Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wyprzedaże w galeriach

Polecane posty

Gość gość

Cześć czy ktoś się orientuje czy są w jakiś sieciowych wyprzedaże

Gość gość
w weekend promocja prezerwatyw z usztywniaczem

Gość gość
factory (nie wiem czy wszystkie ale to wroclawskie na pewno) ma teraz akcje rabatowa. rozdają ksiażeczki z kuponami i roznice w cenach sa naprawde spore ;) kupialam juz sobie buty w nb i kurtke na wiosne

Gość gość
Pieścirogi to gmina wiejsko-miejska w województwie mazowieckim

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona Olesno to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie oleskim ma 10 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ool

Gość AndreaLis
szczerze to ja ostatnio nic nie widziałam w galeriach .a może sa tylko ich nie widziałam ;)zresztą nie wiem , moze to u mnie w krakowie tak jest . poza tym ja jak już wybieram się na zakupy to wybieram się do Nico , tam jest przeogromny wybór nietuzinkowych rzeczy , znanych marek typu pierre cardin itd , dodatki zawsze tam kupuje bo są w dobrej cenie

Gość Lollika
i jak się udało zakupy w Nico - pytam bo sama o tym słyszałam i zastanawia mnie bardzo czy tam faktycznie są fajne ciuchy. chcę się tam wybrać - muszę pokupować sobie nowe ubrania bo rozmiarówka mi się zmieniła i wszystko jest za duże!