Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kofolka

Rower dla chrześniaka?

Polecane posty

Gość Kofolka

Dziewczęta, potrzebuję waszej porady :-). Kończy się zima i ani się obejrzymy zakwitną kasztany. A wtedy matury i … komunie. Mój chrześniak właśnie dostąpi tego zaszczytu zostania pełnoprawnym członkiem Kościoła, a moim zadaniem jest uhonorować go jak najlepiej :-). Oczywiście dostanie Biblię i łańcuszek, ale oprócz tego zastanawiam się nad klasycznym prezentem, jakim jest rower. Młody do tej pory roweru nie miał, jeździł trochę na wrotkach. Ale czasem przebąkuje, że chciałby się ścigać z kolegami ;) Ja ostatnio kupiłam sobie cudo z Media Expert (urokliwą kremową dameczkę z koszykiem,) za 450 zł i kupując ją zwróciłam uwagę na młodzieżowe rowery :„Indiana WildCat” (mają taki młodzieżowy, fajny wygląd, kosztują 8 stów - więc na moją kieszeń), albo „Best Junior” w podobnej cenie. No i teraz tak: czy ktoś z waszych dzieciaków/chrześniaków/znajomych miał któryś z tych rowerów? I na co zwracać uwagę w rowerach dla ośmioletnich chłopców? Jak dobrać rozmiar kół? Bo przecież on jeszcze na pewno urośnie…

Gość gość
Daj sobie spokój z rowerem, Biblią i łańcuszkiem. Musisz kupić quada, laptopa i iPhone'a. Aha, i dołożyć się do wynajmu sali na przyjęcie. Bo jeśli nie, to mamusia "komunisty" obrobi ci dupę przed rodziną i znajomymi, a i na kafe temat założy, że skąpa chrzestna pożałowała dziecku idącemu do I Komunii.

Gość Alicja80
Bez przesady, nie każdy rodzic liczy na maksimum zysku. Moje dziecko idzie do komunii w przyszłym roku i jestem pewna, ze bardzo by sie ucieszylo z roweru. Te z Media Expert sa calkiem fajne, o ile dziecko nie jezdzi po górach tylko normalnie, miejsko ;). Stosunek ceny do jakości bardzo ok. Tylko na Twoim miejscu podpytałabym małego jakos przy okazji jaki rower chcialby najbardziej, tak "przypadkowo" niech wyjdzie w dyskusji co mu się najbardziej podoba ;). Powodzenia!

Gość gość
rower? rowko ;)er to się kurna kupowało 20 lat temu teraz się kupuje quady dziewczyn

Gość włączamy niskie spamy
Wątek zawiera lokowanie marki.

Gość ninna23
wiecie co, ja tez chce kupić chrzesniakowi rower, ale zastanawiam sie, czy nie zgłosić go na dziobacz.pl , znajomy kupował tak telewizor, polega to na tym ze zgłasza sie jakąś rzecz, nastepnie oni szukają dla nie dostawcy, a pozniej im wiecej osob chce ja kupic tym jej cena spada, mysle ze to fajna opcja z tym rowerem

Gość gość
Ja sie tak zastanawiałam....rower, tablet.... ale cofnęłam się do etapu kiedy ja miałam komunie a to było ze 25 lat temu.... wtedy dawali tez rowery i biblie której i tak nikt nie czytał. Ja teraz mam zamiar kupic biblie ale dla dzieci z jasnym opisem jak to wszystko bylo . Znalazłam taka ksiązkę w ksiegarni internetoej Bernardinium

Gość gość
mam pytanie:czy ktos juz kupowal coś na tym dziobaczu ??? czytajac wydaje się calkiem sensowne bo mozna się skrzyknąć i kupować w grupie. Chcialabym tylko pogadac z kims kto juz kupawal na dziobacz.pl Jak cos to jestem chetna na Ipada