Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy od szpitala ciężko uzyskać odszkodowanie w Polsce?

Polecane posty

Gość gość

Są jakieś instytucje adwokackie specjalizujace się w tym? Może ktoś wie? Albo może polecić kogoś takiego.

Gość gość
Polecam adwokat Aleksandra Rudzka Namysłów kancelaria adwokacka Namysłów ona się tym specjalizuje i poczytaj o mieście namysłów żeby wiedzieć gdzie jest i jak tam dojechać polecam tanio

Gość gość
P*****le Namysłów jestem z Warszawy nie będę tam zapiżdżać.

Gość gość
Poczytaj chociaż

Gość gość
Podstawa to zawsze powinno się mieć osobę bliską podczas badań nawet pochwy czy zabiegów nawet w szpitalu. Do tego powinno się starać zapisać treść z kartoteki ( zdjęcie ) bo gdy usuną lub zaginie nie ma dowodów w sprawie. Mamy Prawo do obecności osoby bliskiej nawet podczasbadan czy zabiegów szpitalu ust 2008 art 21 Prawo Pacjenta.

Gość gość
Eeee..

Gość jawka222
ja jestem agentem ds odszkodowan Europejskie Centrum Odszkodowan, 511 464 172

Gość gość
Jest trudno, ale mi się udało. Polecam Ci Agnieszkę Mikołajczyk z kancelarii Meritum, jest niezastąpiona. Napisz na biuro@meritumodszkodowania.pl. Wstępna porada w sprawie odszkodowania jest bezpłatna, to też ważne.

Gość gość
to wszystko zależy od kompetencji adwokata. U nas wszystko pozytywnie się zakończyło ale to właśnie dzięki wielkiej wiedzy prawników z kancelarii Pana Marka Wysockiego. Tu masz na nich wszystkie namiary www.adwokatwysocki.pl.

Ja polecam Ci taką firmę DRB Centrum Odszkodowań z Legnicy, ale takich firm jest dużo, najlepiej sama poczytaj o każdej i zadecyduj na podstawie swojego osądu, a nie ludzi z internetu ;>

Samemu nic nie wskórasz. Jak najbardziej są takie instytucje i na szczęście dla nas, zwykłych zjadaczy chleba powstaje ich coraz więcej. Jedną z nich jest http://odszkodowania-romanski.pl/ - mają wiele pozytywnych opinii na temat swojej działalności. Z nimi skontaktuj się.

Gość gość
Wiem że nie jest to takie proste uzyskać samemu odszkodowanie od szpitala, jednak to jest państwowa instytucja która bardzo często zasłania się różnymi swoimi kruczkami które my jako zwykli ludzie nie są w stanie ich pojąć. Radzę udać się do specjalisty albo instytucji. Ja Ci mogę zaproponować kancelarię Liderio. Zajmuje się odszkodowaniami i nie tylko. Wiem bo sama skorzystałam ale z windykacji. Można zawsze wejść do nich na stronkę i się przekonać czym się zajmują. Mam nadzieje że pomogłam