem to mit , kiedyś ginekolog mi to powiedział. Propaganda żeby Malolaty gumek używały. Gdyby to była prawda to dawno bym miała gromadke dzieci, od 8 lat z mężem tylko seks przerywany a dzieci nie ma.

Gość gość
gość dziś to nie jest mit tak głupie małolaty wpadki mają

Gość gość
a po drugie nie polecam używać tabletek antykoncepcyjnych bo powodują udar lub raka zależy od szczęścią przy długim zażywaniu.

Gość gość
według badań używając tabletki antykoncepcyjne przez 10lat zwiekszasz szanse na zachorowania raka aż o 300%

Gość gość
Ale ja nie chcę porad dotyczących tabletek i co powodują, chce odpowiedzi na pytanie..

Gość gość
Pomyślałam sobie, że nawet jeżeli znalazły by sie jakieś plemniki to przecież ta krew menstruacjyjna by je może jakoś wypłukała czyż nie? Chyba że się mylę..

Gość gość
Nie jestes w ciazy, gorsze rzeczy z chlopakiem robilam, bardziej ryzykowalam a w ciąży nigdy nie bylam.