Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dieta 500 700 kcal reaktywacja

Polecane posty

Gość gość

Hej laski. Postanowiłam znowu skorzystać skorzystać diety 500-700 kcal. Pamiętam,ze 3 lata temu schudłam na niej 17 kg w stosunkowo krótkim czasie. Potem znów wróciłam do obzarstwa słodyczami i ukochanym drozdzowkami i kilogramy wróciły. Któraś z Was podejmuje ze mną walkę? Może będziemy sobie pisać jadlospisy ? Ja dziś zjadłam na śniadanie 3 kromki ciemnego pieczywa z serkiem wiejskim i warzywami, na obiad brokuł z jajkiem polany jogurtem coś A la sos czosnkowy i na kolację wcinam kilka łyżek salatki z pory.

Gość gość
To ja z toba :) dzis zjedzone schab -stek 100g ok 140 kal ,barszczyk winiary 36 kal, chlebek chrupki 2 szt 36kal teraz jeszcze wypije sok pomidorowy ,

Gość gość
Ja też się dolaczam :))) a cwiczycie coś podczas diety?

Gość gość
Ja bym sie chetnie przylaczyla ale nie wiem jak sie za to zabrac.macie jakies przykladowe jadlospisy, zaczelabym od jutra. ;))

Gość gość
Jedzenie trzeba ograniczac stopniowo, a nie od razu z 2000 czy 2.500 na 500. Powariowalyscie? Przy ograniczeniu do 1.500 plus dzienna dawka ruchu na swiezym powietrzu, chocby 5-kilometrowy marsz to na poczatek az nadto. Duzo pij wody, razem plynow (wszystkich) ok. 3 litrow. I pij po kilka lykow a nie szklankami. Dieta lekkostrawna - gotowana lub na parze. W tym musi byc mieso lub ryba. Z chleba nie rezygnuj. Do 3 kromek dziennie takiego 2-dniowego, niekoniecznie tylko ciemnego. Cieniutko amsla, nie margaryny. Zielonego jedz wiecej niz czerwonego (warzywa). Soki wyciskane z owocow laczyc z woda pol na pol.

Gość gość
Ja pracuje fizycznie, tzn dużo chodze, jestem ciagle w ruchu ale prócz tego chciałabym zacząć ćwiczyć. Myślałam też o jezdzie na rolkach bo dawniej bardzo to lubiłam ale nie wiem czy rolki wytrzymają ciężar 102 kg bo od tylu startuje przy wzroście 173

Gość gość
Pjamj.

Gość gość
dso gość dziś - dobrze radzi gosc z 23:05. Cierpliwości i zacznij od jutra. Numer jeden to wyregulować posiłki do pół godziny. Nawet gdybyś miała jeść "na sucho" to jest bardzo ważne, by przyjmować je o tej samej porze

Gość gościówav
Taka dieta jest chyba szalenie trudna do zrealizowania, prawie jak głodówka. Oczywiście trzeba ograniczyć jedzenie i uważać na kaloryczne produkty, ale na takiej diecie 500 kcal chodziłabym ciągle głodna. A słyszeliście może o Nopalinie Max ? To nie są tabletki, tylko taki proszek z naturalnych produktów, który rozpuszcza się w wodzie. W 100% naturalny, tutaj dokładny skład http://www.nopalina.eu/ Podobno jest skuteczna. Czy ktoś stosował, bo zastanawiam się na kupnem?

Gość gość
Wspaniale wypełnia żołądek owsianka. Może być na wodzie. Do tego wrzuć garść mussli i masz spokój na 3 godziny. Mało kalorii, dużo wartości. A co 3 godziny trzeba coś zjeść, by kuracja odchudzająca była skuteczna. Jako wędlinę gotuj pierś indyka, wystudź i krój w plasterki. Na to liść sałaty. Posiej 2 opakowania rzeżuchy, wyrośnie za ok. 10 dni na tyle, że będziesz mogła jeść. Włóż do wody kilka cebul, z których będziesz miała szczypior.

Gość gość
Hejka dziewczyny! Ja dzis od rana jestem na wodzie niegazownej z cytryną. Na śniadanie zjadłam salatke na bazie ryżu, kurczaka i kukurydzy. Teraz na obiad planuje kalafior z ziemniakiem ( bez omasty) i jakąś lekką surówką. A wy jak tam?

Gość gość
A ja mam pytanie, bo w sumie, to nigdy się nie odchudzalam, ale po pewnych sprawach przytylam 15kg i chciałabym to szybko zrzucić. Czy nie zostanie mi obwisla skóra, jeśli schudne w szybkim tempie (mam prawie 20 lat)? To chyba dotyczy starszych kobiet, czy się myle?

Gość gość
Mój mąż był u dietetyczki, ułożyła mu diete stosowną do jego wagi. Ja jem to samo co on tylko mniej. On w ciągu 3 tygodni zrzucił 6 kg, ja 3 kg. Na diecie Dukana mąż schudł 25, ja 12 i wszystko wróciło. Trzeba zmienić nawyki żywieniowe, bo inaczej będzie fekt jojo.

Gość gość
Ja mam 24 lata i jak odchudzalam się ta dieta pierwszy raz idealnie schudłam na brzuchu tzn żadna skóra mi nie wisiała itd. Mam nadzieję ze teraz też tak będzie. Ja mam w sumie to do siebie,ze jestem równomiernie gruba tzn tłuszcz nie odłożył mi się w jednym miejscu tylko wszędzie po trochu i podczas chudniecia wszędzie mnie ubywa.

Gość Karminkowa
Nie wiem czy dałabym radę ciągnąć na takiej diecie, bo faktycznie uboga, ale zobaczę co powie dietetyk, jestem wstepnie dogadana w Olsztynie w http://centrum.polkard.pl/uslugi/dietetyka.html no i jeśli nie zaskoczy mnie jakąś naprawdę ciężką dietą, to mam nadzieję, że krok po kroku i się uda