Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Audrey Hepburn z listą lektur

Poznam sympatycznego, inteligentnego mężczyznę; cel hmm.. matrymonialny?

Polecane posty

gość wczoraj Zabawna jesteś ale niepotrzebnie na każdym kroku podkreślasz ,że jesteś przeinteligentna pozwól ,że sami to ocenimy. x Może pozwolę, a może nie ;) Uprzedzam, że na pytanie, "czy determinizm pallatywny partycypuje w kategoriach absolutu" odpowiedź znam tylko dlatego, ze zdradził mi ją kolega Andrzej studiujący filozofię :P

Gość gość
Ej, znajdź sobie jaką robotę bo tu tylko znajdziesz namolnego dziada Kanta nie czytali, ale Cię okantują, aż miło ;)

Gość gość
Audrey, chcesz poważnych ofert, ok :) Z opisu jesteś idealna, ale pytanie, tak szczerze, czego chcesz w zamian? :) Serio wystarczy inteligencja i bycie sympatycznym? ;) A jaki przedział wiekowy Cię interesuje? :) No i skąd jesteś (chociaż okolica)?

gość wczoraj Dziękuję za ostrzeżenie, to miło, że się o mnie troszczysz :) Namolnego dziada nie wezmę :P a dobrze sobie radzę.

gość wczoraj Nie wystarczy, ale bardzo się liczy :) Jak widać po moim pierwszym wpisie, wysoko cenię sobie poczucie humoru. Lubię, gdy mężczyzna mi imponuje - najchętniej intelektualnie, ale liczą się też inne dziedziny. Chcę móc szczerze powiedzieć "wow" i pozostać przez chwilę w zachwycie ;) Lubię też wysokich mężczyzn :) co nie znaczy, że pięknisiów z katalogu. Po prostu chcę podnosić głowę do pocałunku :) Młody bóg z sianem w głowie nie ma żadnych szans. Musi mieć w niej poukładane. Być empatyczny (co nie znaczy: labilny emocjonalnie). Komunikatywny - właśnie umierająca komunikacja rozbija związki. Posługiwać się poprawną polszczyzną (kafeteryjne "lubiałem", "te zdjęcie" czy "wogule"nie przejdzie). Przedział wiekowy? Przecież to nie casting. Ale dobrze: 35 - 45, bo powinien być dojrzały. Odpadają więc wieczni chłopcy, chociaż nie zdepczę mu torów, jeśli bawi się zabytkową kolejką PIKO ;)

Gość gość
Żal mi Ciebie :( Nie nazwę po imieniu...

Gość gość
Idź płakać gdzie indziej :P

Studentką już nie jestem, prostytutką tym bardziej :P I nie, nie wypełnię żadnej ankiety na ten temat.

Gość gość
ty od prostytucji, przestań zaśmiecać każdy temat!

Gość gość
Wejdź na maila. Twój 27-letni ideał z bólem głowy po wczorajszej imprezie, inspirator dekoracji na lustro :P

Już idę :)

Gość gość
Obrażasz Audrey Hepburn autorko, daleko ci do niej, oj daleko :D

Gość gość
witaj jestem sympatycznym gorylem :) Ponoc Inteligetnym wciaz robia na mnie rózne testy np mam dopasowac rózne ksztalty i wkladac w rozne dziórki o róznych ksztaltach lubie warzywa marchew banany :) czasem urozmaice sobie diete mieskiem :) moze jestes smakowita ale moze nie zjadliwa nie chcialbym cie zjesc bo to boli strasznie szarpie szynke wyrywam kosci :) itp odezwij sie na mojego e-maila jumbobud@tlen.pl czekam milego dnia

Nie obrażam w żaden sposób. Mamy wiele cech wspólnych. Nie masz o tym bladego pojęcia.

Gość gość
Wybacz, już wróciłem po telefonie. Gorylu, obawiam się, że "dziórki" Cię dyskwalifikują.

Masz rację, "dziórki" w każdym kontekście.. :P

Nie szukam kaletnika :P

Gość gość
Na pewno nie masz z Audrey niczego wspólnego. Ona w przeciwieństwie do ciebie miała klasę, skromność i elegancję, no i oczywiście nie była typem desperatki szukającej faceta w najgorszym możliwym miejscu :D

gość dziś Na pewno nie masz z Audrey niczego wspólnego. Ona w przeciwieństwie do ciebie miała klasę, skromność i elegancję, no i oczywiście nie była typem desperatki szukającej faceta w najgorszym możliwym miejscu X Więcej, niż standardowy użytkownik tego typu forum, jakim jest kafeteria. I klasę, elegancję, skromność, a nawet pochodzenie, bo błękitna krew :) Sądząc po wpisie, ty zapewne nie masz nic wspólnego z osobami tego pokroju.

Cóż, myślałam, że zamknę projekt dopiero wieczorem, ale sugestie kafeteryjnych miernot zaczęły mnie nużyć i wracam do porzuconej lektury. Temat, drogie kafeteryjne sfrustrowane własną nicością byty został zainspirowany piątkowym wpisem tego Pana: http://f.kafeteria.pl/temat/f1/poznam-kobiete-ktora-bedzie-mnie-utrzymywala-a-w-zamian-p_6483622 Był jedynie jego zwierciadlanym odbiciem. Liczyłam na poczucie humoru paru normalnych inteligentnych użytkowników, jacy trafiają się nawet na kafe :) Z tego miejsca dziękuję Miłemu Inteligentnemu, gościowi z 2016.03.11 , który jako wyjątek chwycił ideę i uznał mnie za zabawną :) oraz memu Ideałowi :D (zawsze Numerowi Jeden dla mnie ;) ) za miłą i kulturalną Rozmowę. Pozdrawiam miłośniczkę zwierząt ( w tym szczurków) :) Reszta musi się jeszcze dłuuuugo uczyć. Żegnam. Audrey

Gość gość
P.S. Znudzona sexem to także ja :P

Gość gość
Nie kupuje towary jak go nie zobaczę! Laska autorka daj foto zobaczymy czy jesteś coś warta! Chcesz chajsu to musisz pokazać swoje ciało a najlepiej filmik jak pokazujesz co potrafisz zrobić za odpowiedni chajs.

Gość gość
kafeprostactwo nie załapało :D