Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

teraz jest ten okres gdy ma się mało energii ...przedwiośnie

Polecane posty

Gość gość

też macie takie dziwne uczucie, że znowu ta zmiana pogody, znowu trzeba będzie się przestawić na inne warunki, braki witamin nazbierane przez zimę teraz skutkują apatią i letargiem. podobno najwięcej samobójstw jest wiosną... ale jak tylko już się zrobi ładnie to każdemu z nas się zrobi lepiej...chyba pierwsze ćwierkanie ptaszków już było, nadchodzi zmiana.

Gość gość
ostatnio sobie myslę, że denerwuje mnie już, że mamy aż 4 pory roku, cyklicznie musimy przechodzic zmiany, zmiana z zimy na wiosnę jest dla mnie taka dziwna i melancholijna

Gość prawictwo pospolite 152
ja tak nie mam .. Dlatego ze podswiadomie czuje ze zaraz będzie wiosna .. Wiec mam dobry humor za to nie przepadam za Listopadem , bo on zwiastuje 4 miesiace Zimy

moze i teraz jest zimno , ale za dwa tygodnie będzie mozna sie oplać na leżaku wiec jest blisko wiosny

Gość gość
listopad jest super, siedzenie w ciepełku, czytanie książek, kocyk, filmy, ciepłe swetry, można zakryć ciało i nie być widokiem dla zboków, ciuchy jesienne sa bardziej stylowe, zbliżaja sie święta, sylwester, jesień jest super, a wiosna to pora gdy trzeba bardziej sie pokazać światu a ja nie lubię tego ponieważ ludzie w 90% tu szuje, niestety :( poza tym bycie kobietą w wiosennych ciuchach sprawia, że gapia sie na ciebie bandy orangutanów i komentują

Gość gość
Nie, nie mam tak. Proponuje odwiedzić psychologa bo sobie coś wmawiasz i dlatego jesteś zmęczona.

Gość gość
taa. bo ty czegoś nie masz to nikt nie ma, weź sie schowaj ekspercie :D

Listopada nie lubie , bo zwiastuje miesiace siedzenia w domu W Kwietniu wychodze z domu o 10 00 wracam o 15 00 i nie marzne ciepło jest