Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gośka987654

Umówić się czy nie? HELP!

Polecane posty

Gość Gośka987654

Cześć dziewczyny! Mam problem i nie do końca wiem co zrobić. Wczoraj na czacie poznałam faceta. Obcokrajowiec,przyjechał do Polski ze względu na pracę. Ogólnie super nam się rozmawiało na różne tematy aż po dłuższej rozmowie zeszło na temat seksu. Zaczęliśmy rozmawiać,on wysłał mi swoje zdjęcia (SWOJE w sensie wiadomo czego :) ) no i ogólnie rozmowa była coraz bardziej śmiała. W pewnym momencie zaczął się zabawiać ze sobą i poprosił mnie o moje zdjęcia ( nie wysłałam,mam straszne opory) W pewnym momencie on zaproponował spotkanie! I tu pojawia się pytanie - co zrobiłybyście na moim miejscu? Koleś bardzo mi się podoba,sprzęt też ma bardz ok haha :))) , do tego nie mam od roku faceta,więc jestem na głodzie i strasznie mi się chce :( Z drugiej strony jednak coś mi mówi, żeby tego nie robić ,bo to zwykłe puszczenie się z obcym facetem... Co myślicie? Byłyście kiedyś w podobnej sytuacji?

Gość gość
kobieto wiesz że ten dziad może mieć hiv hpv i jeszcze jakieś g****o weneryczne szanuj swoje zdrowie

Gość Gośka987654
No masz racje,nie spojrzałam na to z tej strony.... Dobrze,ze ktos tu mysli głowo a nie czy, inny, skoro ja nie umiem :P

Gość gość
CZUVwxRXVrU8aZeZAHaNwJb2