Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Masturbacja we śnie

Polecane posty

Gość gość

Witam, ostatnimi czasy zauważyłem, że moja żona masturbuje się w trakcie snu. Budzę się jak ona dochodzi, energicznie pobudzając łechtaczkę. Tak naprawdę do końca nie jestem pewny, czy robi to świadomie, czy nie. Nie wiem jak mam ją o to zapytać. Czy komuś z Was się cos takiego przytrafiło? Nigdy wcześniej się tak nie zachowywała, a jesteśmy już ładnych parę lat po ślubie.

Gość gość
miewam podobnie - czasami to przychodzi bezwiednie. Ja budziłam się w trakcie orgazmu.

Gość gość
Mam udawać, że nic nie widzę, czy raczej z nią o tym porozmawiać?

Gość gość
Zapytaj, ciekawe Co Ci odpowie?

Gość gość
Chodzi tu prawdopodobnie o zwykłe odruchy masturbacyjne i wcale nie chodzi o zwykłe zaspokojenie swoich potrzeb seksualnych czy rozładowania napięcia,zdarza się że czasem podczas snu mamy bardzo dziwne zachowania nad którymi nie panujemy i zazwyczaj po przebudzeniu jesteśmy tego zupełnie nieświadomi,wydaje mi się że nie ma w tym nic niepokojącego. pozdrawiam Ala.

Gość gość
Ala chyba masz rację - robimy to nieświadome ale nie ma w tym nic niepokojącego. Nawet jak się przebudzimy w trakcie orgazmu to jest nam po prostu przyjemnie.

Gość gość
Dlaczgo wy to robicie a my faceci nie? A sa kobiety ktore mowia ze wogole sie nie masturbuja

Gość gość
dlaczego we snie to już chyba zostało wytłumaczone w poprzednich postach. Niektóre tego nie robią - nic w tym dziwnego zarówno kobiety jak i mężczyzni mają różną psychikę i wynikające z niej potrzeby.

Gość gość
Psycika psychika ale skoro robia to we s nie nie swiadomie to znaczy ze to robia