Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość willyoumarryme1

Chlopak w wiezieniu

Polecane posty

Gość willyoumarryme1

witam, mój partner został osadzony w wiezieniu. Czy są jakies kobiety w podobnej sytuacji i mogłyby mi przybliżyć sprawę? jak dajecie sobie radę? miałabym tez kilka pytan organizacyjnych.

Gość gość
Ja mam tylko jedną radę - zostaw kryminalistę tam, gdzie jego miejsce, wyprowadź się i zacznij nowe życie.

Gość gość
Dziękuję za radę, ale ten człowiek jest dla mnie bardzo ważny. Bardzo wiele mi pomógł i nie mogłabym go zostawić w ciężkiej sytuacji bo on mnie nie zostawił gdy go potrzebowałam.

Gość gość
Skoro masz ochotę zmarnować sobie życie - proszę bardzo. To Twoje życie. Tylko pamiętaj, że po wyjściu nie znajdzie pracy, a im ciekawsze ma towarzystwo pod celą, tym bardziej się zmieni w trakcie odsiadki. Na gorsze, oczywiście.

Gość gość
kolejny dowód, że to forum patologii :o o ile ktokolwiek miał jakieś wątpliwości... następna Mariola czy inna Dżesika jakiegoś kryminalisty

Gość willyoumarryme1
Praca czeka na niego bo jest fachowcem w tym co robi, zabezpieczyl nas tez finansowo na czas odsiatki, więc o co wam chodzi ludzie?? nie osądzajcie innych, bo nigdy nie wiecie co wam może się przydarzyć.

Gość gość
Z całym szacunkiem, ale na pewno do pierdla nie pójdę. Nie mam za co. Ale zapomniałam, tam wszyscy siedzą za niewinność.

Gość gość
"czas odsiatki" typowa, niedouczona dziewoja kryminalisty :o patola jak ta lala

Gość willyoumarryme1
gość 21:57 - umierasz już dzisiaj? Skąd wiesz co może ci się przydarzyć?

Gość gość
Nie umieram, ale żyję uczciwie. Nie zadaję się z szemranym towarzystwem, nie stosuję używek zakazanych, nie popełniam przestępstw ani wykroczeń. Po prostu żyję i pracuję uczciwie. Za to jeszcze nie zamykają w więzieniu. I powiem Ci, że skoro 40 lat przeżyłam uczciwie i przez te wszystkie lata nie dostałam nawet mandatu, to raczej mogę śmiało stwierdzić, że do kryminału nie trafię. Widać niektórym ciężko pojąć, że ktoś może być pewny, że nie pójdzie siedzieć.

Gość gość
Tez nie mam mandatow,wyrokow ale moze tą dziewczyne ten chlopak kochac duzo bardziej niz niejeden facet ,ktory nie ma wyroku. Nie osadzajmy ludzi. Kazdy popelnia bledy. Owszem nie siedza tam za niewinnosc ale kazdy ma inny wyrok a to ma duze znaczenie. Niektorzy siedza za dlugi inni za to,ze dali w morde komus kto skrzywdzil ich bliskich. Nie wszyscy odsiaduja wyrok za najgorsze zbrodnie. Nie sadzmy ludzi jedna miara.

Gość gość
Szczerze? Dla mnie facet, który siedział jest skreślony. Tyle. Chociaż by mnie kochał jak wariat.

Gość willyoumarryme1
Nie ma kobiet w podobej sytuacji????

Gość gość
Ok. Twoja sprawa. Moja mama wziela slub z facetem bez wyroku a ja polowe dziecinstwa patrzylam jak ja katuje,bije,wyzywa, rzuca w nia przedmiotami. Ale przeciez wazne,ze nie mial wyroku...

Gość gość
Siedziałem za alimenty. Mgr inż. Zakład otwarty w Białymstoku. Pasuje?

Gość gość
Ładna szmata z ciebie, panie inżynierze. Na własne dziecko nie płacić przez tyle lat, żeby do pierdla trafić. Faktycznie, jest się czym chwalić. Idealny kandydat na męża, nie ma co.

Gość gość
gość dziś nie miał wyroku, bo mamusia szanowna się bała zadzwonić na policję i odesłać dziada tam, gdzie jego miejsce. Do kryminału. Na tym forum naprawdę patologia siedzi. A myślałem, że to tylko plotki.

Gość gość
Ale przeciez dla Ciebie liczy sie,zeby facet przed slubem nie mial wyroku a on zadluzyl sobie na wyrok dopiero po slubie.

Gość willyoumarryme1
Matko Boska ja tylko chciałam się dowiedzieć jak wygląda wysylanie paczek, widzenia... ? A tu od razu wyzywanie od patologii... Oceniać łatwo jest kogoś, prawda? Czasami tylko wypadałoby najpierw popatrzeć na siebie. Ja nikogo nie proszę o datki, żeby mnie obrażać i wyzywać. Ja tylko chciałam się dowiedzieć jak mogę pomóc mojemu partnerowi bo jest najbardziej wartościową osobą jaką znam i zrobił dla mnie więcej niż niektórzy z Was zrobią przez całe życie dla swoich bliskich.

Gość gość
gość dziś Ja to jestem facetem i mam zasadniczo w d***e wyroki innych facetów. Nie jednemu psu na imię burek. Dziwi mnie tylko dlaczego wy kobiety siedzicie z takimi gnojami, których należy wysłać do kamieniołomów na ciężkie roboty. Bił? Czemu go nie pogoniła? Nie zabrała dzieci i nie odeszła? Widocznie nie było jej tak źle. Nie wziąłbym kobiety, która siedziała w więzieniu. Tyle jest niekaranych, po co sobie syf w życiu robić.

Gość gość
taki wartosciowy jest facet autorki, ze az w wiezieniu sie znalazl :D idz kobito pod areszt i pytaj dziuniek innych "wartosciowych" :D

Gość willyoumarryme1
widzę, że tutaj tylko można zostać oplutym jadem. Wy idealni ludzie, po co właściwie komentujecie i wdajecie się w dyskusję z patologią?? Chciałam wskazówek jak pomóc, jak wysłać paczkę a nie krytyki mojego wyboru życiowego.

Gość gość
jak mozna kochac kryminaliste?:o

Gość gość
Hahaha polski wymiar sprawiedliwości. Inżynierów zamykają za alimenty, żuli za jazdę rowerem(!) po pijaku a zlodzieje i bandyci chodzą wolno... WTF???

Gość willyoumarryme1
Rozumiem, ze bylabys z kims np. 10 lat i nagle trafiłby do więzienia to automatycznie przestajesz go kochać wraz z uprawomocnieniem się wyroku? Bo jeśli tak to współczuję, nie wiesz co to jest prawdziwa miłość.