Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ADMlNlSTRATOR

.....

Polecane posty

Gość gość
była by mnie w stanie pokochać x hehehehe... dobre :) przecież ty nigdy z żadną kobietą nawet nie rozmawiałeś

Gość gość
Mojej kumpeli facet był strasznie pryszczaty i jakoś jej to nie przeszkadzało;) Zaangażowała się do tego stopnia, że szukała na necie najlepszych leków na trądzik. Po paru miesiącach wiedziała na temat pielęgnacji cery trądzikowej więcej niż on sam. Jeździła z nim do dermatologa i na zabiegi. Jeśli masz pryszcze to nie łudź się, że to one są powodem twojego kompletnego braku powodzenia;) Istnieją na tym świecie faceci, których kobiety omijają szerokim łukiem.

Gość gość
Ukrainki i Rosjanki lepsze od Polek, bo Polski się "puszczają"… Po czym to wiekopomne zdanie okraszone zostaje zdjęciami zagranicznych pań z portali erotycznych. Nie mam pytań :D

Gość gość
"A koleżanki ilu miały partnerów min 3 smiech.gif ? " Jednocześnie nigdy :) Dla Ciebie dziewczyna, która nie została ze swoim pierwszym do końca życia to k***a?;)

Gość DziewiczeDziewczę
A ja jestem równie ładna jak te panie i "pierwszy raz" wciąż przed sobą… Denerwuje mnie wyzywanie Polek od puszczalskich pasztetów :(

Gość gość
Tacy, którzy tylko rosną, ale nie dorastają. Wieczni chłopcy biegający za kolegami, moczymordy/narkusy i sknery. Maminsynków też lepiej omijać szerokim łukiem.

Gość gość
Kobieta się żeni;)? Według Ciebie to dziewczyna jest zawsze odpowiedzialna za rozpad związku? Jak znajdziesz sobie jakąś pannę to Ci przejdzie:)

Gość gość
Chyba żadna zdrowo myśląca kobieta nie będzie się chciała umówić z kimś kto wyzywa wszystkie Polski (w tym ją samą) od brzydkich "k***w". No chyba, że kobieta zwraca uwagę wyłącznie na status materialny, wygląd partnera lub po prostu fakt bycia z kimkolwiek… Ale to już pechowy dobór kobiety. Wszystkie moje koleżanki są sparowane i żadna z pewnością na kasę nie poleciała. Dziewczyny, które znam są w związkach z zabawnymi, ciepłymi i towarzyskimi mężczyznami, żaden z nich nie wygląda jak supermodel, po prostu mają podobne poglądy/zainteresowania, lubią spędzać razem czas i darzą się uczuciami :)

Gość gość
Dziewczyna z tej fotki to k***a;) Świetny przykład dałeś;)

Gość gość
zabawne, pryszczaty biedak podjarany QURWAMI z fotek :)

gość dziś JA PRZEMAWIAM I NAWRACAM 95% kobiet POLEK. Moim zadaniem jest powiedzieć wam prawdę w oczy że Min 3 bolców TO QURESTWO NAD QURESTWAMI i nie ma znaczenia. Nie poruszam wyglądu i innych kwestii. A że kochacie kasę ten filmik to udawania takie jesteście https://youtu.be/DjSSE-bYrPU

Gość DziewiczeDziewczę
14:26 Hmm, dziękuję. Właśnie czekam, nie mogę trafić na odpowiednią osobę, która mnie pokocha z wzajemnością i której zaufam, a nie uważam też, że należy się spieszyć z pewnymi rzeczami. Pewnie nie weźmiesz tego pod uwagę, ale i tak napiszę. Dziewczyny, które znam osobiście są bardzo miłe, chcą założyć rodziny i poważnie traktują swoje związki. Może po prostu masz pecha do kobiet albo obracasz się w jakimś konkretnym zblazowanym środowisku? Nie twierdzę, ze nie ma pustych kobiet. Sama często trafiam na pustych mężczyzn. Ale to jeszcze nie świadczy o tym, że nie ma już w naszym kraju ludzi, którzy chcą kochać i być kochanymi :)

Gość gość
On jest taki przemądrzały tylko tutaj. Jak jakaś zwróci na niego uwagę to będzie jej z wdzięczności buty lizał przez pół roku. Jego boli to, że żadna go nie chce. Łatwiej jest mu wmówić sobie, że 95% Polek to k***y niż pogodzić się z prawdą.

Rosjanki może jeszcze przejdą, ale ujkr (obojga płci) to barachło, które powinno być gnane kijem...

Gość gość
mmm

Gość gość
prawda

Gość gość
Upaińska czy ruska?

Gość gość
Administrator to baba której nikt nie chce tknąć i sta te wiejące frustracją wątki :D:p