Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem z wypróżnieniem

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mam problem z wypróżnieniem od jakiegoś czasu. A dokładnie mówiąc w momencie kiedy muszę skorzystać z toalety i ide się wyproznic nie mogę zrobić tego do końca. Myślę że już wszystko a po kilku minutach znów idę i znów ta sama historia. I potrafię iść tak 4-5 razy a i tak nie jest to całkowite wyproznienie. Nie wiem co robić bo wtedy zaczynam się stresować. Apropo stresu, wtedy mam tak że zwykła bzdura do załatwięnia w pracy czy w urzędzie mnie przeraża, zaczynam się stresować i wtedy strasznie mi się chce a nie ma gdzie skorzystać z toalety i ledwo wytrzymuje. Można to opisać w ten sposób że wtedy to aż samo wszystko się pcha do wyjścia. Stres mija i wyproznienie też. Mam jakieś dziwne odgłosy w brzuchu. Chciałabym tak poprostu iść rano do toalety i zrobić wszystko raz a porządnie i mieć spokój cały dzień. I żeby stres też nie wplywal na to że muszę szybko do toalety. Co robić?

Gość gość
chłopak mi doradził bym się opróżniała a nie wypróżniała. co o tym sądzicie? śmierdząca sprawa wg mnie...

Gość gość
Poczytaj sobie o zespole jelita drażliwego

Gość gość
idz do lekarza rodzinnego i powiedz o tym co sie dzieje że tez wystepuje stres, on da Ci skierowanie do poradni zdrowia psychicznego pojdziesz do psychologa-psychoterapeuty przejdziesz psychoterapię.

Gość gość
wejdz na forum psychologiczne www.nerwica.com. zobacz co tam ludzie piszą.