Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Depilacja laserowa pach

Polecane posty

Gość gość

Hej dziewczyny szukam opini dotyczących lasera Soprano Ice. Ktoś coś słyszał? W jednym za gabinetów mają świetną promocje - 4 zabiegi na pachy kosztują 640 zł zamiast 800. Chciałabym się skusić, ale tyle czytałam o tym, że lasery nie działają, że szukam opinii właśnie o tym konkretnym. Warto?

Gość Tamara001
U mnie po 4 zabiegach na pachy jestem zadowolona z efektów. Byłam w gabinecie Sylvetka w Poznaniu w którym używają lasera Vectus Palomar.

Gość Martyna012345
Polecam depilacje laserowa laserem diodowym w klinice Dr Legrand w Krakowie. Jestem obecnie po 4 zabiegu i efekty już są świetne. A co najważniejsze zabieg jest praktycznie bezbolesny! Nie mogę się doczekać efektów końcowych.

Gość gość
Ja przeprowadzałam taki zabieg w Lublinie w alonie www.laserestetic.pl. Mam za sobą depilację pach, okolic bikini i teraz idę na nogi. Jetsem bardzo zadowolona z zabiegów bo były praktycznie bezbolesne.

Gość Pyzuniauniaunia
Polecam depilacje laserowa w klinice Dr Legrand w Krakowie. Wypróbowałam sama i jestem zachwycona efektami jakie już udało się uzyskać - obecnie jestem po 4 zabiegu. Pracują na laserze diodowym, a odczucia bólowe w trakcie zbiegu są praktycznie nieodczuwalne, nawet na tak delikatnych miejscach jak bikini. Polecam wszystkim!